Şimdi Ara

BF3 Siyah Ekran Sorunu Close Quarters

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlıkta biliyorum ki bir sürü sorun var. Ama benimkisi farklı.

RUS keyim var. Gayet güzel oynuyordum. Güncellemelerde yeni güncelleme dosyasını indirip kopyalayınca sorun kalmıyordu. BF3E3 yazarak Close Quarters'ı yükledim. Ondan sonra siyah ekran almaya başladım. Close Quarters siyah ekran diye arattığımda bir şey bulamadım, ki normal sunuculara girmeye çalışırken de siyah ekran alıyorum.

Gamekeystore'dan 5 Haziran dil paketini indirdim. PC saatlerce açık kaldı çünkü ****'e yüklemişler, 850 mb'lık bir dosya. Oyunu sildim, yeniden kurdum sağlam olsun diye, sonra da o dil paketini uyguladım, tıpkı daha önce yaptığım gibi. Regedit'te de gerekli düzenlemeleri yaptım. Girdim, Game data corrupt dedi. Baktım, sorunu arattım, buldum, düzelttim. Ama yine siyah ekran. Hiçbir şekilde olmuyor bir sürü şey denedim. Close Quarters siyah ekran diye aratınca bir Alman arkadaşın çektiği video çıktı, verdiği linkten yaptım, yine düzelme olmadı.

Denediğim dosya isimleri:

Bf3 12.06.2012 Close Quarters Blackscreen Fix.rar
    BF3 Corrupted Data Files Fix (RU User fix).rar
    GameKeyStoreNet_BF3_Russian_To_English_05_June_fixed.rar
    BF3_December3_EliteKeys.rar
    Battlefield-3-english-language.reg
    bf3lang.zip

Zaten hepsinde aynı dosyalar var. Aynı sorunu yaşayan arkadaşım bunu çözdü ama ben çözemedim, kafayı yiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr33zerR -- 2 Temmuz 2013; 17:43:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.