Şimdi Ara

BF4 Beta Paylaşımları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: listone

Fps sorunu biraz giderilmis sanirim takilma daha az olmaya basladi dikkat ettinizmi

evet yükseliş var fps de ilk girdiğim zaman oynayamamıştım frame düşmesinden
  • mermi izleri 3'e göre daha mı belirgin olmuş ne? shangai'de tepeye çıkıp sokakta olan bir çatışmayı izlerseniz mermi izinden kimin nereden ateş ettiğini çok rahat anlayabiliyorsunuz. suppressor / muzzle olayından mıdır nedir çözemedim, sotecilere kötü oldu bu
  • proleter82 kullanıcısına yanıt
    RPG artık kilitleniyor. BF4'te böyle yapmaya karar vermişler. Eğer hedef işaretlenmişle güdümlü atabiliyorsunuz RPGyi de.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Sol Alt tuşuna basıp konuşuyoruz oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

RPG artık kilitleniyor. BF4'te böyle yapmaya karar vermişler. Eğer hedef işaretlenmişle güdümlü atabiliyorsunuz RPGyi de.

eğer böyle birşey olmuşsa çok saçma mantığa aykırı hiçbir elektronik aksamı olmayan bir silah nasıl işaretlenmiş hedeflere kitlenebilir eğer bu olabiliyorsa ozaman silahların mermileride kitlensin hedefe
  • proleter82 kullanıcısına yanıt
    Mermileri güdümlü, kendisi kilitlenmiyor bir nevi mermi hedefi takip ediyor. O yüzden mantıksız sayılmaz ama şu an aşırı güçlü durumda. Belki hava araçları OP olmasın diye şimdilik böyle yapmışlardır. Her yerde tank olduğu için Stingerlar kullanışsız durumda. Betada olan birçok şey gitmişti BF3'te. Bunlara da öyle olabilir.
  • Arkadaşlar şahsen ben 1942'den BF'ciyim ona göre yorum yapacam BF4 = BF2+BF3+2013 teknolojisi bunu kavrayalım. Açık betaya geçilmesine rağmen çok ağır teknik ve oyun içi sorunlar var şahsen hayatımda yaklaşık 35-40 oyunun açık ve kapalı betasını gördüm BF4 aynı BF3 gibi olmaması gereken hatalarla başladı. BF3 başladığında gerçekçi fizik mantığı kurgusundan C4 başına patlama kuvveti çarpanı ile bir tankı havaya fırlatabiliyorduk ama tank dost olunca patlamadan haritanın bir ucundan bir ucuna gidiyordu yada tank namlusuna girince tank ateş ettiğinde bizide atıyordu gibi. BF4 de henüz bu tip komiklikler olmasada çözemediğimiz gökten hücum botu düşmesi patlayan helikopterlerin havada asılı kalması tankların çok nadiren önden aldığı darbelerde motor arızası vermesi gibi en azından açık beta da fix yemiş olması gereken hatalar var. Bununla beraber oyuna giriş çıkışlarda donma, hata gönderme. Ciddi performans düşüklüğü gibi hatalarda var. Tabi bu BETA adı üstünde bunlar olacak ve düzelecek.

Allahın izni ile ilk girdiğim cihadda C noktasında ki binayı RPG kullanarak 3. denemede yıktım :D bu keyif bambaşka her insan bunu hayatında 1 kere yapmalı ama benim gibi sıkışıp binanın altına kalmayın :D

Devam edelim yorumumuza bu arada BF4 ile Stream açmak istediğimde oyun kitlendi bu teknik bir sorun bariz belli. Sorunları kenara atarsak neler oldu ne değişti diyelim.

