Şimdi Ara

BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
8.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi oyunu playstoreden alanlar için önemli..
    Ps oyunun download linkini açmış.Ayrıca keyleri de dağıtıyor.yani indirmeye başlayabilirsiniz.Bana henüz key gelmediği için indirme linkinden ediniyorum oyunu.İşinizi garantiye almak isterseniz keyinizin gelmesini bekleyin derim..

NOT: playstore oyunun keylerini son sipariş veren müşteriden başlayarak ilk sipariş veren müşteriye doğru tersten dağıtıyor.İLGİNÇ AMA GERÇEK :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 29 Ekim 2013; 11:44:57 >

• Kod verdiler mi size? Bende kod görünmüyor
  • Key yok hocam sadece oyunu indirebiliyoruz.siz indirdiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 28 Ekim 2013; 16:26:03 >
  • Key olmadan indiremeyizki
  • ben ındırıyorum hocam şu anda. keye gerek yok indirme linkinden faydalanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 29 Ekim 2013; 9:51:59 >
  • Oyun kütüphanesine nasıl geldi oyun anlatabilir misiniz? Benim oyun listemde görünmüyor BF4

Edit: Başka bir programla iniyormuş tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 28 Ekim 2013; 16:35:33 >
  • Bende de playstore için download linki görünüyor ama diyelim ki oyunu indirdik, origine nasıl ekleyeceğiz bunu anlayamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • playstıre uye girişi yapı.sonra oyunlarım kısmından satın aldıgınız bf4 oyununa tıklayın.karşınıza gelen sayfada ındırme lınkını göreceksiniz.oyunu indirin key daha sonra geldiğinde aktif edeceğiz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 28 Ekim 2013; 16:37:57 >
  • Bende ne kod var ne indirme linki hiç bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

Bende ne kod var ne indirme linki hiç bişey yok

vardır kardeş dediğimi yap. playstore uye gırısı satın aldıgın bf4 e tıkla sonra kı cıkan sayfada indirme lınkı var.
  •  BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL]

Şansa bak
  • Bağlan hayata TTnetler hehehe :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Şansa bak

bu oyun için indirme linkine gerek bulunmamaktadır yazan yerde bende link vardı :)))

bu nasıl iş bende var lınk sende yok ttnet Allah pelanı versin :))

Linki bırak aktivasyon kodu bile yok :D

• Bir de şimdi download yapıyorum ancak bunu durdurmam gerekecek. Ve cancel butonu var, pause yok. Acaba cancel edince, tekrar download etmek istediğimde kaldığı yerden mi başlayacak? Yapanlar varsa bilgilendirebilirler mi?
  • Şimdi Key Ve İndirme Linki Aynı Anda Geldi Ama Ben Korsan Olarak İndirmiştim İnşallah Sorun Olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Şimdi Key Ve İndirme Linki Aynı Anda Geldi Ama Ben Korsan Olarak İndirmiştim İnşallah Sorun Olmaz.

key demi geldi?
  • quote:

quote:

Şimdi Key Ve İndirme Linki Aynı Anda Geldi Ama Ben Korsan Olarak İndirmiştim İnşallah Sorun Olmaz.

key demi geldi?

Evet.
  • Bu indirme linki niçin bizde görünmüyor?

Büyük ihtimalle bu gece açılacaktır diye ümit ediyorum...
  • quote:

quote:

quote:

key demi geldi?

Evet.

abı sen daha şanlısın ya direkt orıgın uzerınden ındırebılırsın key ıle.şimfi sen oyunu zaten ındırmıssın. keyi girince tekrardan oyunu indirmen gerecek mi yani.?
    key bende yok sadece ındırme lınkı var.
    inşallah sorun olmaz keysiz indiriyoruz ama ne olcak bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 28 Ekim 2013; 17:22:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

key demi geldi?

Evet.

abı sen daha şanlısın ya direkt orıgın uzerınden ındırebılırsın key ıle.şimfi sen oyunu zaten ındırmıssın. keyi girince tekrardan oyunu indirmen gerecek mi yani.?
    key bende yok sadece ındırme lınkı var.
    inşallah sorun olmaz keysiz indiriyoruz ama ne olcak bılmıyorum

Bak şimdi indirdiğin install gibi bir şeyse sana sadece cd key yazmak kalır ama değil ise inen dosyanın icindekileri /c/program f./origin games içine atarsın
    ve repair install yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 28 Ekim 2013; 17:25:36 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.