Şimdi Ara

BF4 Beta Paylaşımları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüksek ihtimal ucuzlar ama 29 dolar altına ineceğini hiç sanmıyorum... Umarım yanılırımda herkes kavuşur bu oyuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero7

quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

quote:

Hocam tıpkısının aynısını yaşıyorum sabahtan beri, Benim bilgisayarda Visual Studio yüklü belkide hatayı onarım modu olarak algıladığı için görüyorum. intel HD3000 ekran kartını aktif olarak oyunu başlattığımda bu grafik kartı sürücüsü tanımlı değil diyor. Ati ile başlattığımda ise dx hatası alıyorum. Hata ekranları şimdi alıp paylaşacağım.

ekran kartınızın markası ne ve bende 7870 var fx 6100 var donanımsal bişey de değil bf3 ve premium benim rus key tek mantıklı olan rus key

BF4 Beta Paylaşımları

Yok hocam Rus key değildir. ATI driver update olaylarına bi bak derim. Ayrıca originde oyuna sağ tıklayıp Check for update ve reinstal seçenekleri var onları bi dene derim. Bide işletim sistemin 32 bit değildir ya yine de bi kontrol et derim.

Benim hataların çözümü şuan için maalesef yok. Sadece akşama evden oyun bilgisayarım ile girip oynayabileceğim...

repair install da yaptım bi fayda etmedi sistemim 64 bit bekliycez artık ne yapalım

• Umarım en kısa zaman da çözüm çıkar yoksa kabus gibi bekleme olayı. Herkesi Battlelogdan oynarken görüp oynayamamak kötüymüş... Ben Alpha oynarken oynayamayan arkadaşları bi kere de anladım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 1 Ekim 2013; 16:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

quote:

Orijinalden alıntı: VREESLOOS

Felaket bir kasma ve takılma var ani fps düşüşleri var iyi ki almamışım oyunu

abi beta dan olsa gerek ama artık ben kara cuma da almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu yıl ki kara cuma da amazon üstünden ucuza alma şansımız va rmı *

Herkes betadan kaynaklı diyor da ne bileyim ben bf3 kadar beğenmedim bf3 daha bi güzel geliyor bana

Maalesef hiç bilgim yok o konuda

• BF4 ü hiç almayacaksam bile yeni çıkan iki mod için alırım OBLITERATION ve DEFUSE
    Takım oyunları bu iki mod daha da ön plana çıkarır. Modlar hakkında bilgi sahibi olmak istersen TURK Clanın sitesinde ayrıntıları var.
    http://www.****.com/tforum/battlefield-4-hakk-nda-bilgiler/13690-bf4-oyun-modlar-ve-haritalar-detayl-ac-klamalar#14358
  • endero7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şimdi bakıyorum. Bu arada sistemim imzamda yazılı bu sistem ile low veya mid akıcı oynama şansım var mı ?
  • SLI GTX 680 ile 20 fps aliyorum Low grafik ayarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 1 Ekim 2013; 17:16:48 >
  • https://store.donanimhaber.com/d2/71/30/d271304c8ffa8780a70c6325364bc44f.PNG

Göreceğin gibi sadece ram de sıkıntı yaşıyorsun. Ram artırmanı öneririm... Türkiyede server olursa Highda sıkıntı olmadan oynayarsın gibi geliyor ama medium herzaman multide benim için ideal olan...
     BF4 Beta Paylaşımları

• quote:

Orijinalden alıntı: TMF

SLI GTX 680 ile 20 fps aliyorum Low grafik ayarlarda.

Çoğu kişi aynı şeyi söylüyor. Bu da iyi bir şey aslında. Sadece sende olsa bu problem çok uğraşırdın. Şimdi DICE uğraşır senin yerine :)

Bu arada sorun ekran kartı driverı değil arkadaşlar boşuna uğraşmayın. Bugün yarın patch gelir betaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 1 Ekim 2013; 17:40:01 >
  • yine yazı bekleriz...
  • endero7 kullanıcısına yanıt
    En kısa sürede 8gb yapmaya çalışıcam. Şu ram fiyatları düşseydi keşke geçen sene 20 tlye aldığım ram şu anda 58 tl olmuş durumda.
  • quote:

En kısa sürede 8gb yapmaya çalışıcam. Şu ram fiyatları düşseydi keşke geçen sene 20 tlye aldığım ram şu anda 58 tl olmuş durumda.

DDR3 ram ilk çıktığın da 6gb 1600 mhz ram kit'e 470 lira vermiştim. Şuanda bence gayet ucuz

• quote:

quote:

DDR3 ram ilk çıktığın da 6gb 1600 mhz ram kit'e 470 lira vermiştim. Şuanda bence gayet ucuz

O zamanda fabrika yanmıştı sanırım Bakalım şu rami 8gb yaparsam çok iyi olacak toplam 110 tl bide oyun 230-240 tl patlayacak bana

• beyler battleloga giremiyorum ben şuan pre order falan diyor ne iştir ya
  • Ya arkadas ultra ayarlarda 1080p cozunurlukte 40 - 85 arası fps goruyorum adam halen fps dusuk fps dusuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Octavia

Ya arkadas ultra ayarlarda 1080p cozunurlukte 40 - 85 arası fps goruyorum adam halen fps dusuk fps dusuk

Problemin sizde olmaması veya anlayamıyor oluşunuz o problemin var olmadığını kanıtlamaz.
    Beta bu elbet problem olacak biz de geri bildirim yapacağız ki bu sayede bu hatalar düzeltilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx680 le 2 fps gördüm
  • Kurban bayramı tatilinde oyun betadan çıkmasın başka bişey istemiyorum Bu arada forum olarak toplanıp hafta sonu skype ile oynayalım
  • _Kutup_Ayısı_ kullanıcısına yanıt
    Skype ye kadar Battlelogdan sesli oynayabilirsin ve DH de bir sürü klan var onların veya bizim klanın ts ye gelip istediğin oda oynayabilirsin.
  • Nice SS
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.