BF2 ' den sonra devrim BFBC ile geldi BC'de hava muharebesi yoktu bana göre çünkü sadece helikopter olan oyunda helikopteri tanklardan tutun sniperlara köyde sapan tutan çocuklara kadar herkes vurabiliyordu çok rahat düşüyordu manevra kabiliyeti yok irtifa kelimesi sözlükten bile çıkarılmıştı. BF3 ile olması gerekenler döndü ancak bu seferde çok abartı oldu. Madem irtifa ve hız kazandınız o zaman hangi zırhı taşıtın uçak savarı sıkarsa sıksın dünya hasar veriyordu çoğu zaman kaçmak söz konusu bile değildi BF4 de yorum yaparken Helikopter baz alıyorum ve ekliyorum uçak savarlara dayanıklı ki mantıklısı bu gerçek hayatta araştırma yaparsanız AH-64 örneğin uçak savarlara aşırı dayanıklıdır pervaneleri defalarca vurulsada araş güvenli hareket eder. BF4 de bu prensibe uymuş roketler kolay kitlenmiyor kitlense caner abiniz 23dk süren haritanın 20dk sı tek başına helikopterle düşmanı telef etmez :) GTA4 oynayanlar bilir RPG isabet ettiğinde patlama kuvveti araçları sarsar normaldir zaten zırhı delemez yada yakında başka yere isabet ederse bu sefer fizik kuralları gereği patlama kuvveti yüzünden yalpalanır ki BF4 de bunu yapmış Helikopter roket ile isabet aldığında bir anda yalpa yapabiliyor hatta ters dönebiliyor. Araçların patlamaya aşırı dayanıklı olması gözümden kaçmadı eskiden helikopter kaldırırken bi yerlere çarpsak patlardı saçmaydı simdi hasar alıyor sersemliyor ama çok nadir patlıyor mantıklı pervanenin kırılması gereken yerde araç patlardı eskiden. Neyse hava muharebesi için erken yorumlar sadece heli üstünden gidilmez. Karaya gelince tankların atış mekaniği değişmiş zırhı araçlarda bulunan .50 cal makinalılar adam öldürmüyor :D bu düzeltilmeli gözümle gördüm 11 kurşun girdi adam ölmedi evliya mıdır mehti torunu mudur anlamadım. Sniperlar yaşadı bence BF4 onlara özel yapılmış diyorum bu konuyu açmıyorum oynayın anlarsınız :D diğer sınıflarda eskisinden daha kullanışlı. Silah modifiyesi zaten youtube da mevcut çok tatlı diyebilirim. Kamo seçme olması gerekendi. Sakın C bayrağında ki binada düşman varken asansörle çıkmayın biz 9 kişi çıktık mermi manyağı olduk 2 tane call of duty den fırlama makarov kılıklı kapıda ağır makinalıyla bekliyodu :D gerçi bende tekbir verip el bombasının pimini çektim ayrı mesele :D sonuç olarak tartışmasız dünyanın en iyi FPS oyunu olan Battlefield serisinin genel olarak 11. oyunu olan Battlefield 4 10/10 alır benden hataları puanlamada saymam giderilecek hatalar hiç bir zaman oyun problemli bırakılmadı bundan önce yine düzelir. Forsbite 3 şuan tartışmasız fizik kurallarını en iyi yansıtan oyun motoru bu sistem değişmediği sürece BF 3-4 fark etmez her zaman 10/10 fix puan olacak ama hocam insan 1942 hatırına gemi savaşı getirir ya karayı gemiden dövmek farklı bir duyguydu :( inşallah BF5 de :D heee bu arada oyuna commander girişi betada yok ancak sisteme göre commander olmak isteyen BF2 gibi oyun içinde oylama açarak değil oyuna girerken seçiyor oyuna izleyici-oyuncu yada komutan olarak girme seçenekleri mevcut uykudan kalktım açım gözlerim ağrıyo anca bu kadar yazabildim şimdilik iyi forumlar. ender abiye selam olsun AA TAF HOOOOOOOAAAAAAAHHHHH !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

imzamdaki sistemle 1080p ultrada 60 fps ve üzeri hedefliyorum bakalım ne olucak.. akşam görücezz

Betada fps sikintisi var oynanmiyor.. muhtemelen sende 20 hatta 15 fpsleri goruceksin high ta

dün akşam test ettim bf4 betayı, imzamdaki sistemle 60 65 fps altına düşmüyor değerler.. maximum fps de 80 90 95 civarı 1080p ultrada.. nvidia kontrol panelindende 32x csaa, 16x aa ve 8x süper örnekleme açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 2 Ekim 2013; 12:19:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: macro32

Arkadaşlar şahsen ben 1942'den BF'ciyim ona göre yorum yapacam BF4 = BF2+BF3+2013 teknolojisi bunu kavrayalım. Açık betaya geçilmesine rağmen çok ağır teknik ve oyun içi sorunlar var şahsen hayatımda yaklaşık 35-40 oyunun açık ve kapalı betasını gördüm BF4 aynı BF3 gibi olmaması gereken hatalarla başladı. BF3 başladığında gerçekçi fizik mantığı kurgusundan C4 başına patlama kuvveti çarpanı ile bir tankı havaya fırlatabiliyorduk ama tank dost olunca patlamadan haritanın bir ucundan bir ucuna gidiyordu yada tank namlusuna girince tank ateş ettiğinde bizide atıyordu gibi. BF4 de henüz bu tip komiklikler olmasada çözemediğimiz gökten hücum botu düşmesi patlayan helikopterlerin havada asılı kalması tankların çok nadiren önden aldığı darbelerde motor arızası vermesi gibi en azından açık beta da fix yemiş olması gereken hatalar var. Bununla beraber oyuna giriş çıkışlarda donma, hata gönderme. Ciddi performans düşüklüğü gibi hatalarda var. Tabi bu BETA adı üstünde bunlar olacak ve düzelecek.

