Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sorum sadece fikirleri öğrenme amaçlı, yoksa durumun farkındayım ama hani olurya belki birimizin güzel bir fikri olur diğerleriyle paylaşır düşüncesi ile sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Hocam birşeyi belirlemek lazım.

Şimdi bu yeni toplulukta insan giriş çıkışını, üyeleri vs kim düzenleyecek. Yani modaratör kim olacak.

Mahmut hocayı aday gösteriyorum. Kabul edenler etmeyenler bildirsin.

Kabul ettim:))

Sonunda Avni hocama karşı aylardır planladığım baş kaldıryı gerçeleştirmiş bulunuyorum :))

Oyum mahmut hocama:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

we are happy soldıers klanı olarak sızınle klan macı yapmak ısterız olumlu yada olumsuz olarak alıntı yaparak cevaplarsanız cok sevınırım

hocam teklif icin sagol ama bireysel olarak iyi oyuncular olmamiza ragmen Bf3u grup olarak cok oynayamadik sanirim biraz zamana ihtiyacimz var ama yinede zevkine oynayabiliriz fakat bu aralar zor gibi. Ancak diger arkadaslar ne der bilemem
  • http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391353326547/
    ahanda platoon Mahmut hocam hemen battleloga gir burdan basvurabikrsnz zaten ilk zamanlarda basvuranlar burda
  • Oylamada mahmutn hocam açık ara önde 2-0

Ciddi bir klan maçı için çok erken bf3 te takım olarak çok tecrübemiz yok ama zevkine her zaman her yerde. Hatta bence oynayalım keyif alırız gibime geliyor.

Avni hocam ne zaman geliyosun?
  • quote:

Oylamada mahmutn hocam açık ara önde 2-0

Ciddi bir klan maçı için çok erken bf3 te takım olarak çok tecrübemiz yok ama zevkine her zaman her yerde. Hatta bence oynayalım keyif alırız gibime geliyor.

Avni hocam ne zaman geliyosun?

yarin aksam kesinn Serkan hocam
  • benim oyumda mahmut hocadan yana

aslında aklımdan bir misilleme yapıp serkan hocayı aday göstermek geçmedi değil hani
  • Ankarali kucuk Ahmet olsaydi onu onerirdim:)
  • Şahsen iyi tank yada Heli yada Jet kullanamıyorum alışamadım bitürlü bizim klanda şöyle iyi jet tank heli kullanan biri lasım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Şahsen iyi tank yada Heli yada Jet kullanamıyorum alışamadım bitürlü bizim klanda şöyle iyi jet tank heli kullanan biri lasım ?

var var jetcide helikoptetcide var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

quote:

Şahsen iyi tank yada Heli yada Jet kullanamıyorum alışamadım bitürlü bizim klanda şöyle iyi jet tank heli kullanan biri lasım ?

Yarın aksam bende Varım hatta Cuma aksamı olsa süper olur.
  • quote:

quote:

quote:

olur omer hocam bundan sonra bizde burdayiz artik hatta cuma daha aktif oluruz sen gel demon's,dark souls muhabbeti de yapariz;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olur omer hocam bundan sonra bizde burdayiz artik hatta cuma daha aktif oluruz sen gel demon's,dark souls muhabbeti de yapariz;)

Tamamdır Aslında Bi Red dead Redemption gurubumuzda olsa iyi olur Sen Darksouls oynuyordun Demon's souls Ps3 ün en zor oyunudur Hatta Zor kelimesi oyunu anlatmama yeterli deyil okadar zorki Eyer Sinirli biriysen Ps3 ün Joistick ini yüksek ihtimalle krarsın.

• Selamün aleyküm. Bu sayfaya ilk mesajım, o yüzden benim için önemli.

Öncelikle eski dostları yeniden forum sayfalarında görmenin beni mutlu rttiğini bilin.

Umarım bu başlık sayesinde geçen yaz olduğu gibi kendi aramızda klan maçları yapabiliriz. Özledim o günleri.

Son olarak mahmutcum şu server işini organize et. Kendi aramızdaki maçlara başlayalım hafiften.

Sizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

Selamün aleyküm. Bu sayfaya ilk mesajım, o yüzden benim için önemli.

Öncelikle eski dostları yeniden forum sayfalarında görmenin beni mutlu rttiğini bilin.

Umarım bu başlık sayesinde geçen yaz olduğu gibi kendi aramızda klan maçları yapabiliriz. Özledim o günleri.

