Şimdi Ara

BF4 Beta Paylaşımları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi afterburner Osd ayarlarını açıyorum fakat oyunda gözükmüyor. Bir ayarı açmam lazım mı ?
  • Afterburner çakılıyor, çalışmıyor gene. BF3'ün başında da böyle yapmıştı bir ara.

Oyunda MBT (Tank) bayağı zayıf kalmış gibi. Şu an oyuncular pek alışamamış, öldüremiyorlar ama ilerde tanklar iş yapamaz böyle. Adamın önünde küçücük direk bile olsa vurmuyor adama hiç. Piyadeye karşı çok zayıf.. Bir de topu çok düşüyor aşağı, eskisi gibi kolay değil uzak hedefler. Zaten mermi sıkıntısı var artık.

IFV'nin hasarı düşmüş gibi ama 12 mermi ile başlıyor. Çok deneyemedim ama IFV yine akacak gibi.

Heli bu haritada zayıf kalmış çok bina olduğundan. Ama karşıdaki heliyi halledebilirseniz rakibiniz yok gibi betada. Mermi sınırı en çok heliyi etkilemiş, iyi de olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 1 Ekim 2013; 15:40:26 >
  • Oyundan ilk izlenimlerim Gerçekçi silah sesleri gerçekten çok gerçekçi sesler var. Oyunda gözlemlediğim kadarı ile genel bir yavaşlama mevcut bilmiyorum fps göremiyorum AF 'da belkide fps düşük olduğu için öyle geliyordur. Tanklar v.s piyadeye karşı zayıf kalmış zaten olmasıda gereken buydu her önüne gelen tank alıp kamikazelik yapamıcaktı. Artık engilere daha çok iş düşüyor.
  • Oh be kasma sorununu hallettim. 327.23 driveri kurdum çok çok az takılmalar var o kadarda olsun şu anda mid settings gayet akıcı oynayabiliyorum.
  • Siz güncel driveri kurmadan önce beta için çıkan driverlemi oynuyordunuz kasarken?
  • ARKADAŞLAR BETAYI NERDEN İNDİRECEĞİZ BATTLEFİELD 3 PREMİUM SAHİBİYİMDE BENDE BETAYI İNDİRMEK İSTİYORUM
  • Evet 331.40 driveri ile oynuyordum. Çok fazla kasıyordu.
  • yahu battleloga giriyorum ordan battlefield 4 betaya install diyorum bişey olmuyor bi yardım edin
  • Önümde gökdelenin yıkılışını gördüm ya o yeter :) Oyun bf3 farklı tarza bürünmemiş ancak güzel gelişim göstermiş , bazı dengeler zamanla sağlanacaktır zaten...
  • Bu ne saçmalık ya önünde cuk kadar direk olsun mermi direk ona gidiyor sacmalıga bak ya...
  • Ne zaman cozerler acaba bu fps dususunu
  • BF3 betasıda böyleydi gereksiz kasmalar düşmeler vs. Düzelir umarım.
  • Araç kullanımları felaket ötesi tankın guild sheldi açıldı 2-3 atımdan sonra abartmıyorum 4-5 dakikada dolmasını bekliyorsunuz...Nişan alma tam beceri istiyor tutturma dahada ayrı beceri istiyor... Adama 14 roket soktum hala mario gibi sekiyordu...
  • Ee zaten bf serisi bf3 haric beceri gerektirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk izlenimlerim : zotac amp edition gtx 670 kullanıyorum. ultra, high, medium. üçündede aynı fps ve aynı kasmalar. bu kasmalar da oynatmayacak kadar uçuk kasmalar. beta olmasına bağlıyorum yoksa önerilen sistemde gtx 670 olmazdı.
    oyun bf3 e göre daha canlı. daha gerçekçi sesler düşünülmüş. binaların yapısını beğendim. beta olmasından dolayı çok basit buglar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojannn -- 1 Ekim 2013; 14:28:01 >
  • Çok kasma var umarım sistem optimizasyonu da iyileştirilir.BF3 yüksek ayarlarda oynarken BF4 de oynayamamak koyar valla.Umarım driverlar çözer durumu
  • Panzer VIE Tiger P kullanıcısına yanıt
    Oh be moralim düzeldi. Tek bende var sorun diye üzülmüştüm. Sizde de aynıysa düzeltirler merak etmeyin
  • Arkadaşlar şunu baştan söyleyeyim sonra hayal kırıklığı olmasın. Bu Beta. Demo değil. Oynayacağınız oyunun bununla alakası bile olmayacak. BF3 Beta'dan nefret etmiştik ama oyunu deli gibi sevmiştik. O yüzden takılmayın şu anki hatalara vs. Kasma sorunu da giderilecektir emin olun.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    BF3 betada metro haritasında kasma olmuyordu..Ancak ne zaman Caspian Border açıldı o zaman çıktı ortaya fps düşüşleri vs..

Düzelecektir zaten adı üstünde BETA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Arkadaşlar şunu baştan söyleyeyim sonra hayal kırıklığı olmasın. Bu Beta. Demo değil. Oynayacağınız oyunun bununla alakası bile olmayacak. BF3 Beta'dan nefret etmiştik ama oyunu deli gibi sevmiştik. O yüzden takılmayın şu anki hatalara vs. Kasma sorunu da giderilecektir emin olun.

Aynen katılıyorum. Daha oyuna girip denemek nasip olmasa da (yazılan yorumlardan ) Alpha da oynarken de bu kasılmalar vardı. 3 sn hareketsiz durmadan kalıyorduk. Bu Beta'nın zaten bir sürü düzeltmesi olacaktır ve sadece oyuna değil serverlara da gelecektir. Tam sürümde bunlar giderilir...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.