Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

we are happy soldıers klanı olarak sızınle klan macı yapmak ısterız olumlu yada olumsuz olarak alıntı yaparak cevaplarsanız cok sevınırım

Herkes içinde uygunsa ben cumartesi gecesi saat 22.00 sularında başlayacak bir klan savaşına varım.
    Diğer arkadaşlar ve karşı klanda bu gün ve saati uygun görecekler olurlarsa olayı netleştirelim.

Herkes görüşünü bildirise sevinirim.

mahmuthocam klan tagi ne yapıyoruz AYtr. Nasıl. Veya TRay yoksa Ayk mı:) son kararı ver değiştirelim beraber oynarken millet bı grup oldugumuzu anlasın
  • TRay benim hoşuma gitti diğer arkadaşlarda okey verirse problem olmaz:)

Cuma 22:00 benim için uygundur avni serkan fatih alper mehmet metehan berk başta olmaz üzere(genelde yoğun olduklarından) diğer arakdaşlarda müsaitlik durumlarını bildirise benim için problem yok...

TrAy Şöyle dahamı iyi duruyo sanki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katatonia10 -- 12 Nisan 2012; 10:29:20 >
  • Tamamdır üstad bir aksilik olursa haberleşiriz.
  • quote:

TRay benim hoşuma gitti diğer arkadaşlarda okey verirse problem olmaz:)

Cuma 22:00 benim için uygundur avni serkan fatih alper mehmet metehan berk başta olmaz üzere(genelde yoğun olduklarından) diğer arakdaşlarda müsaitlik durumlarını bildirise benim için problem yok...

TrAy Şöyle dahamı iyi duruyo sanki:)

TrAy guzel Mahmut hocam yapicam ben hemen bu aksam online im cuma 10da hazirim ben yazin Avniyi:)
  • Ekle TheTurkishBoy
    Ama bu sadece bf3 hesabım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

Ekle TheTurkishBoy
    Ama bu sadece bf3 hesabım

kim neyi ekliyo ben anlayamadım?
  • herkese merhaba cuma benim içinde uygundur ama biz ne maçı yapıcaz bence conquest yapalım 12 kişi güzel bir takım oluruz bu arada bize meydan okuyan klanın serveri var diye biliyorum bu maçı orda yaparız ama bizde toplanım bir server alalım mahmut hocam sen bize hesap bilgilerini gönder yarın havale geceriz benim düşüncem almışken 3 aylık kiralayalım siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars_09 -- 12 Nisan 2012; 14:33:47 >
  • Maça bende gelebilirim.
  • Cuma benim için de uygun severek gelmek isterim.

Bu ilk klan maçımız herkese hayırlı olsun.

Bir de arkadaşlar kaç kişilik bir takım kuracağız onuda belirtelim hızlıca yarın maç var sonuçta.

Not: Berkecan badini de (cankoloz) al gel:)) vurucu timlere ihtiyacımız olacak.
  • Mahmut hocam TrAy güzelmiş bencede olabilir. Server kiralamak için sen girişimini yap hesabını yolla anında EFT.

Valla iyi oldu bu platform özledim şöyle bi topluca klan maçı yapmayı.
  • serkan hocam dediğin gibi 12 kişilik bir ekip kurmamız lazım şimdi yarın akşam kimler gelebilecek isimlerini yazarlarsa güzel olur akşam toplanalımda bir konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars_09 -- 12 Nisan 2012; 16:23:49 >
  • Mehmeti arayıp şu server işini halledicem ama önce battleloga nasıl üye olucam onu çözmem lazım delirmek üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Valla bf3 ses sorununun çözülmesi sonrası zevkli oyunlara imkan verir hale gelmiş. Ahmet hocamla bu akşam baya keyifli oyunlar oynadık ama sizleri çok aradık pek yaad ettik. şöyle tüm dostlar hep birlikte oyun oynamayı özledim gerçekten.

Mahmut hocam hareketlendir klanı tekrar, şöyle akşam organizasyonları felan bekliyorum senden. birde klan maçı tekliflerini değerlendirelim arkadaşlar, tahminimizden daha güçlüyüz. Üstelik taktiklerini oturtmuş güçlü klanlarla yapacağımız maçlar yeni metodlar öğrenmemize olanak sağlayarak gelişimimize katkı sağlar diye düşünüyorum. sağlam tankçılarımız, helikopterciler ve yayalarımız var. Şöyle sağlam taktiklerde geliştirdik mi değme keyfimize. Yanlız uçak en zayıf olduğumuz yer. Uçaklar iyi kullanılınca tek başlarına maçı kazandıracak kadar güçlüler.

Serkan abi, bilmediğimden soruyorum, uçakların Conquest modunda nasıl bir katkısı oluyor?

Bu arada Mahmuht abi gibi ben de Battlelog'a girmeyi başarabilmiş değilim. Nolurdu şöyle KZ3 gibi yapsalar.

• Geleceğim diyenleri şöyle bir yazalım

1) Katatonia10 (klancı başı)
    2) acabeyi
    3) Türkavni
    4) Benimki79
    5) Hstryal

Adaylar: Tüm dostlar
  • egemen bende senin gibi bu soruyu soran ve tabiiki hiçbir katkıları yok diyenlerdedim. Taa ki o lanet oyuna kadar. Ecnebinin biri bindi uçağa ve aman allahım neyse ki bizim takımdaydı. Mahvetti karşı takımı maç boyunca 3-5 kişi ile anca karşılaştık herif uçan yürüyen ve bilumum tekerlekli herşeyi yok etti. Oyun bittiğinde adamın istatistikleri 100 küsür kill 1 death. Adam sayesinde kaspiyanın bordırı konkuest modu 5 dakika bile sürmedi. Bu oyunda anladım ki biz tankın içinde haybeye oynuyoduk. Tüm takım adamı sadece hayranlıkla izledik. Hile yapmıyorsa adını hatırlamadığım zatın kendisine bu vesile ile buradan saygılarımı iletiyorum. Uçaklar güçlü dedim çünkü böyle bir performansın başka herhangi bir aletle yapılabileceğini düşünmüyorum. Şimdi böyle bir pisikopata rastlarsak vay halimize. Bu açıdan söyledim. Böyle durumlarda bu kullanıcılarla kapışabilecek en azından bunları oyalayıp yaya ekibinden uzak tutabilecek nitelikte pilotlar gerekir. Yoksa sonuç hezimet olur.

• Yeni Server ımız hayırlı olsun :))) Şu an itibariyle serverı almış bulunmaktayım :)
  • quote:

Yeni Server ımız hayırlı olsun :))) Şu an itibariyle serverı almış bulunmaktayım :)

Hayırlı olsun :) Hemen geliyorum
  • TrAy server olarak bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Geleceğim diyenleri şöyle bir yazalım

1) Katatonia10 (klancı başı)
    2) acabeyi
    3) Türkavni
    4) Benimki79
    5) Hstryal

Adaylar: Tüm dostlar

ekle listeye serkan hocam
  • quote:

TrAy server olarak bulabilirsiniz.

süper
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.