Şimdi Ara

BF4 Beta Paylaşımları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: endero7

Az kaldı Az biraz sonra inşallah internet kesilmezse veya göktaşı dır doğal afettir olmazsa ben de adımı yazdıracağım ama çok kısa bir süreliğine daha sonra çok ama çok çalışmam gerek işte

Valla bende işteyim akşam 9 gibi girebileceğim anca

hatunda başlar skype'dan konuşalım diye birde onu atlatmam lazım tabi

• bende şu anda işteyim.. akşam en erken sat 8 gibi girebilirim oyuna of zaman nasıl geçicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 1 Ekim 2013; 10:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Az kaldı Az biraz sonra inşallah internet kesilmezse veya göktaşı dır doğal afettir olmazsa ben de adımı yazdıracağım ama çok kısa bir süreliğine daha sonra çok ama çok çalışmam gerek işte

Şöyle skype dan "aşkım bf4 atalım ne dersin" diyen kız bulamadık getti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

quote:

Şöyle skype dan "aşkım bf4 atalım ne dersin" diyen kız bulamadık getti...

Bi önerim var size :D Kız arkadaşlarınıza oyunu alın ama sadece Battlelogdan Sesli konuşmak için :D Skypeden daha iyi ses kalitesi ama görüntü olaı henüz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 1 Ekim 2013; 10:17:23 >

• quote:

An itibari ile Türkiyedeki aktif oyuncular

https://store.donanimhaber.com/a5/76/b3/a576b3baa37a127b8ff952f6fa1a1dfb.PNG
     BF4 Beta Paylaşımları

Oha direk ifşa olmuşum

• Lacano kullanıcısına yanıt
    off bende ilk denemeden sonra akşama ançak 8 de girebileceğim. Bugün akşam makşam olmaz yaaaa olsada hemen gece olur ve uyumak zorunda kalırız
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Aynen :D Yakında bu EA bizi direk oturma odasında göstermezse iyidir
  • Ben akşam için hazırım..

BF4 Beta Paylaşımları
  • Saati değiştirip girmeyi deneyeyim dedim ammaaaa

https://store.donanimhaber.com/cf/0b/32/cf0b32b19032b7f8a3b4f8ad39f1c042.PNG

EA yemedi... Joining diyor sonra daha değil bekle biraz daha diyor :D
     BF4 Beta Paylaşımları

• bf3 pre sahipleri girebiliyor mu beyler?
  • profiteer kullanıcısına yanıt
    Benim amblem hazır ve save yaptığım halde göstermiyor dostum göremediğim ekle diye birşey mi var ? Clan tag filan hepsi çalışıyor ama amblem nothing :D
  • quote:

Benim amblem hazır ve save yaptığım halde göstermiyor dostum göremediğim ekle diye birşey mi var ? Clan tag filan hepsi çalışıyor ama amblem nothing :D

valla abi ben amblemi yaptım sonra yukarıda yapınca kaydet şeyi çıktı ona bastım tamam.. yada profil ana sayfada amblem yerine tıkladığında amblem seçebiliyorsun yaptıkların arasından.
  • Arkadaşalar Raidcall grubu kurdum numarası: 7183609 akşama kadar beta oynayacağım gelmek isteyenler varsa gelsin.
  • Evet giriyor. Origin de BF4 Beta varsa Preload yapıp indir ve gir oyuna 27 dk sonra ;) 5.6 gb indireceksin burada
  • quote:

quote:

valla abi ben amblemi yaptım sonra yukarıda yapınca kaydet şeyi çıktı ona bastım tamam.. yada profil ana sayfada amblem yerine tıkladığında amblem seçebiliyorsun yaptıkların arasından.

Aynılarını yaptım ama olmadı :D Gerçi Maxcry da Dog tag eklediği halde kayboluyor. Sanırım Battlelogda bi sıkıntı var :D
  • İndiriyorum
    Bakalım 7950 ne yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 1 Ekim 2013; 10:59:24 >
  • Beyler 193.192.58.62:9907 TS adresi 7. odadayım.
  • Kara ekran geliyor girmiyor ya. Dk 1 gol 1.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.