Allahın izni ile ilk girdiğim cihadda C noktasında ki binayı RPG kullanarak 3. denemede yıktım :D bu keyif bambaşka her insan bunu hayatında 1 kere yapmalı ama benim gibi sıkışıp binanın altına kalmayın :D

Devam edelim yorumumuza bu arada BF4 ile Stream açmak istediğimde oyun kitlendi bu teknik bir sorun bariz belli. Sorunları kenara atarsak neler oldu ne değişti diyelim.

BF2 ' den sonra devrim BFBC ile geldi BC'de hava muharebesi yoktu bana göre çünkü sadece helikopter olan oyunda helikopteri tanklardan tutun sniperlara köyde sapan tutan çocuklara kadar herkes vurabiliyordu çok rahat düşüyordu manevra kabiliyeti yok irtifa kelimesi sözlükten bile çıkarılmıştı. BF3 ile olması gerekenler döndü ancak bu seferde çok abartı oldu. Madem irtifa ve hız kazandınız o zaman hangi zırhı taşıtın uçak savarı sıkarsa sıksın dünya hasar veriyordu çoğu zaman kaçmak söz konusu bile değildi BF4 de yorum yaparken Helikopter baz alıyorum ve ekliyorum uçak savarlara dayanıklı ki mantıklısı bu gerçek hayatta araştırma yaparsanız AH-64 örneğin uçak savarlara aşırı dayanıklıdır pervaneleri defalarca vurulsada araş güvenli hareket eder. BF4 de bu prensibe uymuş roketler kolay kitlenmiyor kitlense caner abiniz 23dk süren haritanın 20dk sı tek başına helikopterle düşmanı telef etmez :) GTA4 oynayanlar bilir RPG isabet ettiğinde patlama kuvveti araçları sarsar normaldir zaten zırhı delemez yada yakında başka yere isabet ederse bu sefer fizik kuralları gereği patlama kuvveti yüzünden yalpalanır ki BF4 de bunu yapmış Helikopter roket ile isabet aldığında bir anda yalpa yapabiliyor hatta ters dönebiliyor. Araçların patlamaya aşırı dayanıklı olması gözümden kaçmadı eskiden helikopter kaldırırken bi yerlere çarpsak patlardı saçmaydı simdi hasar alıyor sersemliyor ama çok nadir patlıyor mantıklı pervanenin kırılması gereken yerde araç patlardı eskiden. Neyse hava muharebesi için erken yorumlar sadece heli üstünden gidilmez. Karaya gelince tankların atış mekaniği değişmiş zırhı araçlarda bulunan .50 cal makinalılar adam öldürmüyor :D bu düzeltilmeli gözümle gördüm 11 kurşun girdi adam ölmedi evliya mıdır mehti torunu mudur anlamadım. Sniperlar yaşadı bence BF4 onlara özel yapılmış diyorum bu konuyu açmıyorum oynayın anlarsınız :D diğer sınıflarda eskisinden daha kullanışlı. Silah modifiyesi zaten youtube da mevcut çok tatlı diyebilirim. Kamo seçme olması gerekendi. Sakın C bayrağında ki binada düşman varken asansörle çıkmayın biz 9 kişi çıktık mermi manyağı olduk 2 tane call of duty den fırlama makarov kılıklı kapıda ağır makinalıyla bekliyodu :D gerçi bende tekbir verip el bombasının pimini çektim ayrı mesele :D sonuç olarak tartışmasız dünyanın en iyi FPS oyunu olan Battlefield serisinin genel olarak 11. oyunu olan Battlefield 4 10/10 alır benden hataları puanlamada saymam giderilecek hatalar hiç bir zaman oyun problemli bırakılmadı bundan önce yine düzelir. Forsbite 3 şuan tartışmasız fizik kurallarını en iyi yansıtan oyun motoru bu sistem değişmediği sürece BF 3-4 fark etmez her zaman 10/10 fix puan olacak ama hocam insan 1942 hatırına gemi savaşı getirir ya karayı gemiden dövmek farklı bir duyguydu :( inşallah BF5 de :D heee bu arada oyuna commander girişi betada yok ancak sisteme göre commander olmak isteyen BF2 gibi oyun içinde oylama açarak değil oyuna girerken seçiyor oyuna izleyici-oyuncu yada komutan olarak girme seçenekleri mevcut uykudan kalktım açım gözlerim ağrıyo anca bu kadar yazabildim şimdilik iyi forumlar. ender abiye selam olsun AA TAF HOOOOOOOAAAAAAAHHHHH !

