Bildirim
BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL] (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
battlepacklerde eşyalar var.. önemli olan ttnet in bunu vermemesi bir şekilde.. tüm preorder larda var ama. PM leştiğim arkadaşta bronze pack çıkmış. gold olması lazım..
ttnet ten alan başka kişiler varsa baksın onlarda genelde mi bu durum böyle? birisinde bronze çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
battlepacklerde eşyalar var.. önemli olan ttnet in bunu vermemesi bir şekilde.. tüm preorder larda var ama. PM leştiğim arkadaşta bronze pack çıkmış. gold olması lazım..
ttnet ten alan başka kişiler varsa baksın onlarda genelde mi bu durum böyle? birisinde bronze çıktı
ne işe yarayacak bu eşyalar?
zaten puan kazandıkça açılmıyor mu eşyalar? -
quote:
Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk
quote:
ttnet ten alan başka kişiler varsa baksın onlarda genelde mi bu durum böyle? birisinde bronze çıktı
ne işe yarayacak bu eşyalar?
zaten puan kazandıkça açılmıyor mu eşyalar?
Benim için pek önemli değil ghostta bir sorun çıkmaz inşallah preload ne zaman gelcek bilginiz varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bir sorum var. Ben superonline kullanıcısıyım. Acaba playstore'den ttnet kullanıcısı bir arkadaşıma aldırsam sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: KeizerSoze
Arkadaşlar bir sorum var. Ben superonline kullanıcısıyım. Acaba playstore'den ttnet kullanıcısı bir arkadaşıma aldırsam sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler.
Keyini çalmayacak bir arkadaşın ise güvenebilirsin :) sadece üyeliğini kullanacaksın birde kredi kartın yoksaonun faturasına kesilecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meksika üzerinden alamadım, bf4 + preyi, 70 + 73 tl olarak playstoreden aldım akşamüstü, şuan downloadda -
quote:
Orijinalden alıntı: Bmw.
Meksika üzerinden alamadım, bf4 + preyi, 70 + 73 tl olarak playstoreden aldım akşamüstü, şuan downloadda
battlepackler var mı? peki baktınız mı ? -
Bende yok sadece china rising var. -
çok ilginç.. ttnet keylerde bonus olarak sadece china veriyor.. iyide normal oyunu ttnetten almadım.. premium aldım ttnette sadece ondada bonus yok zaten paket belli. -
quote:
çok ilginç.. ttnet keylerde bonus olarak sadece china veriyor.. iyide normal oyunu ttnetten almadım.. premium aldım ttnette sadece ondada bonus yok zaten paket belli.
TTNET İLE HER ŞEY MÜMKÜN.
Bir şeyi de doğru yapsalar arkadaş.
Not:Ben playstone'na mail attım durumu anlattım örnekleri sundum forumdaki konuyu paylaştım sıkıntıyı bir şekilde çözün dedim bakalım dönecekler mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 29 Ekim 2013; 22:34:57 > -
valla öyle diye diye umarım premium key lerindede bir sorun çıkmaz -
quote:
valla öyle diye diye umarım premium key lerindede bir sorun çıkmaz
Zaten şimdiden çıktı ben ilk siparişi verirken 27.10.2013 de yazıyordu şimdi 31.10.2013 açılacak diyor.Aslında yok silah açılmış yok bilmem ne çok sorun değil en fazla 1 saat oynasak zaten açarız onları ama burada ki önemli unsur bu bizim hakkımız mı ? hakkımız o zaman söke söke alırız. Kesinlikle paket yok çünkü 3 tane tarayıcı ile açtım yok sonra tel ile açtım gene yok.Şuan premium keyleri gelene kadar oyuna girmem sonra başıma geleceği biliyorum sıkıntı olacak.Belki sorun çözülür yada premium girince gelir yada oyuna girince artık umut fukaranın ekmeğidir mantığını izliyorum.
-
deluxe alan varsa battlepack lerine bakabilir mi? sanırım 3 + 1 gold battlepack alıyorlar.. 1. base gamei preorder ettiği için diğer 3 de deluxe edition adlığı için. -
quote:
Orijinalden alıntı: chakal131
quote:
Arkadaşlar bir sorum var. Ben superonline kullanıcısıyım. Acaba playstore'den ttnet kullanıcısı bir arkadaşıma aldırsam sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler.
Keyini çalmayacak bir arkadaşın ise güvenebilirsin :) sadece üyeliğini kullanacaksın birde kredi kartın yoksaonun faturasına kesilecek
Yok yok güven konusunda bir sıkıntı yok Aslında kredi kartım var ama ttnet üyeliğim yok işte. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chakal131
quote:
Yok yok güven konusunda bir sıkıntı yok Aslında kredi kartım var ama ttnet üyeliğim yok işte.
Ttnet abonesi olmadanda playstoreden alışveriş yapılıyor ücretsiz üye oupl ve kredi kartınla alabilirsin(taksit yok tek çekim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
http://www.playstore.com/#!/oyun/battlefield-4/haber/battlefield-4-on-siparis-fiyatinda-indirim
Bu paketi almayı düşünüyorum da sizce yeterli midir? Bazı arkadaşlar battlepacklerin falan olmadığını söylemiş ne yapmalıyım sizce? -
quote:
http://www.playstore.com/#!/oyun/battlefield-4/haber/battlefield-4-on-siparis-fiyatinda-indirim
Bu paketi almayı düşünüyorum da sizce yeterli midir? Bazı arkadaşlar battlepacklerin falan olmadığını söylemiş ne yapmalıyım sizce?
Benim için önemli değil ne olduğunuda bilmiyorum battlepack . 20tl lik hediye çeki verim sana hemen al (mzamb749) 76 ya gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakal131 -- 30 Ekim 2013; 0:11:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
7 levele gelene kadar 3 adet battlepack açtım.
o kadar kafanıza takacak bir şey değil.oynadikça veriyor zaten oyun...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X