Son olarak mahmutcum şu server işini organize et. Kendi aramızdaki maçlara başlayalım hafiften.

Sizi bekliyorum...

oooo ekip toplaniyo:) Fatih hocam hosgeldin
  • Valla bf3 ses sorununun çözülmesi sonrası zevkli oyunlara imkan verir hale gelmiş. Ahmet hocamla bu akşam baya keyifli oyunlar oynadık ama sizleri çok aradık pek yaad ettik. şöyle tüm dostlar hep birlikte oyun oynamayı özledim gerçekten.

Mahmut hocam hareketlendir klanı tekrar, şöyle akşam organizasyonları felan bekliyorum senden. birde klan maçı tekliflerini değerlendirelim arkadaşlar, tahminimizden daha güçlüyüz. Üstelik taktiklerini oturtmuş güçlü klanlarla yapacağımız maçlar yeni metodlar öğrenmemize olanak sağlayarak gelişimimize katkı sağlar diye düşünüyorum. sağlam tankçılarımız, helikopterciler ve yayalarımız var. Şöyle sağlam taktiklerde geliştirdik mi değme keyfimize. Yanlız uçak en zayıf olduğumuz yer. Uçaklar iyi kullanılınca tek başlarına maçı kazandıracak kadar güçlüler.
  • Mahmut hocam 3-0 la moderatör sen seçildin. :))
  • quote:

Mahmut hocam 3-0 la moderatör sen seçildin. :))

Büyük bir punduna geldim gibi :)

Öhö öhö!!!

Bana layık görülen bu eşsiz ve benzersiz görevi sonuna kadar yerine getirmek amacıyla çalışıp çabalayacağıma, çalıp çırpmadan kişisel programlarımı işin içine katmadan klan savaşlarını düzenlemeye çalışacağıma, 18 yaş sınırının olması gerektiğine inanarak ( 18 den önce derslerin herşeyden önce geleceğini ve böyle şeylerle vakit kaybedilmemesini düşündüğümdendir!) bu klanı yüceltip tek bir vucut gibi savaştan savaşa koşturacağıma ps3'üm ve DS3'üm adına ant içerim.

Dip Not: Avni'yi devirme planı 1 Serkan hocamın katlkılarıyla, başarıyla sonuçlanmıştır!!!

Sırada Alper hocamın bir daha spawn noktası kurmaması ve bizi arkası dönük düşmana meze etmemesi adına yapılacak operasyon vardır. Serkan hocam TOP SECRET ona göre...

Sevgili klandaşlarım ayrıca yan forum sayfasında gene bana ait olan ve sadece kızları almayı düşündüğüm Mahmut'un Melekleri adında ikinci bir BF3 klanı daha olacaktır. Mümkün mertebe klan savaşı teklifleri ile gelmeyelim hani yanlış anlaşılmalar olmasın pozitif ayrımcılık adına yapılmış şeyler bunlar, hor görmeyelim kıskanmayalım ve özellikle belirtiyorum kız kılığında katılmaya çalışmayalım!!! O klana ait başvurular temiz bir özgeçmiş ile direk olarak özel mail adresime telefon ve adres net okunacak şekilde düzenlenerek yapılacaktır. Klanda testesteron oranını minimum seviyede tutarak,kaleleri içten yıkacak atletik kabiliyeti yüksek, fit ve gece operasyonlarına katılımı problem olmayacak arkadaşlar öncelikli tercih sebebidir.

• quote:

we are happy soldıers klanı olarak sızınle klan macı yapmak ısterız olumlu yada olumsuz olarak alıntı yaparak cevaplarsanız cok sevınırım

Herkes içinde uygunsa ben cumartesi gecesi saat 22.00 sularında başlayacak bir klan savaşına varım.
    Diğer arkadaşlar ve karşı klanda bu gün ve saati uygun görecekler olurlarsa olayı netleştirelim.

Herkes görüşünü bildirise sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

quote:

Herkes içinde uygunsa ben cumartesi gecesi saat 22.00 sularında başlayacak bir klan savaşına varım.
    Diğer arkadaşlar ve karşı klanda bu gün ve saati uygun görecekler olurlarsa olayı netleştirelim.

Herkes görüşünü bildirise sevinirim.

Öncelikle günaydın, C.tesi saat : 22.00 için başka bir klan ile maçımız var malesef. Cuma veya Pazar günü sizin için uygunsa güzel bir dostluk maçı yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 12 Nisan 2012; 9:43:17 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.