Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egemen o zaten allahın emri, boşta kalan araç çıkana kadar yayalara destek verecek. Orda öyle beklemeyecek tabii
  • Egemen 3. koltuk herşeyi lazerle işaretliyor ve tankın lazer güdümlü füzesi ile vurulabilecek hale getiriyor. Sırf keyfine bununla oynayıp eğlendiğimiz çoktur. Ama haklısın bunun için oraya geçecek kişide bunun açık olması lazım bende zaten tufan ve ömere onu soruyorum.
  • Peki araçlarla eşleştirilmiş kişiler yaya olarak ölmedikleri sürece, eşleştirilmeyenler araçlara binecek mi? Eğer öyle olmazsa o zaman da araçlar boş kalır gibime geliyor. Neyse canım çekti şimdi bir gireyim bari oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 13 Nisan 2012; 17:39:41 >
  • Saldırı için dediğim gibi birkaç nirşey düşünüyorum, mehmetlerin gurubu ile oldukça eğitici bir kaç el oynadık.

Ama savunma tam muamma bunun için koruma yerine göre mevzilenmek gerekli ki bunu tam olarak doğru oturtmak için çok sayıda maç yapmış olmak lazım. Hepimizin kendimize göre bireysel geliştirdiği taktikleri oyun içinde spontan harmanlamamız gerkecek. burada squadların topluca hareket etmesi çok önemli ama biraz doğaçlama olacak gibi sonuçta ilk maçımız biraz kara düzen olur ama yinede organize olmaya çalışalım.

Herkes 21 gibi gelmeye çalışsın savunmaları konuşalım.
  • egemen yaya olarak aksiyona girince çok uzun süre hayatta kalmak zor. İkincisi iki kişiden biri alınca diğer ondan spawn olur biz bunu çok yaptık o pratikte sıkıntı olmuyor.
  • Anladim, o zaman sorun yok tabi.
  • ben saat 18:30 - 19:00 gibi ps3 ün başına geçiyorum o saattten sonra katılan oldukça toprlanıp taktikler hakkında konuşuruz
  • taktikleri 21:00 da konuşmaya başlayalım bence.

Tüm dostlar biraz erken gelmeye çalışsın. Tabii bunların işe yarayıp yaramayacağını bilemeyiz karşımızda iyi ve organize bir rakip olacak ama elimizden geleni yapacağız. Duruma göre ver elini doğaçlama:))
  • ama bence en önemlisi recon , gerek taktik spawn noktası olarak gerek soflam olarak ihtiyacımız var ayrıca dürbünde geniş açı göreceği için bizi iyi bir şekilde yönlendirme ve organize etme şansı var
  • Bende 20:30 gibi gelceğim. Herkesi erkenden bekliyoruz. İlk klan maçımız alnımızın akıyla çıkalım.
  • Hocam recon kesinlikle şart. Ama sorun bizim arkadaşların hepsinin ganı gaynadığı için zamanında alper hocam gibi sakin bi kaç kişi hariç kimse recon oynamamış. Ama aşılır bu sorunlar, rush da recon oynayan berk alper ve avni yi ayrı squadlara alacağız. Konkuest ve raşı ayrı ayrı konuşalım akşama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

buda sizin verdiğiniz resim.

BF3 AY YILDIZ KLANI

alper sana bıraktım bence ikiside çok güzel sen hangisi diosan o olacak dostum.
  • 20:30 a yetişemeyebilirim. İşim çıktı ama en kısa sürede müsait olur olmaz online olcağım 21:00 a yetişmeye çalışacağım
  • battlelogda onlinenım ordanda sesli chat party yapılabılıyor. konusabılırz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

battlelogda onlinenım ordanda sesli chat party yapılabılıyor. konusabılırz

benim batlelog nasıl açılacak??? sing in bölümüne ne girersen gir wrong diyip duruyo deliricem.
  • Bende 21.15 gibi online olucam ama ben oyunun %99'unu Assault olarak oynadım diğer sınıflarla bir katkı veremem size eğer diğer sınıflar lazımsa benim yerime başkasını dahil edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Rush için siene kurşikte saldırıda hafif zırhlı mehmetin olsun. Ömer hocam mühendis olup full tamir. Tufan ve Ömür sizin squadın diğer elemanları.

2. squad Vurucu tim.: avni, berk, burak, alper

3. squad destek: Serkan, mahmut, ömür, ayberk (support ve medic oynamamız lazım)

Aklımda birkaç taktik var ama akşam konuşuruz burada yazmayalım.

Muhendislik tambana göre ama şuan klana giremiyorum biriniz davet atın.
  • Oyununuz nasıl geçti arkadaşlar?
    Taktikleri uygulayabildiniz mi ?
    Misafirimi az önce gönderdiğimden PS'yi açıp arkadaş listeme ekleyemedim.Artık yarına.
    Klana dahil olupta maç yapmak kısmet olursa diye şimdiden oyunculuğumla ilgili bir kaç bilgi vermek istiyorum ki taktik belirleyen liderlere yardımcı olsun.
    Battlelog bilgilerine göre şu ana kadar 3 ay içinde 110 saat oyunda kalmışım.Bunun 50 saatini Tank üzerinde geçirmişim.2300 Kill yapmışım ve bunun 1300'ü tank üzerindeyken.şu an için k/d oranı 0,931 (0,2'lerden başlayınca oranı yükseltmek epey zor oluyor :) )
    Tank ve diğer kara araçlarıyla ilgili tüm özelliklerim açık.Anlayacağınız tankı sürersem maksimum fayda sağlayacağımı düşünüyorum.
    Ayrıca sadece Engineer modunda oyunuyorum ve şu anda Engineer Service Star 3 olmama %50 kaldı.

Aklıma gelenler bunlar.İyi geceler.

• Merhaba,

Öncelikle maç a katıldığınız için teşekkür ederiz. Umarım zevk almışınızdır maçlardan. Maç a başlamadan önce kickleme olayları oldu. Klan tag lerinizin değişik olmasından kaynaklandı bu olay. Sizn klandan başka bir oyuncu veya oyuncular girmesin diye. Yani bilerek bir kickleme olayı olmadı sakın yanlış anlamayın. Tekrar teşekkür ederiz katıldığınız için.

İyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 14 Nisan 2012; 1:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Dün akşam ben de aranızdaydım, acemiliğimle. Zevkli geçiyor maçlar. Bu arada bana mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz acaba?

eger maliyetli omasin diyorsan 30tl civari plantronics kulaklik mevcut bluethoot.ben 1 senedir kesintisiz kullaniyorum ve memnunum

sağol hocam, araştırıcam.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.