Bildirim
BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL] (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
senin indirme hızın benımkınden dusuk oldugu halde sen benden daha önce ındırırsın.
benım %13 de 18 saat kaldı dıyor, senın % 2 de 14 saat kaldı dıyor..... -
25 ekim abi -
13 saate indi şimdi.. -
Bir de abi indirme saatleri hep oynar. Onlara bakma. %13'te 3,4MB's ile güzel güzel indirirsin. Benim ki saatte 1 gb indirmesi lazım ki öyle olacak. Sen de 3te biri desen. 8 saate bitmesi lazım. -
Beyler teknik bir sorum var. Playstore dan aldım oyunu.Oyunu indirdikten sonra kurmadan önce kaydetmek istiyorum,ileride format attığımda tekrar internetten indirip kurma derdiyle uğraşmak istemiyorum.Bu yüzden dolayı Origin den mi indireyim yoksa Playstore un verdiği linkten mi?
-
Playstore den çekeceğiniz DVD içeriğidir. Yani setup dosyalarıdır. 24gb onu indirin, kurmak için ayrıca yer alanı gerekicek. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
Beyler teknik bir sorum var. Playstore dan aldım oyunu.Oyunu indirdikten sonra kurmadan önce kaydetmek istiyorum,ileride format attığımda tekrar internetten indirip kurma derdiyle uğraşmak istemiyorum.Bu yüzden dolayı Origin den mi indireyim yoksa Playstore un verdiği linkten mi?
bilemedim kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: kilicreis
Playstore den çekeceğiniz DVD içeriğidir. Yani setup dosyalarıdır. 24gb onu indirin, kurmak için ayrıca yer alanı gerekicek.
oyunun setup 24 gb ve kurulumu dahil 45 küsür gb yer istiyor kardeş.haklısın yani. bende ssd de yer olmadıgı ıcın mecburen bf3 ü sildim nabıyım :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 28 Ekim 2013; 19:36:11 > -
torrentten indirdim yarısını .. oradan devam ediyorum... -
:) çoğu kişi o şekil yapıyor. Başka çare yok, çaresi var biraz tuzlu, ekstra SSD almak :) -
quote:
:) çoğu kişi o şekil yapıyor. Başka çare yok, çaresi var biraz tuzlu, ekstra SSD almak :)
Allah Allah şimdi babayı yedıkkk
playstore bana sadece ındırme lınkı vermıstı key vermemıstı. bende ındırme lınkınden basladım ındırmeye su anda %14.
az önce playstore tekrar baktım bu kez keyi göndermısler !!!!!
şimdi ben normal indirmeyi iptal edip orıgınden keyi mi girip indireyim?
yoksa şu andaki indirmeye devammı edeyım???? -
devam edin bir sorun olmaz. sonuçta oyunun dvdsini indiriyorsunuz. indirdiğiniz zaman kuracaksınız zaten oyunu. siz keyi alıp originde aktif edin, oyun indiğinde de setup yaparsınız kurar -
simdi konustum ttnetle dilekce olustrumus arkadas dıyokı ben ılgılı arkadasa maıl attım oyun fırmasıyla gorusup sıze gerı donus yapılacak dıyo saka gıbı oyunu eyllul ayında on sıparısını verdık elımızde koca bır hıc varrrr -
quote:
devam edin bir sorun olmaz. sonuçta oyunun dvdsini indiriyorsunuz. indirdiğiniz zaman kuracaksınız zaten oyunu. siz keyi alıp originde aktif edin, oyun indiğinde de setup yaparsınız kurar
valla iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.
oyunun indirme olayı iptal ettimç
sonra keyi girdim orıgın uzerınden preorder yüklüyo şu anda.
iyimi ettim kötümü ettim bilemedim. -
arkadaş şimdi aldı oyunu. alır almaz key göründü. 1 ay oldu alalı biz de daha key yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk
quote:
devam edin bir sorun olmaz. sonuçta oyunun dvdsini indiriyorsunuz. indirdiğiniz zaman kuracaksınız zaten oyunu. siz keyi alıp originde aktif edin, oyun indiğinde de setup yaparsınız kurar
valla iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.
oyunun indirme olayı iptal ettimç
sonra keyi girdim orıgın uzerınden preorder yüklüyo şu anda.
iyimi ettim kötümü ettim bilemedim.
oyunu ne zaman almıştın? -
13 ekimde almıştım bugun indirme linki geldi. saat 5 gibi.
10 dakika öncede key geldi.
ttnet gerçekten saçmalıyor...
indirme linkinten indirdim o kadar sonra key gelince iptal edip indirmeyi orıgınden key ile indirmeye basladım.ortalama 3 saatimi diğer indirmeye çaldı yani..
ki size daha ne key gelmiş ne indirme linki.
harbiden saçmalık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 28 Ekim 2013; 20:00:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk
13 ekimde almıştım bugun indirme linki geldi. saat 5 gibi.
10 dakika öncede key geldi.
ttnet gerçekten saçmalıyor...
indirme linkinten indirdim o kadar sonra key gelince iptal edip indirmeyi orıgınden key ile indirmeye basladım.ortalama 3 saatimi diğer indirmeye çaldı yani..
ki size daha ne key gelmiş ne indirme linki.
harbiden saçmalık...
yarın 29 ekim izin günü olmasa umrumda olmayacakta key şimdi gelse en az 20 saat daha bekle. izin günü mahvoldu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X