Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ses sorununun çözülmesi ile sanki yeni bir oyun almışım gibi oldu. Sonuçta muhabbet olmadan zevki olmuyor.
    Akşama buluşalım yine.
  • Kusura bakmayın benim de sınavlarıma denk geldi, yine olabildiğince katılmaya çalışıcam sizlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Hocam ses sorununun çözülmesi ile sanki yeni bir oyun almışım gibi oldu. Sonuçta muhabbet olmadan zevki olmuyor.
    Akşama buluşalım yine.

carsamba veya persembe aranizdayim insallah su forumdaki arkadaslarin serverlarinada katilabilirz. ilk olarak bi platoonda toplanalim ben acmistm adini ay yildiz yapariz ne zamandir girmyrm bakalim ne alemde oraya battlelog hesabiyla katilir arkadaslar sonra bf3 icin toplanti gunleri ayarlariz. Mubarek Ramazana ne kaldi:) gecen Ramazani hatirlayin;)
  • eklemeyi unutmusum bende aynen yeni bir oyun almisbgibi oldum bu bizi baya oyalar forumdaki arkadaslar sanirim only rush diye server acmislar tam bizlik Rush modu!
  • Bu arada Farcry 3'ün multiplayer videoları iyi gözüküyordu.
  • Bende derslerden dolayı uzun süredir giremedim.Bf3 aldım ama online oynayamadım bile.İsterseniz benide ekleyin bu aralar seyrek girerim ama yazın sıklıkla girmeye çalışırım.

Bu arada sayfa hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 9 Nisan 2012; 22:41:53 >
  • klan tagı için AYT nasıl ayyıldız tim
  • AYK olsun maden :) Ayyıldız klanı die :) 4 karaktese yada direk 1453 yazalım numara kabul ediosa:)
  • Yaz mahmut hocam bişeyler fark etmez.
  • Avni beni battlelog a soksa neler yazıcam ben de :) neyse :) akşam 10 da onlineım azıcık rush yapalım):)
  • beyler oyunda yeniyim, sizinle oynamak isterim aranıza alırsanız.
  • Yeni eski farketmez arkadaşım merak etme. Güzelce muhabbet eden herkese kapımız açık.

Bu klan killzone 3 ten buraya devam eden bir klandır ve arkadaşlık son derece öenmlidir bizim için:) Ben killzone 3 te daha 2 günlük oyuncu iken burdaki eski arkadaşlarla klan savaşlarına girdiğimi hatırlarım. yeni psikolojisine girmeyin o nedenle. seviye yada nasıl oynadıgınız önemli değil. Gerekirse squad ayrımı yapılarken her 3 eskiye 1 yeni arakdaş ekleyerek sizede tecrübe kazandırırız. Headsetiniz varsa zaten beraberce hareket ederek oyun içinde güzel vakit geçireceğimizden eminim. katılmak isteyen herkese kapımız açık saygı ve seviyeyi düşürecek konuşmalar olmadıgı sürece...

Bir rica da imzanıza adınızı ve yaşınızı eklerseniz hitap şeklimizide ona göre ayarlarız. 40 yaşındaki insanlara kardeşim diyince hoş olmuyor. lütfen bu sayfadaki herkes imzasına adını ve yaşını hatta şehrinide eklerse süper olur.

İlerleyen zamanlarda Klan tagı oluşacaktır. ayrıca yeniler psn den beni eklerse daha kolay organize edebilirim bazı şeyleri. PSN ismim hesap ismmimle aynıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Yeni eski farketmez arkadaşım merak etme. Güzelce muhabbet eden herkese kapımız açık.

Bu klan killzone 3 ten buraya devam eden bir klandır ve arkadaşlık son derece öenmlidir bizim için:) Ben killzone 3 te daha 2 günlük oyuncu iken burdaki eski arkadaşlarla klan savaşlarına girdiğimi hatırlarım. yeni psikolojisine girmeyin o nedenle. seviye yada nasıl oynadıgınız önemli değil. Gerekirse squad ayrımı yapılarken her 3 eskiye 1 yeni arakdaş ekleyerek sizede tecrübe kazandırırız. Headsetiniz varsa zaten beraberce hareket ederek oyun içinde güzel vakit geçireceğimizden eminim. katılmak isteyen herkese kapımız açık saygı ve seviyeyi düşürecek konuşmalar olmadıgı sürece...

Bir rica da imzanıza adınızı ve yaşınızı eklerseniz hitap şeklimizide ona göre ayarlarız. 40 yaşındaki insanlara kardeşim diyince hoş olmuyor. lütfen bu sayfadaki herkes imzasına adını ve yaşını hatta şehrinide eklerse süper olur.

