Şimdi Ara

BF4 Beta Paylaşımları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Orijinalden alıntı: Octavia

Ya arkadas ultra ayarlarda 1080p cozunurlukte 40 - 85 arası fps goruyorum adam halen fps dusuk fps dusuk

Problemin sizde olmaması veya anlayamıyor oluşunuz o problemin var olmadığını kanıtlamaz.
    Beta bu elbet problem olacak biz de geri bildirim yapacağız ki bu sayede bu hatalar düzeltilsin.

Yok benim anlamadıgım

Arkadas yazmıs SLI sistemde su kadar fps alıyorum yada adamın elinde yeni nesil performans canavarı ekran kartı ve sistem var ona rahmen dusuk fps aldıgından yakınıyor.

Yakınanların!

.İsletim sistemindemi sorun var?
    .Donanim ve sistem driverlarımı güncel değil?
    .Beta indirme ve yüklemeden sonra mı sıkıntı var?
    .Yakınan kişinin tatminkarsızlıgından kaynak lı bir sıkıntı var?

• endero7 kullanıcısına yanıt
    Milletin sesi geliyor :D Neye basıp konuşuyoruz.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    left alt space tuşunun sol yanındaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero7

Skype ye kadar Battlelogdan sesli oynayabilirsin ve DH de bir sürü klan var onların veya bizim klanın ts ye gelip istediğin oda oynayabilirsin.

battlelogdan sesli oyun 3 te var miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yaklaşık 12 13 tane attack helikopterini rpg ile düşürdüm bu işte bir acayiplik var ya helikopterlerin manevra kabiliyeti azalmış yada pilotlar çok acemi bf3 de rpg ile bu kadar rahat vuramıyordum ayrıca helikopterler havada olduğu yerde durmuyordu hareket halindeyken önlemeyi yapıyorum ateşliyorum roket ve helikopteri havada buluşturuyorum
  • Bi map daha eklerlermi acaba
  • bf 4 için 7950 mi gtx 770 mi alınmalı ? ikisi de asus olacak ikisi de direct cu 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

bf 4 için 7950 mi gtx 770 mi alınmalı ? ikisi de asus olacak ikisi de direct cu 2

şu an için kesinlikle bf4 için sistem toplamayın
  • sistemim var şuan,amd den intele geçtim 20 gün önce.amd sistemimi de şubat 20 de dizmiştim,her şeyini değiştirdim.dedim değişmişken platformda değişeyim ,

şuanki sistemim

4670k

asrock extreme z87 4

corsair 8gb ddr3 (16gb yükselteceğim )

600w high power psu

7870 xt ( değişime gönderdim )

corsair h100i (değişime gönderdim )

corsair 128 gb gs ssd

asus vn 247h 1920 hd monitör

h100i ile 7870 xt değişim olursa,iade çeki kestirip vatanbilgisayardan kart alacağım gtx 770 1240 tl iniyor %30 indirimle 7950 %30 indirimle 670 tl.soğutucumu noctua dh 14 3 fanlı olacak şekilde almayı düşünüyorum 2.el kasa olarak air 540 alacağım bu ay.

ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım.bir tek battle field 4 oynanıcak sistem de.

• arkadaşlar bu beta cpu a çok yükleniyor. oyun bu yüzden felaket kasıyor. bana btf3 e göre garip geldi. oyunda tam olarak neyi nasıl yapacağımı öğrenemedim. umarım full sürümde sıkıntı çıkmaz.
  • Net fps sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 1 Ekim 2013; 22:14:19 >
  • task managerdan İşlem önceliğini en düşüğe ayarlayın fark ediyor baya.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Yanlış görmediysem q ya basıp konuşuluyordu. Ben VOIP olayını kapattım lag olmasın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

quote:

Orijinalden alıntı: endero7

Skype ye kadar Battlelogdan sesli oynayabilirsin ve DH de bir sürü klan var onların veya bizim klanın ts ye gelip istediğin oda oynayabilirsin.

battlelogdan sesli oyun 3 te var miydi

evet var. Group kurup konuşabiliyorsun

• 2 level oldum oyundan çıkmadan ama piyasada yok levelım
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

arkadaşlar yaklaşık 12 13 tane attack helikopterini rpg ile düşürdüm bu işte bir acayiplik var ya helikopterlerin manevra kabiliyeti azalmış yada pilotlar çok acemi bf3 de rpg ile bu kadar rahat vuramıyordum ayrıca helikopterler havada olduğu yerde durmuyordu hareket halindeyken önlemeyi yapıyorum ateşliyorum roket ve helikopteri havada buluşturuyorum

hocam bende bayağı yüksekten uçarken rpg ile vurmuşlardı bu rpg ile kilitleniyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

quote:

arkadaşlar yaklaşık 12 13 tane attack helikopterini rpg ile düşürdüm bu işte bir acayiplik var ya helikopterlerin manevra kabiliyeti azalmış yada pilotlar çok acemi bf3 de rpg ile bu kadar rahat vuramıyordum ayrıca helikopterler havada olduğu yerde durmuyordu hareket halindeyken önlemeyi yapıyorum ateşliyorum roket ve helikopteri havada buluşturuyorum

hocam bende bayağı yüksekten uçarken rpg ile vurmuşlardı bu rpg ile kilitleniyor mu acaba?

hayır rpg de kitlenme olayı yok tamamen mekanik nişangah

rpg yi kullanmaya alışırsan çok etkili ve ölümcül bir silah helikopteri iki üç dakika kullandım cephane yüklenişi ve manevralarda yavaşlama var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makik

quote:

hayır rpg de kitlenme olayı yok tamamen mekanik nişangah

rpg yi kullanmaya alışırsan çok etkili ve ölümcül bir silah helikopteri iki üç dakika kullandım cephane yüklenişi ve manevralarda yavaşlama var

doğrudur az önce yine düşürdüler bf3 de hiç rpg ile vurulmadığım kadar bunda vuruldum

• bugün oyunda squad ile takılırken binanın yıkılmaya başlamasıyla tüm squadın işi gücü bırakıp vay be adamlar yapmış edasıyla binanın yıkılışını izlemeleri dikkatimi çekti adamlar harbiden yapmışlar
  • Fps sorunu biraz giderilmis sanirim takilma daha az olmaya basladi dikkat ettinizmi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.