Şimdi Ara

BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
8.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunun pre order içeriğinde gold battlepack yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum. battle log da bir türlü göremedim battlepack i
  • BF 4 meksika + premium ttnet = Tam teçhizat tek bir eksik dahi yok

bf4 pre order ettiğim için gold battlepack + veteran battlepack.
    premium aldığım için 3 tane starter premium battlepack ve 5 dlc paket anında.

diğer premium özelliklerinide biliyorunuz her ay 1 tane gold battlepack
    server önceliği
    yeni silahlar vs
    ve dahasını google da bulabilrisiniz.

BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL]

BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL]

• quote:

Are there any bonuses available for pre-ordering Battlefield 4?
    Depending on which retailer you pre-order the game through and which edition you choose, below are the main bonuses you can expect:

Physical Dogtag
    Exclusive to specific retailers in certain regions that allow for it, pre-ordering will get you access to a physical Dogtag item.
    Gold Battlepack
    Gold Battlepack codes are available to those who pre-order and are dependent on your location and selected retailer.
    Find out more information about Battlepacks from the Help Center and Battlefield.com.
    Access to China Rising
    Pre-ordering the game in any region that allows for pre-orders will get you access to the first Premium Expansion Pack, China Rising, once it is available later in the year.

https://help.ea.com/article/battlefield-4-pre-order-overview
    Buradan anladığım kadarıyla origin dışında diğer site ve mağazalardan alanların pre order ile gelen battlepacke sahip olması için ayrı bir kod girmesi gerekiyor. Amazon, Gamestop vb. sitelerde baktığımdada pre order yapanlara battlepack için ayrı bir kod verdiğini belirtiyordu. Aşadağıdaki amazon'un sayfasından "Special Offers and Product Promotions" kısmına bakarsanız görebilirsiniz.
    http://www.amazon.com/Electronic-Arts-Battlefield-4-Download/dp/B00BXONG7G

Yani playstore'dan alanların Pre order battlepacke sahip olması için playstore tarafından verilecek ayrı bir kodu aktif etmeleri gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 31 Ekim 2013; 23:37:44 >

• Arkadaşlar playstore'dan 76tl ye aldım oyun için kod geldi ama China Rising için herhangi bir şey gözükmüyor? Battlepack ler de ortada yok?
  • Oyunu playstore'dan şimdi alıp Origin'e eklesek China Rising DLC'si gelmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mmE3Nse -- 1 Kasım 2013; 13:29:23 >
  • Beyler bu arkadaş nerden alıyor keyleri.. 50 şer tl ye satıyor bf4+prem=100tl oluyor.. hatta aldığı yer daha ucuzmuş .. ispanya gibi kampanaya yapan yerlerden alıyor galiba ama bana söylemedi..

http://forum.donanimhaber.com/m_83292181/f_//tm.htm#83292607
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    konu gösterimden kaldırılmış diyor
  • tfndmr T kullanıcısına yanıt
    adama çok soru sorduk hiçbirşey paylaşmadan çekip gitti.. bende anlamadım
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.