Şimdi Ara

BF4 Beta Paylaşımları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç gb indiricez ? Şuan çalışıyorum da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W7K2D kullanıcısına yanıt
    5.35gb mı ne
  • Teşekkürler
  • W7K2D kullanıcısına yanıt
    rica ederim.

Yaa sizde kasma ve ani fps düşüşleri ne durumda benim hala deli gibi kasıyor oyun akıcı bir anda donmalar fps düşüşleri başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 2 Ekim 2013; 21:46:38 >
  • Uptade gelicek diye bekliyorum ama tik yok adamlarda.
  • yahu oyunda tuhaf bir ağırlık var sanki, FPS'den ve ping'den bağımsız olarak.
    sanki asker tam olarak ve hemen komutlara tepki vermiyor gibi.
  • çok takılıyor evet. 80 fps ölçüyorum ama takılmalar hissediyorum :D çok ilginç

ayrıca D bölgesinde muazzam kasma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 4 Ekim 2013; 20:55:08 >
  • Her türlü Amblem, Rütbe ve türevleri itina ile yapılır hemen teslim edilir. Profesyonel mişim haberim yokmuş :)
     BF4 Beta Paylaşımları BF4 Beta Paylaşımları BF4 Beta Paylaşımları

• oyun bana biraz cod tarzındaymış gibi geldi.bf3 havası yok sanki bu oyunda.tabi 30 fps aldığım için de öyle gelmiş olabilir bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi canavar gibi daha yeni düzdüm , takılma olayı mevcut. Umarım beta olduğundandır
  • Beta driver da yükledim ama oyun bir türlü açılmıyor loading ekranında kalıyor ilk resimler var sonra siyah oluyor loadig öyle boyna yukarı aşa yapıyor bir şey açıldığı yok hata falanda vermiyor nedir bunun çözümü bilen var mı arkadaşlar?
  • Beta yı indirdim nerden SG ye giricez ? Play dediğimde siteye yönlendiriyo. MP kanallarına Join dediğimde de eror geliyo altta . ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Beta yı indirdim nerden SG ye giricez ? Play dediğimde siteye yönlendiriyo. MP kanallarına Join dediğimde de eror geliyo altta . ?

o errror yazısı nedir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egemen|54|

Beta driver da yükledim ama oyun bir türlü açılmıyor loading ekranında kalıyor ilk resimler var sonra siyah oluyor loadig öyle boyna yukarı aşa yapıyor bir şey açıldığı yok hata falanda vermiyor nedir bunun çözümü bilen var mı arkadaşlar?

hata vermiyor olabilir ama DX ve ekran kartı hatası %80, Bilgisayarın ekran kartı intel ise %100 ekran kartı hatası. AMD ise yine %80 ekran kartı hatası. DX yüklemelerini kontrol edip son ekran kartı güncellemesini kurduysan onu tamamen kaldırım eski olanları bi dene derim. Ayrıca originde oyunun üstüne sağ tıkla ve repair game dersende kurulumda ters giden birşey olduysa düzeltir dosyaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero7

quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Beta yı indirdim nerden SG ye giricez ? Play dediğimde siteye yönlendiriyo. MP kanallarına Join dediğimde de eror geliyo altta . ?

o errror yazısı nedir ki ?

Tamam çözdüm Punkbusterı kurup update edince çözüldü.

MP için oyuna girdim ama Turbo yanmıyor. Onboard da çalışıyo oyun . ?

Az öncede çalışmayı durdurdu hatası aldım tekrar denicem.
  • quote:

quote:

Beta driver da yükledim ama oyun bir türlü açılmıyor loading ekranında kalıyor ilk resimler var sonra siyah oluyor loadig öyle boyna yukarı aşa yapıyor bir şey açıldığı yok hata falanda vermiyor nedir bunun çözümü bilen var mı arkadaşlar?

hata vermiyor olabilir ama DX ve ekran kartı hatası %80, Bilgisayarın ekran kartı intel ise %100 ekran kartı hatası. AMD ise yine %80 ekran kartı hatası. DX yüklemelerini kontrol edip son ekran kartı güncellemesini kurduysan onu tamamen kaldırım eski olanları bi dene derim. Ayrıca originde oyunun üstüne sağ tıkla ve repair game dersende kurulumda ters giden birşey olduysa düzeltir dosyaları.

Nvidia ekran kartı BF4 BETA için yapılmış Beta driveride indirdim aynı değişen bir şey yok. Birde Türkiye'de hangi servere giriyorsunuz siz arkadaşlar?

• quote:

quote:

quote:

Nvidia ekran kartı BF4 BETA için yapılmış Beta driveride indirdim aynı değişen bir şey yok. Birde Türkiye'de hangi servere giriyorsunuz siz arkadaşlar?

Battlelog server browser ekranında TURKEY yazarsan 9 tane server çıkıyor. o serverlarda oynuyoruz. Ben 32 kişilik Domination serverlar takılıyorum 64 de kasıyor diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Battlelog server browser ekranında TURKEY yazarsan 9 tane server çıkıyor. o serverlarda oynuyoruz. Ben 32 kişilik Domination serverlar takılıyorum 64 de kasıyor diye

Ben de onlara girmeye çalışıyordum zaten ama hiç birine girmiyor neyse sildim zaten 30'un da direk kendini oynarım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

Her türlü Amblem, Rütbe ve türevleri itina ile yapılır hemen teslim edilir. Profesyonel mişim haberim yokmuş :)
     BF4 Beta Paylaşımları BF4 Beta Paylaşımları BF4 Beta Paylaşımları

Bu amblemleri nasıl yapıyorsun bir anlatsan? Şekiller merkezde küçüçük oluyor ne yayabiliyorsun ne de hareket ediyor...

• W4RL0RD kullanıcısına yanıt
    O değil battlepacklerden bunların eklentileri de çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.