Win7 64 bit ASUS k55vj CPU : 3230 i5 2.60 ghz 4çekirdek RAM: DDR3 1600 4GB (kullanılabilir 3,89) Ekran Kartı nvidia gt635m 2 gb
low ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum hatta mediumda da fena değildi fakat birden çok fazla memory yemeye başladı 1.3 iken 1.7 gb lara kadar hafıza yiyor çalışırken işlem önceliği atıyorum zaten uyumluluğu win7 yapmıştım yüksek performansta çalıştırıyorum ısınma falan yok ama kasıyor işte. PC yi ilk aldığımda freedos tu adama win7 yüklettirdim sürücü CD sinide verdim adama ama adam bu sürücülerin çoğu win8 uyumlu win7nin hepsini internetten bulmak zorunda kaldım demişti galiba win8 de daha iyi çalışır gibime geliyo ama bazıları bf3 açılırken diretx hatası alıyormuş açılmıyormuş ne yapmamı önerirsiniz ekran kartını değiştiremem anakarta sabit monte edilmiş malesef rami 8 yapsam fayda edermi bir sorayım dedim konuya hakim biri varsa yardım ederse şimdiden teşekkür ederim
Origin > Application Settings > Origin In Game > *Enable Origin in game* tickini kaldırıp bir dene bakalım.