Şimdi Ara

Bf4 için sistem?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar battlefield 4ü mediumla hight arası kasmadan oynatması için sistem toplucam. Düşündüğüm sistem şöyledir:
    intel core 2 duo işlemci 2.8 ghz
    nvidia geforce gt 640 128 bit 2 gb
    4gb ram
    win8 64 bit
    Sizce laptopta bu sistem bf4ü mediumla hight arası multiplayerda kasmadan oynatır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: meselaa123999

Dostlar battlefield 4ü mediumla hight arası kasmadan oynatması için sistem toplucam. Düşündüğüm sistem şöyledir:
    4gb ram
    win8 64 bit
    Sizce laptopta bu sistem bf4ü mediumla hight arası multiplayerda kasmadan oynatır mı?

Devamlı aynı konuyu açıp duruyorsun ceza alacaksin bu gidisle o pc oynatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 2 Eylül 2014; 19:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostlar battlefield 4ü mediumla hight arası kasmadan oynatması için sistem toplucam. Düşündüğüm sistem şöyledir:
    4gb ram
    win8 64 bit

Arkadasim sen nazil inandin ya oynayamassin diyoruz 1 konuyu 1 kere acman yeterli formu kirletme lutfen

• yav yardımcı olmuyosunuz bf3 oyna diyosunuz ben bf4 diyorum adam bf3 diyor sordum mu kardş onu allah allah sürekli aynı şeyleri söylüyosunuz adamdan hangi ekran kartını almalıyım diyorum oda diyorki pc sat yav nasıl bir kafadır bu ya o yüzden bir konuyu 3 kere açtırmak zorunda bıraktınız beni
  • hatta pc 1 aylık satamam dememe rağmen sat diysunuz çözüm yolu bu mudur arkadaş forumu asıl siz işgal ediyosunuz
  • quote:

hatta pc 1 aylık satamam dememe rağmen sat diysunuz çözüm yolu bu mudur arkadaş forumu asıl siz işgal ediyosunuz

Sen anlamıyorsan ne biz ne yapak o pc ekran kartı olmaz olsa bile darbogaz olur ayrıca konuları yanlış yere acmissin o pc bf4 olmaz ekran kartı da olmaz
    3 kere konu açmaya gerek yok aynı yerden devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 2 Eylül 2014; 20:04:01 >
  • Alacağın ekran kartı sistemin özelliklerine yetecek mi peki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı çömezsin anlaşıldığı gibi her laptobun ekran karı değişmez bunu bi kere kafana sok snn pc bf4 falanda kaldırmaz hayal kuruyorsun bf4 mu oynamak istiyorsun git 1.500Tl ye sistem topla zırt pırt aynı şeyleri yazıyon

• meselaa123999 M kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim o PC yi ne kadara al-Din bilmiyorum iyi bi para verdiysen kusura bakma itelemisler sana. Simdi laptop da harddisk ve RAM haricinde hic biseyini degistiremessin senin laptop anca bf3 e yeter illa bf4 diyorsan ya yeni bi laptop ya da masa ustu alacaksin başka çözüm yolu yok ok?

• Güldürme beni ! / Sapphire HD7850 1GB 256 BIT / 4GB RAM / Amd Fx4 3,70 Ghz/ Her oyunu ultrada oynarım gram kasmaz bf4 mediumda kasıyor.O pc ile anca 1990 ların oyunlarını oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Güldürme beni ! / Sapphire HD7850 1GB 256 BIT / 4GB RAM / Amd Fx4 3,70 Ghz/ Her oyunu ultrada oynarım gram kasmaz bf4 mediumda kasıyor.O pc ile anca 1990 ların oyunlarını oynarsın.

Arkadasa anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyor devamli konu acıyor devamli konu açınca oynatacak sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 3 Eylül 2014; 7:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEARTR

Bak kardeşim o PC yi ne kadara al-Din bilmiyorum iyi bi para verdiysen kusura bakma itelemisler sana. Simdi laptop da harddisk ve RAM haricinde hic biseyini degistiremessin senin laptop anca bf3 e yeter illa bf4 diyorsan ya yeni bi laptop ya da masa ustu alacaksin başka çözüm yolu yok ok?

Anlatamiyoruz işte yada anlamak istemiyor

• Al benim imzamdakini. Yaşa hızı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem ısrarcısın BF3 oyna.Hem pek fark yok grafik açısından bir levolution gelişmiş vs.Bf3 tende aynı keyfi alırsın yok diyorsam kendin bilirsin bir dahada konu açma şikayet edicem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Madem ısrarcısın BF3 oyna.Hem pek fark yok grafik açısından bir levolution gelişmiş vs.Bf3 tende aynı keyfi alırsın yok diyorsam kendin bilirsin bir dahada konu açma şikayet edicem artık.

Dedim bf3 oyna adam inat ediyor durmadan aynı konuyu acıyor sanki devamli konu açınca oynatacak pc

• toplamayı düşündüğün sistemin aynısı bende var sadece bendeki ram 2gb ve oyunu medium-high rahatlıkla bitirdim tabi ram yüzünden ani takılmalar oldu.ama multiplayer baya zorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trail_of_Tears1986 -- 3 Eylül 2014; 21:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trademan

toplamayı düşündüğün sistemin aynısı bende var sadece bendeki ram 2gb ve oyunu medium-high rahatlıkla bitirdim tabi ram yüzünden ani takılmalar oldu.ama multiplayer baya zorlar.

Orda yanlislik var o sistem laptop

• Daha sağlam bişey bekle bu sistem low da açarsa şükret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

quote:

toplamayı düşündüğün sistemin aynısı bende var sadece bendeki ram 2gb ve oyunu medium-high rahatlıkla bitirdim tabi ram yüzünden ani takılmalar oldu.ama multiplayer baya zorlar.

ama arkadaş belirtmemiş laptop olduğunu ve sistemi toplamayı düşünüyorum demiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

quote:

ama arkadaş belirtmemiş laptop olduğunu ve sistemi toplamayı düşünüyorum demiş.

Arkadaş ne yaptığını biliyormiki önceki konularına bak ayrıca 4 gündür yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.