Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam ben de aranızdaydım, acemiliğimle. Zevkli geçiyor maçlar. Bu arada bana mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars_09

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

TICKET : %200
    Harita : Seine Crossing RUSH - Kharg Island CQ - Grand Bazaar RUSH - Operation Metro CQ

Sizin için uygun olur mu ?

Uygundur benim için dostum sonuçta haritlarda iki takımda aynı şartlarda oynıyacak. ama cq metrodan ziyade operation fire storm da yada o tarz açık arazilerde oynamak daha mantıklı gibi. amaç araçlara daha çok binebilmek çünkü. metroda rus ile bence cq oynamak arasında çok bir fark yok.

Akşama kadar herkes birşey söyler nasılsa :) orta bir yol bulunur dostum.

Ticket olayına gelince %200 gayet uygun bencede. biraz zorluk ve heycan artar daha iyi olur.

CQ oyunları büyük harita istiyorsunuz anladım üstad, o zaman,

Grand Bazaar RUSH - Operation Firestorm CQ - Seine Crossing RUSH - Kharg Island CQ

daha uygun olur.

haritalar bencede uygundur yalnız bu dizilimden 3-3 beraberlik sonuçu cıkabilir öyle bir durumda final map olarak Operation Metro CQ öneriyorum kazanan günün galibi olur

Evet beraberlik çıkarsa, son olarak metro CQ modu sanırım bizim clan içinde uygun olur.

Haritalar ve oyun modu konusunda anlaştık sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

aksam zevkli olacaktır.bizim clan 21:00 21:30 arası online olsun konusuruz biraz.tam saat 10 da adam aramayayalım hemde.

Angleofbegin(Alper hocam) cok dogru bi noktaya deginmissin en gec 9 bucukta toplanalim hem bizim arkadaslara hemde rakip arkadaslara ayip olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

Orijinalden alıntı: pars_09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

TICKET : %200
    Harita : Seine Crossing RUSH - Kharg Island CQ - Grand Bazaar RUSH - Operation Metro CQ

Sizin için uygun olur mu ?

Uygundur benim için dostum sonuçta haritlarda iki takımda aynı şartlarda oynıyacak. ama cq metrodan ziyade operation fire storm da yada o tarz açık arazilerde oynamak daha mantıklı gibi. amaç araçlara daha çok binebilmek çünkü. metroda rus ile bence cq oynamak arasında çok bir fark yok.

Akşama kadar herkes birşey söyler nasılsa :) orta bir yol bulunur dostum.

Ticket olayına gelince %200 gayet uygun bencede. biraz zorluk ve heycan artar daha iyi olur.

CQ oyunları büyük harita istiyorsunuz anladım üstad, o zaman,

Grand Bazaar RUSH - Operation Firestorm CQ - Seine Crossing RUSH - Kharg Island CQ

daha uygun olur.

haritalar bencede uygundur yalnız bu dizilimden 3-3 beraberlik sonuçu cıkabilir öyle bir durumda final map olarak Operation Metro CQ öneriyorum kazanan günün galibi olur

Evet beraberlik çıkarsa, son olarak metro CQ modu sanırım bizim clan içinde uygun olur.

Haritalar ve oyun modu konusunda anlaştık sanırım.

kimsenin itirazı yoksa anlaştık özgür hocam akşam görüşmek üzere seviyeli güzel bir maç olması dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

aksam zevkli olacaktır.bizim clan 21:00 21:30 arası online olsun konusuruz biraz.tam saat 10 da adam aramayayalım hemde.

Angleofbegin(Alper hocam) cok dogru bi noktaya deginmissin en gec 9 bucukta toplanalim hem bizim arkadaslara hemde rakip arkadaslara ayip olmasin.

Bende Bu Angleofbegin kimse diyordum Aksam Baya aldı beni
  • .DEAL
  • Herkese selamlar.

Arkadaşlar klan olarak taktik geliştirmek adına biraz yeniyiz ama siz değerli rakiplerimizle maçlar yaptıkça taktiklerimizi yavaş yavaş oturtacağız inşallah o zaman size daha çetin bir rakip haline geliriz. Fakat bu tabii ki akşam elimizden geleni yapmayacağımız anlamına gelmez. Dostça sevgi ve saygı çerçevesinde oynamaktan büyük zevk alacağız inşallah. Herkese şimdiden keyifli vakit geçirmelieri temennisiyle. Saygılar.

Mahmut hocam para işini organize edeceğiz, haber vermediğimiz arkadaşlar bunu hiç düşünmesin server ın tadını çıkarsınlar.

