Şimdi Ara

BF3 PSN kardeşlik (TAMAM) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız dikkatimi çeken bir şey var.. bu hesap bu oyunun alınması için özel olarak yeni alınmış bir hesap değil. 17/10/2011 tarihinde call of duty black ops oyunu için birsürü eklenti satın alınmış ve büyük ihtimalle bu psn kardeşliği olarak alındı... eğer daha önceden alınan eklentilerin paylaşımı için hesap başkalarına verdiyse önceden, ve o süreden bugüne bu oyunu aldıktan sonra bile hesabın şifresi değişmediyse call of duty eklentilerini indiren kişilerden birisi indirmiş olaibilr bilginize..

keşke sıfırdan hiç kullanılmamış bir hesap alınsaydı da bu şüphe ortadan kalksaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asymmetric -- 28 Ekim 2011; 13:58:03 >
  • 2. listedeki apmomo bir arkadaşı ile beraber o call of duty map pack inden iki adet hak kullanmıştı. ve sadece o DLC için kullanıldı hesap, özel mesaj yazdım kendisine, cevap bekliyorum, hali ile kimsenin böyle bişeye tenezzül edeceğini düşünmedim. Dakkada bir mesaj yazan çocuk bir anda ortadan kayboldu, dikkat çekmiyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asymmetric

yalnız dikkatimi çeken bir şey var.. bu hesap bu oyunun alınması için özel olarak yeni alınmış bir hesap değil. 17/10/2011 tarihinde call of duty black ops oyunu için birsürü eklenti satın alınmış ve büyük ihtimalle bu psn kardeşliği olarak alındı... eğer daha önceden alınan eklentilerin paylaşımı için hesap başkalarına verdiyse önceden, ve o süreden bugüne bu oyunu aldıktan sonra bile hesabın şifresi değişmediyse call of duty eklentilerini indiren kişilerden birisi indirmiş olaibilr bilginize..

keşke sıfırdan hiç kullanılmamış bir hesap alınsaydı da bu şüphe ortadan kalksaydı.

mantıklı. çünki oyunu paylaşan biz 3 kişi oyunu indiremedik. maverickin de hesa bilgileri cep nosu falan var.onda da şüphe yok.

daha önce yapılan kardeşlikler varsa onların çomak sokma ihtimali var

• support a tekrar mail attım. yine otomatik 24 saat içinde döneceğiz maili geldi..

Thanks for your e-mail. You should receive a response from us within 24 hours.

Question Reference #111028-003650
    Summary: URGENT HELP
    Date Created: 28/10/2011 11.55 AM
    Last Updated: 28/10/2011 11.55 AM
    Status: New
    OSC Flag: Off

Internal process number

Discussion Thread
    Customer By Email (noone noone) 28/10/2011 11.55 AM
    This mornin I bought the game Battle field 3 and started the download... 1 hour or more later I ve noticed that my account haa been hacked somebody is using my download options 4 of of 5.

now please cancel the last 4 downloads from the user of maplomc@hotmail.com

because that is my email adress and my account.
  • şimdi twitter a bakıcam
  • askplaystation resmi support desteği var PLAYSTATİON ıntwitter da. ancak mesaj yazamıyorum o beni takip etmediği için. öyle bir hata veriyor.

You can't send a message to a user who is not following you.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 28 Ekim 2011; 14:16:35 >
  • http://twitter.com/#!/TR_PlayStation

buna tweet olarak yazarsan onlar sana cevap verecektir.
  • BENDE kardeşlik actım herkes aldı bıttı ama boyle serefsizler yuzunden ınsan bı durup dusunuyor ıste ulan 28 lıra ıcın olucak seymı ondan sonra kardeslık arıosun bulasınkı guvenılır durust ınsanlar
  • yazdım şimdi, siz de görebiliyorsunuz değil mi yazdığımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

BENDE kardeşlik actım herkes aldı bıttı ama boyle serefsizler yuzunden ınsan bı durup dusunuyor ıste ulan 28 lıra ıcın olucak seymı ondan sonra kardeslık arıosun bulasınkı guvenılır durust ınsanlar

kardeş sorma valla ben bi de o kadar iyi niyetliyim ki, sırf kredi kartı olmayanların işi görülsün diye 3 tane liste oluşturuordum nerdeyse, böyle kanıbozuklar var işte... daha ilk liste patladı. kimseye güvenmiycem bundan sonra.
  • aynen hoca bende ılk basta baktım adama bak dedım 2 tane lıste acmıs ınsanlara kımse yapmaz bu ıyılıgı yapmıcan tek lıste yapıcan kafan rahat olucak ugrasmıcan sanada yazık cıkıyor boyle serefsızler ıste neyse bozma moralını halledersın ınsalah bı sekılde cıkar o kansız pıyasaya ınsallah ıyılık yapmıcan abı ınsanlar sonra boyle oluyor ıste ben bundan 27 28 yasın ustune yapıcam bu ıslerı coluk cocugun elınde maskara oluosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-riley -- 28 Ekim 2011; 14:32:48 >
  • şifreyi değiştiren oldu mu? şimdi de şifre yanlış diyor
  • şifreyi ben değiştirdim şimdi.
  • ok
  • Sayın yönetici;

ApMoMo_Tr
    asymmetric
    bilkerk
    tragediest

isimli kullanıcıların özel mesajlarının bugün saat 08:30 ile 12:00 arasında bilgi ve şifre paylaşımı amacı ile kullanılıp kullanılmadığının araştırılması hususunda değerli yardımlarınızı rica ederim.

bilgilerinizi rica ederim.

not: ilgili arkadaşlar; kimseyi itham etmiyorum, kimse üstüne alınmasın,ancak elimden ne gelirse de yapmaya calışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 28 Ekim 2011; 15:18:53 >
  • Bak ya neler olmuş! Herşeyde bir hayır var derler ya bugün iş baya yoğundu anca çıkabildim. bu arada izinede çıkarıldım oyun alımını ne yazık ki kasımın 21'ine kadar ertelemek zorunda kaldım. Üzüldüm ya tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.
  • tesekkürler olizvel,

en hızlı başlık oldu diye övünürken kendimle başımıza neler geldi.

yeni başlık açtım bakarsan sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_54055744/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 28 Ekim 2011; 16:23:34 >
  • yalnız yazıklar olsun şu playstatioın network support a, adamlar bizim paramızla oyun indiriyor, yazmadığım yer kalmadı avrupa psn, tr psn,
    twitter, hala bi yanıt alamadım. heralde %30 larda filandır şu anda...

yalnız bunu yapanı ola ki yakalarsam güzel hırpalıycam... ihtimal dahilinde tabii..
  • Yanlız şöyle bir durum var , eski bir hesap ile aldıysanız oyun sadece o makinalardan çekilebilir , demekki o hesaptan call of dutyleri 5 kişi aktive etmiş.bunu bir inceleyin derim.
  • Yani kimse indirmese bile onlar indiremez mi. bu önemli bir bilgi.
    her email adresi her hesap 5 kullanıcı ile mi sınırlı?

diğer başlıkta COD da apmomo, kmkzlito ve omer24 almıştık oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.