İlerleyen zamanlarda Klan tagı oluşacaktır. ayrıca yeniler psn den beni eklerse daha kolay organize edebilirim bazı şeyleri. PSN ismim hesap ismmimle aynıdır.

Mahmut hocamin ilk kendi aramizda ki maclardan birine girdigi gunlerde izmirde milli basket macindan donmustu. Alper hocam bu klandayken evini tasidi serkan hocam bu klandayken arabasini degistirdi yine Ahmet hocam uzuun bi sure gitti ve geri geldi. ogrenci arkadaslarda jnsallah bu klandayken iyi okullar kazanacaklar kimler geldi gecti burdan insallah bf3un duzelmesiyle hareket yeniden baslar. klan tag TRay da olabilir ama cokda onemli degil ben eve gecince battlelogtaki platoona ayar cekip linkini atarim mahmut hocam sende onu ilk sayfaya tasirsin carsamba veya persembe evdeyim insallah

• https://www.facebook.com/groups/143217819117879/

Facebook kullanan yeni arkadaşlar burayada eklerse kendilerini dialog ve samimiyet aratacaktır.
  • Merhabalar, bir klana üye değilim ve aranıza katılmak isterim açıkçası. Ama oyun seviyelerinizi bilemediğimden sizlere yeterli olurmuyum bilemiyorum.
    Eklerseniz sevinirim
  • 2 mesaj yukarıyı okursan sorunun cevabını alabilirsin arakdaşım.
  • Hocam birşeyi belirlemek lazım.

Şimdi bu yeni toplulukta insan giriş çıkışını, üyeleri vs kim düzenleyecek. Yani modaratör kim olacak.

Mahmut hocayı aday gösteriyorum. Kabul edenler etmeyenler bildirsin.

Kabul ettim:))

Sonunda Avni hocama karşı aylardır planladığım baş kaldıryı gerçeleştirmiş bulunuyorum :))
  • Birde eski arkadaşlara sormak isterim buraya kabulde yaş sınırı koyalım mı. Şimdi buradaki birçok insan sosyal hayatta kendini belli bir konuma getirmiş, oyunu tamamen eğlence odaklı gören, bellirli yaşta insanlar. Şahsen ben kendi adıma 15 yaşındaki birinin gelipte beyyyleer diye naaralar atarak konuşmasından rahatsız oluyorum. Bir önceki forumada yazmayı bu sebeple bırakmıştım. Online da olsa karşılıklı saygı çok önemli. İşten yorgun argın gelip birde üstüne saçmalıklarla uğraşmak istemem. Şimdi siz diğer kardeşleriminde bu konudaki yaklaşımlarını az çok biliyorum.

Ne yapmalı sizce, yaş sınırı saçmalıklara engel olurmu yoksa tanıdığımız son derece saygılı ve edepli genç kardeşlerimizin yüzü suyu hürmetine (ör: cankoloz, hurşik) başka bir formülmü üretsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Birde eski arkadaşlara sormak isterim buraya kabulde yaş sınırı koyalım mı. Şimdi buradaki birçok insan sosyal hayatta kendini belli bir konuma getirmiş, oyunu tamamen eğlence odaklı gören, bellirli yaşta insanlar. Şahsen ben kendi adıma 15 yaşındaki birinin gelipte beyyyleer diye naaralar atarak konuşmasından rahatsız oluyorum. Bir önceki forumada yazmayı bu sebeple bırakmıştım. Online da olsa karşılıklı saygı çok önemli. İşten yorgun argın gelip birde üstüne saçmalıklarla uğraşmak istemem. Şimdi siz diğer kardeşleriminde bu konudaki yaklaşımlarını az çok biliyorum.

Ne yapmalı sizce, yaş sınırı saçmalıklara engel olurmu yoksa tanıdığımız son derece saygılı ve edepli genç kardeşlerimizin yüzü suyu hürmetine (ör: cankoloz, hurşik) başka bir formülmü üretsek.

Ne yazık ki böyle bir sınırlandırma getiremezsiniz tek yolu var deneme yanılma yöntemi çunkü otuz yaşında olupta daha yaşının vermis olduğu agirligi benimsememis insanlar var ve onbes yasinda olupta yasinin ustunde durus gosteren gencler var

• we are happy soldıers klanı olarak sızınle klan macı yapmak ısterız olumlu yada olumsuz olarak alıntı yaparak cevaplarsanız cok sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.