Sony nin hangi adresine mail atiim arkadaslar, indirilen iplerin blokesi online inin kapatilmasi hesabin hacklenmesi ile ilgili. Mail aticam. Mail adresinin sifresi bende bar sadece. Burdan banlanmak olmasa sinunda fena saydircatim bende..
Sony Turkiyeye mail at.
Afedersin ama ben o mesajı bu hadise ortaya çıkmadan önce yazmıştım ve ortada ondan önce gerçekleşen bir ilgisizlik var on kere mesaj attım hala ikinci listeden birisi yazsın diyorsun, tamam zaten artık ilgilenmiyorum teşekkürler başka şekilde alacağım oyunu. Size kolay gelsin umarım en kısa zamanda durum hallolur rahat rahat oyunu oynarsınız.
Asymeetric arkadasimizdan guzel bir fikir geldi. Kullanici bilgileri bu forum vasitasi ile dagitilmistir suphesi ile, bildirecegim Kisilerin mesaj kutularini forum modlarina incelettirilmrsini talep edecegim. Eger o kisi bu mesaji okuyorda ki adim gibi eminim okuduguna, bana nicnamein bildirilmesi o kisinin adi soyadi adresi telefon bilgileri ve bizzat kendisine aninda ulasabilecek bir kinumda oldugumu belirtmek isterim. Ozelden yazsin ratli tatli halledelim. Oyle ya da boyle irtaya cikar.
şimdi en azından şunu soralım ilk grupta kimler var listede 4 kişi görünüyo ben ve asymetric daha denemedik 3. kişi de hata almış. o zaman 5. kişi kim
yani kimseyi suçlamak istemem de şöyle bi fikir yürütsek:
maverick işi ayarladı. bizde cep telefonu var hesap bilgileri var vs. yani onda bi terslik olmamalı.
e asymetric ve ben daha deneyemedik bizi de geç
listedeki 3 .arkadas da hata aldığını söylüyosa o da indiremedi demektir.
o zaman bizim listedeki gizemli 5. numarada mı sıkıntı var
ayrıca gün içinde sony türkyeye mail atılacak. marvick kendi ps3'ünün mac adresini ve dün oyunu indirdiği ip adresini sony'e bildirecek. onun haricinde hangi ip ve hangi mac adresli ps3 üzerinden indiriliyorsa büyük ihtimalle o ps3'ler online'a elveda desin... downloadları da yarıda kesilecek!
marvick'in dediği gibi kim yaptıysa yazsın. affetmek büyüklüktür affederiz ama yeterki yürekli olsun adam olsun!
asymmetric deneyebildin mi sen?
arkadaşlar bu şahıs ve dağıttığı kişiler hala download işleminde,
iptal edilmesi ve bloke olması hakkında ben networksupport@eu.playstation.com a mail attım. ingilizce yazdım ve yazdığım metinleri de asyymmetric arkadaşıma gönderdim..
başka gönderebileceğim bir mail adresi var mı konu ile ilgili.
bu arada DH modlarına nerden mesaj yazabilirim. onu da bulamadım...
az önce supprttan mail aldım 24 saat içinde döneceklerine dair
Thanks for your e-mail. You should receive a response from us within 24 hours.
Question Reference #111028-003386 Summary: My account hacked Date Created: 28/10/2011 10.55 AM Last Updated: 28/10/2011 10.55 AM Status: New OSC Flag:
eğer o arkadaş bu yazıyı okuyorsa makinasının BAN lanma tehlikesi ile karşı karşıya bilgisi olsun, sonra burdan feryat figan olmasın BAN landım diye...
bana özelden yazsın, hemen geri çekicem supporttan şikayetimi sorunu kendi içimizde halletmiş olucaz...
bu arada bilgileri göndermedim ancak diğer listedeki arkadaşların da mesajj kutularının kontrol edilmesini talep edeceğim modlardan. ne olur ne olmaz değil mi.
evet az önce denedim 5 hak da doldu uyarısı alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bilkerk
şimdi en azından şunu soralım ilk grupta kimler var listede 4 kişi görünüyo ben ve asymetric daha denemedik 3. kişi de hata almış. o zaman 5. kişi kim
yani kimseyi suçlamak istemem de şöyle bi fikir yürütsek:
maverick işi ayarladı. bizde cep telefonu var hesap bilgileri var vs. yani onda bi terslik olmamalı.
e asymetric ve ben daha deneyemedik bizi de geç
listedeki 3 .arkadas da hata aldığını söylüyosa o da indiremedi demektir.
o zaman bizim listedeki gizemli 5. numarada mı sıkıntı var
burda cok dogru bir noktaya parmak basmisin ilk listede zaten 5 kisi var maverick gondeirci tum bilgileri bizde oyle bisey yapilmasi zor e 3 kisi hata almis ben fotosunu bilem cektim etti mi 4 o zaman o bilinmeyen 5.kisi kim baska kime yollandi hesap bilgileri??
5. Kisiye hic yollanmadi arkadaslar bilgiler. Transfer yapildikca gonderdim ben.
arkadaşlar ozaman bunu yapan 4'ümüzden birisi kimse şahsi olarak üzerine alınmasın ama başka ihtimal yok
ama ben tekrar söylüyorum kim yaptıysa gelsin benden özür dilesin ben bi bok yaptım pişman oldum desin affederim parası fln da önemli değil 30 liradan kimse ölmez değilse hakkımı helal etmiyorum kat kat çıksın.
quote:
Orijinalden alıntı: asymmetric
ama ben tekrar söylüyorum kim yaptıysa gelsin benden özür dilesin ben bi bok yaptım pişman oldum desin affederim parası fln da önemli değil 30 liradan kimse ölmez değilse hakkımı helal etmiyorum kat kat çıksın.
Aynen oyle ozelden bana yazsin, ilgili haklari ben alicam desin. Kimseye soylemiycem de kimin oldugunu, yeniden hak alip tekrar gondericem herkese.
peki soyle bisey olabilir mi modlardan biri inbox lara bakma yetkisi olan biri durumu suistimal etmis olamaz mi yoksa cok mu uzak ihtimalleri dusunuyorum onun disinda evet 4 umuzden biri yapmis gibi gozukuyo
quote:
Orijinalden alıntı: maverick666
quote:
Orijinalden alıntı: asymmetric
Aynen oyle ozelden bana yazsin, ilgili haklari ben alicam desin. Kimseye soylemiycem de kimin oldugunu, yeniden hak alip tekrar gondericem herkese.
tekrardan hak olmasina gerek yok dagttgi makinelerden deactive etse yeter hatta su an yapsin basliyalim indirmeye
Eninde sonunda support la birebir temas icerisine giricem. Sonu hos olmuycak. Ip ele gecirirsem savciliga da suc duyurusunda bulunucam bi faxa bakar. Yanina kar birakmiycam kendisi cikmazsa.
daha yeni deneyebildim ve acı gerçekle karşılaştım.
inşallah sony den bi geri dönüş olur.heveslendiğimizle kalıcaz.
gerçekten bu şerefsizliği yapan deactivete etse bari de sadece küfür yediğiyle kalsa
maverick666: herhangi bir cevap alırsan pm ile bilgilendirirmisin.