21:00- 21:30 arasında online olacağım belki daha erken emin değilim. Yanlız bugün ameliyat günümdü canım çıkıyor, akşam performansım düşebilir inşallah güvendiğim adrenal bezlerime kar yağmaz:))

ömer24 hocam nasıl oynadığının önemi yok klanımızda önemli olan sevgi saygı çerçevesinde muhabbet edip oyunumuzdan maksimum zevki almaktır. Kalanı teferruat. yanlız bide yendik mi değme keyfimize:)

Kalnımızın ilk resmi maçı herkese hayırlı olsun

• Katılımın son hali

1) Katatonia10 (klancı başı)
    2) Macabeyi
    3) Türkavni
    4) Benimki79-Selim10
    5) Hstryal
    6) Ormancı25
    7) omer24
    8) angelofbegin
    9) Einnechjed
    10) Ömür

Ulaşın şu Cakolozaaaaaaaaaa

Son iki kişi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Katılımın son hali

2) Macabeyi
    3) Türkavni
    4) Benimki79-Selim10
    5) Hstryal
    6) Ormancı25
    7) omer24
    8) angelofbegin
    9) Einnechjed
    10) Ömür

Ulaşın şu Cakolozaaaaaaaaaa

Son iki kişi arkadaşlar.

yav ben ve arkadaşım legoisstanbul çok gelmek istiyoruz. ancak 23:00'a kadar işimiz var. Yetişemiyoruz.
  • SERVER LOGOSU NASIL

BF3 AY YILDIZ KLANI
  • BU ARADA siyahkedi (burakta) gelir. oda iyi oynar katkısı olur.
  • Benide ekleyin : ayberk16sev
  • Güzelmiş alper hocam ama mahmutun bayrak resmide çok şık. ama ikiside güzel ve bence olabilirler

Fatih hocam keşke gelebilseydiniz nasip. ama siz genede erken gelmeye çalışıp online olun belli mi olur dünyanın 40 türli hali var. İnşallah yetişirsiniz
  • Liste doldu arkadaşlar

2) Macabeyi
    3) Türkavni
    4) Benimki79-Selim10
    5) Hstryal
    6) Ormancı25
    7) omer24
    8) angelofbegin
    9) Einnechjed
    10) Ömür
    11) ayberk19sev
    12) siyahkedi

Herkese şimdiden hayırlı olsun aramızdan son anda gelemeyecek çıkarsa mutlaka haber versin. Sonuçta karşımızda bir klan olacak bizbize değiliz, rakibe saygı önemli
  • Son birşey hatırlatayım, maç temposu yoğun bayaa geç vakte kadar sürer bu maçlar. Herkes ona göre hazırlığını yapsın takımı acil olmadıkça yanlız bırakmamaya gayret gösterelim. Ama sonuçta oyun önemli bir işiniz çıkarsa da haber lütfen.
  • quote:

Liste doldu arkadaşlar

2) Macabeyi
    3) Türkavni
    4) Benimki79-Selim10
    5) Hstryal
    6) Ormancı25
    7) omer24
    8) angelofbegin
    9) Einnechjed
    10) Ömür
    11) ayberk19sev
    12) siyahkedi

Herkese şimdiden hayırlı olsun aramızdan son anda gelemeyecek çıkarsa mutlaka haber versin. Sonuçta karşımızda bir klan olacak bizbize değiliz, rakibe saygı önemli

Ben kesin Varım Hatta Antrenman yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Dün akşam ben de aranızdaydım, acemiliğimle. Zevkli geçiyor maçlar. Bu arada bana mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz acaba?

eger maliyetli omasin diyorsan 30tl civari plantronics kulaklik mevcut bluethoot.ben 1 senedir kesintisiz kullaniyorum ve memnunum
  • quote:

Son birşey hatırlatayım, maç temposu yoğun bayaa geç vakte kadar sürer bu maçlar. Herkes ona göre hazırlığını yapsın takımı acil olmadıkça yanlız bırakmamaya gayret gösterelim. Ama sonuçta oyun önemli bir işiniz çıkarsa da haber lütfen.

Selim10 Serkan hocam bombasin yine:) ooo Ayberk hocamda var guzell macabeyide var tankcilar hazir
  • Serkan hocam su squadlarida ayarlayalim piyade tankci helikoptercilere gore sen teknik islerini halledersin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet hocam logoyu koyarsın servera senin dediğin ölçülerde yaptım.

BF3 AY YILDIZ KLANI
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.