Bildirim
BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL] (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jin_paci
vpn ile acan arkadaşlar dikkat edin hesaplarınız banlanmasın vpn olayı ile fifa da bir cok banlanma meydana geldi 1 gün daha sabredin.
fifada öyle bşy olmadı ben vpn ile girdim fifada -
Arkadaşlar merhaba, ben de oyunu playstore'dan almayı planlıyorum china rising ek paketiyle birlikte 76 liraya. Sorum şu; gördüğüm kadarıyla millet 140 150 liraya premium paket vs. alıyor. Benim onlardan farkım ne olacak? Yani tamam uygun bir fiyat veriyoruz ama bir şeye yaramayacaksa da almanın bir mantığı yok Bizim alacağımız paket ile premium veya digital deluxe farkı nedir?
Teşekkürler. -
arkadaşlar aynı oyundan 2 tane aldım bi bana bi bir arkadaşa. bana her oyun altında 2 key vermişler ve de toplamda 4 key var ama bu 2 key birbirinin aynısı her oyun altında. acaba oyunda 1 key mi geliyor 2 key mi ? 1 keyse bana 2 oyun aldığım için her oyun altına 2 tanesini yollamışlar muhtemelen. eğer 2 key geliyosa oyunda yanlışlıkla aynı keyi yollamışlar. kaç key geldi sadece battlefield 4 alanlara ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDGAMER -- 30 Ekim 2013; 22:52:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HDGAMER
arkadaşlar aynı oyundan 2 tane aldım bi bana bi bir arkadaşa. bana her oyun altında 2 key vermişler ve de toplamda 4 key var ama bu 2 key birbirinin aynısı her oyun altında. acaba oyunda 1 key mi geliyor 2 key mi ? 1 keyse bana 2 oyun aldığım için her oyun altına 2 tanesini yollamışlar muhtemelen. eğer 2 key geliyosa oyunda yanlışlıkla aynı keyi yollamışlar. kaç key geldi sadece battlefield 4 alanlara ?
bana 1 key geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: KeizerSoze
Arkadaşlar merhaba, ben de oyunu playstore'dan almayı planlıyorum china rising ek paketiyle birlikte 76 liraya. Sorum şu; gördüğüm kadarıyla millet 140 150 liraya premium paket vs. alıyor. Benim onlardan farkım ne olacak? Yani tamam uygun bir fiyat veriyoruz ama bir şeye yaramayacaksa da almanın bir mantığı yok Bizim alacağımız paket ile premium veya digital deluxe farkı nedir?
Teşekkürler.
premimumdan farkı şu china risingden örnek vereyim misal pre olanlar olmayanlardan daha önce ek pakatlere sahip olucak ve onlar ek paket parası odemeyecek zaten dunya para yatırmıs olucak normal olarak ama sen tek tek ek paket alıcaksın ha benım tavsıyem bıraz bekle nasılsa fıyatı dusecek ole pre al
-
quote:
Orijinalden alıntı: guneyayhan
quote:
bana 1 key geldi
pre order almıştın dimi hocam sende playstoredan? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: guneyayhan
quote:
bana 1 key geldi
pre order almıştın dimi hocam sende playstoredan?
evet ole aldım indirdim kurdum sadece tarihi bekliyorum
-
quote:
Şimdi sana şöyle anlatayım.
Playstoreden bf4 alırsan sana 1 adet key gönderir ve o key ile oyunu edinirsin.
Sonra playstoreden premium paketi alırsan eğer sana bir de premium key gönderir ve o keyi de aktif ederek bf4 premium olmuş olursun.
Yani normal bf4 için bir key - premium olmak için başka bir key verir playstore.
Buraya kadar anladığını umuyorum.
Şimdi sen playstoreden 2 adet bf4 almışsın.Playstore normal şartlarda sana 2 farklı key göndermesi gerekir.İki oyun iki de key..
Ama diyosun playstore sana 2 oyun için 4 adet key göndermiş.yani aşağıda ki gibi örnek veriyorum misal olarak;
1234-5678-1234-5678-0000
1234-5678-1234-5678-0000
0000-0001-0002-0003-0004
0000-0001-0002-0003-0004
Sanırım sana keyler bu şekilde geldi. 4 adet key ve her 2 si birbiriyle aynı..
Şimdi sen ne yapacaksın?
Aldığın bf4 ün birisini 1234 ile başlayan key ile etkinleştireceksin, diğer aldığın bf4 ü 0000 ile başlayan key ile etkinleştireceksin.
Yani playstore yanlışlıkla 2 key göndereceğine aynı keyden 2 defa göndererek toplamda 4 key göndermiş.Playstore burda bi sistem hatası yapmış.Bu olabilir.
Eğer ki sen bf4+ premium da aldıysan her iki bf4 için, playstore sana her ikisi de farklı olan 2 adet daha key gönderecektir.(premium keyleri yani )
Ha yok sen premium almadıysan sadece 2 adet bf4 aldıysan yukarda yazdığım gibi yapacaksın.
