Bildirim
BF4 DirectX Hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevaplayabilecek yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu fullscreen değilde windowed/borderless modda deneyin bazıları böyle çözmüş.
Ekran kartı driverı güncel değilse güncelleyin.
Nvidia kullanıyosanız ambient occlusion kapatın.
Msi afterburner ile downclock yaparak deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: whisper242
Oyunu fullscreen değilde windowed/borderless modda deneyin bazıları böyle çözmüş.
Msi afterburner ile downclock yaparak deneyin.
Hepsini defalarca kez denedim fakat sonuc ayni hatta windowsu 8.1 e kurup bile denedim ama degismedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar
quote:
Hepsini defalarca kez denedim fakat sonuc ayni hatta windowsu 8.1 e kurup bile denedim ama degismedi
Baya araştırdım ama kesin bir çözüm yok bazı kişilerde işe yarayan şeyler bazı kişilerde işe yaramamış
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar
quote:
Baya araştırdım ama kesin bir çözüm yok bazı kişilerde işe yarayan şeyler bazı kişilerde işe yaramamış
Aynen oyle neyin boyle bi hataya sebep verdigi bile belli degil 3bine laptop aldik ama oynayaniyoruz saka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu hatayı bnde alıyorum bir turlu cozemedim ekran kartına oc. yaptırmıyor sadece standart saat hızlarıyla oyunu oynayabiliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: gmyo31
bu hatayı bnde alıyorum bir turlu cozemedim ekran kartına oc. yaptırmıyor sadece standart saat hızlarıyla oyunu oynayabiliyorsun
Standart saat hızında çalışınca çift ekran kartı oyunu nasıl kaldırmaz bunu anlayamıyorum -
hocam cift ekran kartı derken sli veya cf mı kullanıyorsun ya da laptop da ki ekran kartlarından mı bahsediyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: gmyo31
hocam cift ekran kartı derken sli veya cf mı kullanıyorsun ya da laptop da ki ekran kartlarından mı bahsediyorsun
Cift ekran karti var hocam sli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X