Şimdi Ara

BF4 Beta Paylaşımları (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun tam açılırken hata raporu geliyor galiba rus key olduğundan bu sorunu başka yaşayan var mı
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bu sorunları Battlefield forumlarında dile getiricem inş. Kısa zamanda çözüm bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf4 betasına nasıl sahip olabilirim
  • erdimdegeldim kullanıcısına yanıt
    4 Ekimde herkese açık olacak. Origin'i takip edin.
  • Benim ekran kartının driverlerini güncellemeyi unutmuşum bilgisayar yeni olunca oluyor böyle sorunlar Büyük ihtimal driverdan dolayı oyuna giremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero7

Oyuna girmeye son 1 saat 54 dk. İlk oynayanlar beta hakkında paylaşımları buraya yapabilirler.... Çoğu kişi ya çalışıyor yada iş yerinde. Oyundan ilk izlenimleri merkala bekliyoruzzz.....

grafikler gelişmiş ama bf3 premıumu olan bence almasın
  • quote:

An itibari ile Türkiyedeki aktif oyuncular

https://store.donanimhaber.com/a5/76/b3/a576b3baa37a127b8ff952f6fa1a1dfb.PNG
     BF4 Beta Paylaşımları

Beyaz_TR ve GrkemEge arkadaş Listemde var :)
    Saat 18:00 Geçip işin bitmesini bekliyorum .

• oyunda karakterlerin hareket kabiliyetlerini oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.
    denize atlama, yüzme gibi özellikle çok daha gerçekçi kılmış oyunu.
    özellikle tank ve silah sesleri gözle görülür şekilde daha kaliteli.
    şu an açık olan siege of shangai haritasının da sevileceğini söyleyebilirim.
    oldukça hareketli bir harita ve keyif veriyor.
    helikopterler bf3 e göre hatrı sayılır derecede daha gerçekçi. fakat helikopterden atladığınız zaman kuyruğa çarpıp ölüyorsunuz. muhtemelen bu da düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

oyundan atıyor bilen var

Oyunda loading ekranını görüyormusun? GÖrüyorsan eğer ctrl+Tab yap ve masaüstüne geç başlat çubuğunda bf4 beta exe nin üstüne mouse'u getir ve ikinci pencere açılacak ona bak hata yazıyor o hatada ekran kartı veya dx hatası oluyor genelikle ve sorunun çözümü hata mesajında saklı. Buraya hata mesajını yazarsan çözümü bulması kolay olur. Bu arada Betada RUS key olayı yok.
  • ya kasıyor oynanmıyor abartıyorsunuz

9800 gtx+ e-green fx8320 medium min 30 fps max 60 1680x1050 Resolution Scaling 80% di galiba.
  • quote:

quote:

oyundan atıyor bilen var

Oyunda loading ekranını görüyormusun? GÖrüyorsan eğer ctrl+Tab yap ve masaüstüne geç başlat çubuğunda bf4 beta exe nin üstüne mouse'u getir ve ikinci pencere açılacak ona bak hata yazıyor o hatada ekran kartı veya dx hatası oluyor genelikle ve sorunun çözümü hata mesajında saklı. Buraya hata mesajını yazarsan çözümü bulması kolay olur. Bu arada Betada RUS key olayı yok.

oyun açılıyor resimler geçiyor ses var ama oyun tam açılcak ekran benbeyaz olup bf4 beta çalışmayı durdurdu hatası geliyor dx hatasıyla alkası yok

• mhç_78 kullanıcısına yanıt
    Hocam tıpkısının aynısını yaşıyorum sabahtan beri, Benim bilgisayarda Visual Studio yüklü belkide hatayı onarım modu olarak algıladığı için görüyorum. intel HD3000 ekran kartını aktif olarak oyunu başlattığımda bu grafik kartı sürücüsü tanımlı değil diyor. Ati ile başlattığımda ise dx hatası alıyorum. Hata ekranları şimdi alıp paylaşacağım.
  • https://store.donanimhaber.com/d8/83/94/d88394ff30312bdf4bcfb884cf200095.PNG
    Resmin arkasındaki beyazlık oyunun kendisi. Bem beyaz ekranda kalıyor...
     BF4 Beta Paylaşımları

• quote:

Hocam tıpkısının aynısını yaşıyorum sabahtan beri, Benim bilgisayarda Visual Studio yüklü belkide hatayı onarım modu olarak algıladığı için görüyorum. intel HD3000 ekran kartını aktif olarak oyunu başlattığımda bu grafik kartı sürücüsü tanımlı değil diyor. Ati ile başlattığımda ise dx hatası alıyorum. Hata ekranları şimdi alıp paylaşacağım.

ekran kartınızın markası ne ve bende 7870 var fx 6100 var donanımsal bişey de değil bf3 ve premium benim rus key tek mantıklı olan rus key

BF4 Beta Paylaşımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhç_78 -- 1 Ekim 2013; 16:29:52 >

• quote:

https://store.donanimhaber.com/d8/83/94/d88394ff30312bdf4bcfb884cf200095.PNG
    Resmin arkasındaki beyazlık oyunun kendisi. Bem beyaz ekranda kalıyor...
     BF4 Beta Paylaşımları

yukarda yazmışsın görmemişim ekran kartın 7400m miş o kartın bu oyunu açcağını sanmam sorunun donanımsal olabilir

• quote:

Diğer Hatalar

https://store.donanimhaber.com/72/71/f3/7271f3b1a97217bd71b04aa09ae07945.PNG
    https://store.donanimhaber.com/8c/b2/dd/8cb2ddb3abe67e42c66ece1ebe7db08f.PNG
    https://store.donanimhaber.com/d5/e5/5e/d5e55e5d2bb563e53e171b245c6040eb.PNG
     BF4 Beta Paylaşımları BF4 Beta Paylaşımları BF4 Beta Paylaşımları

ben laptopumada deneycem driverını baştan yükleyip laptoptada deneycem laptopta resmin yarısı geliyo kapanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhç_78 -- 1 Ekim 2013; 16:38:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VREESLOOS

Felaket bir kasma ve takılma var ani fps düşüşleri var iyi ki almamışım oyunu

abi beta dan olsa gerek ama artık ben kara cuma da almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu yıl ki kara cuma da amazon üstünden ucuza alma şansımız va rmı *
  • quote:

quote:

ekran kartınızın markası ne ve bende 7870 var fx 6100 var donanımsal bişey de değil bf3 ve premium benim rus key tek mantıklı olan rus key

BF4 Beta Paylaşımları

Yok hocam Rus key değildir. ATI driver update olaylarına bi bak derim. Ayrıca originde oyuna sağ tıklayıp Check for update ve reinstal seçenekleri var onları bi dene derim. Bide işletim sistemin 32 bit değildir ya yine de bi kontrol et derim.

Benim hataların çözümü şuan için maalesef yok. Sadece akşama evden oyun bilgisayarım ile girip oynayabileceğim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.