İnşaallah yardımcı olabilmişimdir.
( sonuç olarak playstore aynı keyden 2 adet göndererek bir sistem hatası yapmış)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 31 Ekim 2013; 0:43:39 >
-
TTNET PREMIUM KOD ŞU AN ÇIKTI -
quote:
Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk
quote:
Sonra playstoreden premium paketi alırsan eğer sana bir de premium key gönderir ve o keyi de aktif ederek bf4 premium olmuş olursun.
Yani normal bf4 için bir key - premium olmak için başka bir key verir playstore.
Şimdi sen playstoreden 2 adet bf4 almışsın.Playstore normal şartlarda sana 2 farklı key göndermesi gerekir.İki oyun iki de key..
Ama diyosun playstore sana 2 oyun için 4 adet key göndermiş.yani aşağıda ki gibi örnek veriyorum misal olarak;
1234-5678-1234-5678-0000
1234-5678-1234-5678-0000
0000-0001-0002-0003-0004
0000-0001-0002-0003-0004
Şimdi sen ne yapacaksın?
Aldığın bf4 ün birisini 1234 ile başlayan key ile etkinleştireceksin, diğer aldığın bf4 ü 0000 ile başlayan key ile etkinleştireceksin.
Yani playstore yanlışlıkla 2 key göndereceğine aynı keyden 2 defa göndererek toplamda 4 key göndermiş.Playstore burda bi sistem hatası yapmış.Bu olabilir.
Eğer ki sen bf4+ premium da aldıysan her iki bf4 için, playstore sana her ikisi de farklı olan 2 adet daha key gönderecektir.(premium keyleri yani )
Ha yok sen premium almadıysan sadece 2 adet bf4 aldıysan yukarda yazdığım gibi yapacaksın.
( sonuç olarak playstore aynı keyden 2 adet göndererek bir sistem hatası yapmış)
hocam çok iyi analiz etmişsin valla bravo :)
tek bi farkla o da şu:
1234-5678-1234-5678-0000
0000-0001-0002-0003-0004
1234-5678-1234-5678-0000
0000-0001-0002-0003-0004
bu şekilde geldi keyler :)
yani bende ilkini yani şunu :
1234-5678-1234-5678-0000
diyelim redeem yaptım indiriyorum şu an oyunu. diğerinide forumdaki arkadaşa almıştım ona da 0000-0001-0002-0003-0004 olanı yolladım daha pm ye bakmadı bakınca muhtemelen o da diğer oyunu indirmiş olacaktır değil mi ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk
quote:
1234-5678-1234-5678-0000
1234-5678-1234-5678-0000
0000-0001-0002-0003-0004
0000-0001-0002-0003-0004
Şimdi sen ne yapacaksın?
hocam çok iyi analiz etmişsin valla bravo :)
tek bi farkla o da şu:
1234-5678-1234-5678-0000
0000-0001-0002-0003-0004
1234-5678-1234-5678-0000
0000-0001-0002-0003-0004
bu şekilde geldi keyler :)
yani bende ilkini yani şunu :
1234-5678-1234-5678-0000
diyelim redeem yaptım indiriyorum şu an oyunu. diğerinide forumdaki arkadaşa almıştım ona da 0000-0001-0002-0003-0004 olanı yolladım daha pm ye bakmadı bakınca muhtemelen o da diğer oyunu indirmiş olacaktır değil mi ?
Aynen hocam aynen.o diğer arkadaş ta 0000 ile başlayan key ile indirecek.
Sorun yok
-
premium key inde eksik yok ttnetin -
Arkadaşlar geçici bir süreliğinede olsa ttnetten aldığım premıum keyi aktifleştirmeden satmaya karar verdim.Almak isteyen olursa tabi 70 tlden vermeyeceğim.Pm ile bana ulaşabilirsiniz.Maden yazdım diğer bir kullanılmamış key olarakta splinter cell blacklist deluxe edition mevcut onun içinde pm atabilirsiniz.Hesap değil sıfır key indir oyna.Ekran kartından geldi ama ben oyunu daha önce diğer sürümlerden oynayınca gerek kalmadı keye.Hepinize iyi oyunlar dilerim. -
Dün gece 1 de geldi pr. key hemen girdim ilk başta gözükmüyordu pack sabah orginde 3 tane pack gelmiş açalım bakalım. -
Arkadaşlar oyunun fiyatı ne kadar originde şu an. -
quote:
Orijinalden alıntı: deepblue
Arkadaşlar oyunun fiyatı ne kadar originde şu an.
standart paket 59.99 euro -
bende dijital deluxe almıştım ama sadece china rısıng görünüyo dijital deluxe olanlarda gold packler araçlar silahlar felan vardı ama battellog boş görünüyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X