Bu kadar güzel anlatamazdım tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Battlefield 4 Beta'nın çıkmasıyla birlik'te [TURK Clan] Ekipimizle Güzel Bir Oyun Oynadık. Ve ben hem canlı yayın yaparken, hemde kayıt altına aldım.

Hepsi kendi yayınımdan kayıtlar.

Profil:http://tr.twitch.tv/k1mbu
    Anlık Kayıtlarım:http://www.twitch.tv/broadcast/dashboards/k1mbu/recorded
    Seçmiş Oldugum Kayıtlarım :http://www.twitch.tv/broadcast/dashboards/k1mbu/recorded?kind=highlights

http://www.youtube.com/watch?v=1S1jvv2lvyE
    (Not: Normal Şekilde Video Yüklemek İsterdim.Ama beceremedigim için üzgünüm.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1mbu -- 2 Ekim 2013; 12:54:04 >

• macro32 M kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsın, gökten hücum bot düşmesi oldukça ilginç ve eğlenceli olmuş. Videolarda karaya gemi çıkıyor diyorlardı bu muydu yoksa dedim görünce
    C'deki binanın Antenna'nın aksine aldığı hasarlar sonucu yıkılması çok güzel gerçekten. Az kişiyle oynadığımızda yıkılmadığı olabiliyor. Ama reklamını yaptıkları kadar güzel değil yıkılma efekti. Yine de şu ana kadar oyunlarda gördüklermizin en iyisi tabi.
    Reconlar çok kullanışlı olsa da çok da bozulmuş. BF3'ü hep recon oynamama rağmen bunda recon kiti gerekmedikçe alacağımı düşünmüyorum. Mark&Shoot sistemi çok fena zaten önceden çok reconu olan takım kaybediyordu ama şimdi reconu olmayan takım kaybediyor. Önceden sniperlara dağlarda, bina tepelerinde pusuyorlar diye noob diyorduk şimdi oyun resmen bina çatısında pussunlar adam vurup, araç işaretlesinler diye yapılmış.
    Asansör için C4 hediye paketi taktiğini kullanmak lazım. Birini kurban yapıp çıkış kapısının önüne C4 döşüyorsun ve yukarı postalıyorsun
    Sınıflar dengeli gözüküyor, Assault haliyle araç odaklı, büyük bir haritada daha kullanışsız kalmış sadece. Engineer da tam tersi elbette. Ama başka modlar ve maplerde tam tersi olacaktır tabi

• Kimler yararlanabiliyor beta dan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 2 Ekim 2013; 13:30:39 >
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    Herkes yararlanabiliyor. Sadece bf3 pre sahiplerine 4 gün önce açıldı beta 4 ekimde sizde originden indirip deneyebilirsiniz.
  • macro32 M kullanıcısına yanıt
    Hooahhhh Caner Akşama oyunda görüşürüz ;)
  • Teşekkür ederim @VREESLOOS
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero7

2 level oldum oyundan çıkmadan ama piyasada yok levelım

Level Sabah gelmiş :) Az daha 10 gün sonra tamamı gidecek levellarım için bunalıma girecektim :D
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • daha sonra daha detaylı güzel bir derleme yaparım arkadaşlar :)
  • quote:

quote:

quote:

imzamdaki sistemle 1080p ultrada 60 fps ve üzeri hedefliyorum bakalım ne olucak.. akşam görücezz

Betada fps sikintisi var oynanmiyor.. muhtemelen sende 20 hatta 15 fpsleri goruceksin high ta

dün akşam test ettim bf4 betayı, imzamdaki sistemle 60 65 fps altına düşmüyor değerler.. maximum fps de 80 90 95 civarı 1080p ultrada.. nvidia kontrol panelindende 32x csaa, 16x aa ve 8x süper örnekleme açık

Tabiiki alirsin o degerleri cunku duzelttiler gibi birsey..

• sonunda az önce anca girebildim oyuna
    fps veya lag sorunu denmiş ama
    fx 8350 hd7950 ile ultrada ufacık bir takılma bile yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.