Şimdi Ara

BF3 PSN kardeşlik (TAMAM) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sanırım sorunu bulduk. call of duty packlerini aktif eden hesapların bc3 indirme hakkı var şuanda. sistem eski hesapta aktif edilen call of duty maplerini indirip aktif etmiş makinalar haricinde makina aktivasyonunu görünce dur bakalım ben zaten 5 makinaya aktivasyon verdim indirme hakkı verdim sana ne oluyor öncelik onların diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asymmetric -- 28 Ekim 2011; 17:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

Yani kimse indirmese bile onlar indiremez mi. bu önemli bir bilgi.
    her email adresi her hesap 5 kullanıcı ile mi sınırlı?

diğer başlıkta COD da apmomo, kmkzlito ve omer24 almıştık oyunu.

Sadece call of duty mapleri çeken kişiler , bf3'ü çekebilir .
  • ewet sorun çözüldü gibi. zaten o kadar seri bir şekilde 4 tane birden download başlatamazlar tabii. :)

bu durumda onların deaktif etmelerini nasıl sağlayabiliriz bigboss
    sen daha tecrübelisin bu konuda. :)
  • quote:

ewet sorun çözüldü gibi. zaten o kadar seri bir şekilde 4 tane birden download başlatamazlar tabii. :)

Hesaba girip deactive edicekler , ama bu seferde onlar call of duty map packleri oynayamazlar .Tek çözüm bu.
    Akılınızda bulunsun kardeşlik açarken yeni hesap açıp ordan alın oyunu , zamanında bizim başımızada gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Big Boss -- 28 Ekim 2011; 16:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

quote:

ewet sorun çözüldü gibi. zaten o kadar seri bir şekilde 4 tane birden download başlatamazlar tabii. :)

Hesaba girip deactive edicekler , ama bu seferde onlar call of duty map packleri oynayamazlar .Tek çözüm bu.
    Akılınızda bulunsun kardeşlik açarken yeni hesap açıp ordan alın oyunu , zamanında bizim başımızada gelmişti

arkadaşlar,şimdi map pack i alan arkadaşlara teker teker mesaj attım. onlar oyunu alırlarsa tekrar oyunu alabiliriz. bu sefer yeni bir hesap açarım. şu anda alamıyorum çünkü kartta limit kalmadı. :(

en kötü onlara map packlerin parasını vermeyi ve de aktif etmelerini teklif edicem. her halükarda 28 lira da bende patlamıştı sizin gibi. map packlerinin parasını verirsem 20 lira patlamış olacak bende sadece..
    nasıl yapalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 28 Ekim 2011; 17:10:24 >

• şimdi sen mesaj at.. eğer onlar daktif etmeyi kabul ederse sırayla bize bilgi verirsin biz indirmeyi deneriz olay kapanır sende mağdur olmazsın.

Ama olası bir ters durum olursa artık mağdur olan kim varsa konuşulur anlaşılır mağduriyet sebebine göre gereği yapılır.
  • evet olay cozulmus gibi duruyo o zaman onlarin map packleri deactive etmesi gerek bide 3 nuz ne kadara almistiniz o map packleri kisi basi
  • arkadaşlar 0 bir hesap açıp bilgileri göndericem şimdi
    beklemede kalın lütfen.

edit: ben zaten indiriyorum, yeni alacağım oyundaki son hakkı da diğer açtığım başlığa beni de ekleyin diyen ilk ve tek arkadaşa (orkunbjk) ( kendisine burdan teşekkür ediyorum) vericem..
    bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 28 Ekim 2011; 17:38:43 >
  • sorun çözüldü gibi duruyor. heyecanla bekliyoruz hesabı. diğer arkadaşlara sorun olmassa ben 19.00 da evden çıkıcam.ilk bana gönderebilirsen sevinirim.zaten açıp hesaptan çıkmak 5 dakka sürmüyor.
  • "0" hesap bilgileri bilkerk e gönderildi teyit bekleniyor...
  • tamamdir bende beklemedeyim:) sorunun cozuldgne sevindim yasasin bf3 haftasonuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragediest

tamamdir bende beklemedeyim:) sorunun cozuldgne sevindim yasasin bf3 haftasonuuuu

valla bağlantını bilmiyorum da ben sabah 8:30 ta başladım şu anda % 30, pazartesiye kalmasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tragediest

tamamdir bende beklemedeyim:) sorunun cozuldgne sevindim yasasin bf3 haftasonuuuu

valla bağlantını bilmiyorum da ben sabah 8:30 ta başladım şu anda % 30, pazartesiye kalmasın

valla dogru dedin 2 mbt sabit benim baglanti 2-3 gune anca incek sanirim

• muhtemelen bende bi bahtsızlıkdan dolayı giremedim.diğer arladaşlar bi denesin ben sonra tekrar denerim
  • assymetric ve orhun kardeşlerim downloadu başlatıp hesaptan çıktılar, şifreyi değiştirdim..
    ilker ve tragediest kaldı...

tragediest burda mısın ?
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri a.k.a Hayalet -- 28 Ekim 2011; 18:49:17 >
  • listenin son hali
    1.maverick
    2.orhunbjk
    3.bilkerk
    4.assymetric
    5.tragediest
  • ben de indirdim hesaptan çıktım

maverick arlkadaşa teşekkürler.zorlu bi süreç oldu ama sonunda çözüldü herşey
  • arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim psn den ekleyin birlikte oynariz sorunlu bi gun oldu ama tatliya baglandi sanirim herkese iyi aksamlar dilerim bende basladim indirmeye. bide dlc paketlerinide ayni hesaptan indiricez onu nasil halletcez
  • tragediest ten de teyit alındı, herkes indirdi oynununu.

diğer başlıklar da konu kapatılsın derler ama bu başlık kapanmasın, efsane başlıklara taşınsın, listede olupta başrol oynayan tüm arkadaşlarıma hoşgörü ve sabırları için teşekkür ederim,

yana yattı çamura battı diyip listeden çıkıp gidenleri de unutmadım bu arada

bundan sonraki kardeşlikler 30 lira
    adrenalin bedava
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.