Şimdi Ara

BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
8.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cok doğru yapmışssın orginden oyuna girecen
    sonra tekrar indirmek lazım olurdu
    boşa giderdi indirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

cok doğru yapmışssın orginden oyuna girecen
    sonra tekrar indirmek lazım olurdu
    boşa giderdi indirme

peki bu yükleme bitince single player oynayabilir miyim?
    yani mp açılana kadar sp oynayabılır mıyım?
  • Arkadaşlar hiç bir bilginiz olmadan sadece zan ile oyrum yapıyorsunuz. Maalesef halkımızda inanır zanlara...

Ben oyunu Torrent'den indirdim ve dünden beri çatır çatır oynuyorum. YokPlaystore linkleri sakat olurmuş vs. yok öyle bir şey lütfen yapmayın. Nereden maksimum hız alıyorsanız oradan indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Arkadaşlar hiç bir bilginiz olmadan sadece zan ile oyrum yapıyorsunuz. Maalesef halkımızda inanır zanlara...

Ben oyunu Torrent'den indirdim ve dünden beri çatır çatır oynuyorum. YokPlaystore linkleri sakat olurmuş vs. yok öyle bir şey lütfen yapmayın. Nereden maksimum hız alıyorsanız oradan indirin.

kardeş şimdi biz orıgın yüklemesi bitince single player modunu oynayabilecek mıyız yanı? (keyi girdim )
    Yoksa oyunun cıkıs tarihini mi beklemek zorundayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Arkadaşlar hiç bir bilginiz olmadan sadece zan ile oyrum yapıyorsunuz. Maalesef halkımızda inanır zanlara...

kardeş şimdi biz orıgın yüklemesi bitince single player modunu oynayabilecek mıyız yanı? (keyi girdim )
    Yoksa oyunun cıkıs tarihini mi beklemek zorundayız?

http://forum.donanimhaber.com/m_83237132/tm.htm

Bu konuda anlattıklarımı uygluyarak Single-Multi nasıl istersen oynayabilirsin. 7 level olmak üzereyim öyle diyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

quote:

quote:

İndiripte oynayamayanlar pm atsın vpn ile bilmeyen varsa göstereyim

oynuyo musun sen şu anda???

Evet multiplayer ping 250 olduğundan oynamıyom single takılıyorum

1 dakka şimdi kardeş.single oynamak için herhangi bir vpn şu bu yapmamıza gerek var mı?
    yoksa indirdikten sonra direkt single oynayabilecek miyiz?

vpn olmadan hiçbir şekilde oynayamazsın tunner bear indir. üye ol. giriş yap. origin kapat. tunner bear programını aç. on yap. origine gir. battlefield 4 play yazısı açılmış olacak. buradan sonra tunner bear kapatabilirsin(birşey olmaz) her origine giriş yapmadan dediklerimi yap

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İndiripte oynayamayanlar pm atsın vpn ile bilmeyen varsa göstereyim

oynuyo musun sen şu anda???

Evet multiplayer ping 250 olduğundan oynamıyom single takılıyorum

1 dakka şimdi kardeş.single oynamak için herhangi bir vpn şu bu yapmamıza gerek var mı?
    yoksa indirdikten sonra direkt single oynayabilecek miyiz?

vpn olmadan hiçbir şekilde oynayamazsın tunner bear indir. üye ol. giriş yap. origin kapat. tunner bear programını aç. on yap. origine gir. battlefield 4 play yazısı açılmış olacak. buradan sonra tunner bear kapatabilirsin(birşey olmaz) her origine giriş yapmadan dediklerimi yap

mükemmel anlatım. teşekkürler

• Arkadaşlar size bir kaç ipucu vereceğim. İşinize yarayacaktır.

- Serverlara KORE VPN'inden bağlanın. Şu an ki en iyi VPN budur :

http://www.vpngate.net/ Üstteki menüde Download var ona tıklayın. Açılan sayfada en üstte yazanı indirin.

Origin komple kapalıyken VPN'i çalıştırıp listeden Kore serverı seçiyorsunuz.www.ipgoster.net adresinden ipnizi kontrol ediyorsunuz. IP'niz değişmişse Origin'e bağlanıyorsunuz. Origin Store'da Kore'ce yazılar varsa işlem tamamdır. Sonra VPN ekranından bağlı olduğunuz serverdan disconnect diyorsunuz ( burası önemli direk kapamayın programı önce disconnect diyin). Sonra komple VPN programını kapatıyoruz. Battlelog'dan oyuna bağlanıyoruz. Bu kadar. Hiç bir riski yoktur. Avrupa serverlarında binlerce kişi var.

Not1 : Origin'e ilk bağlandığınızda VPN'i kapamadan Battlelog üzerinden oyunu bir kere açın. Key'inizi aktif edecek. Sonra kapayın VPN'i.
    Not2 : Origin'i ya da pc'yi kapatırsanız bu adımları tekrar uygulayı oyuna girmelisiniz. Origin kapanmadığı sürece sıkıntı olmaz.

Çakal kardeş bir arkadaş şu yukardaki şekilde anlatmış.
    senin yöntemden farklı mı bu arkadaşın yöntemi?

• premium keyle hani bugündü?!! ne zaman verilecek kod yo kdyor hala
  • Premium key için
    Ön sipariş verdiğiniz ürünün download link ve aktivasyon kodu dağıtımı 31.10.2013 tarihinde yapılacaktır.
  • quote:

Arkadaşlar size bir kaç ipucu vereceğim. İşinize yarayacaktır.

- Serverlara KORE VPN'inden bağlanın. Şu an ki en iyi VPN budur :

http://www.vpngate.net/ Üstteki menüde Download var ona tıklayın. Açılan sayfada en üstte yazanı indirin.

Origin komple kapalıyken VPN'i çalıştırıp listeden Kore serverı seçiyorsunuz.www.ipgoster.net adresinden ipnizi kontrol ediyorsunuz. IP'niz değişmişse Origin'e bağlanıyorsunuz. Origin Store'da Kore'ce yazılar varsa işlem tamamdır. Sonra VPN ekranından bağlı olduğunuz serverdan disconnect diyorsunuz ( burası önemli direk kapamayın programı önce disconnect diyin). Sonra komple VPN programını kapatıyoruz. Battlelog'dan oyuna bağlanıyoruz. Bu kadar. Hiç bir riski yoktur. Avrupa serverlarında binlerce kişi var.

Not1 : Origin'e ilk bağlandığınızda VPN'i kapamadan Battlelog üzerinden oyunu bir kere açın. Key'inizi aktif edecek. Sonra kapayın VPN'i.
    Not2 : Origin'i ya da pc'yi kapatırsanız bu adımları tekrar uygulayı oyuna girmelisiniz. Origin kapanmadığı sürece sıkıntı olmaz.

Çakal kardeş bir arkadaş şu yukardaki şekilde anlatmış.
    senin yöntemden farklı mı bu arkadaşın yöntemi?

tamamı ile aynı sadece benim kullandığım daha basit program(tunnel bear) koreyi bilmiyordum ama saol

• eyvallah :)
  • premium 31 ekimde dağıtılacakmış
  • ban yeme riski felan varmı erken girersek .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancuva

ban yeme riski felan varmı erken girersek .s

Hahahhh örnek verim. Ben amerikaya taşındım origine amerikanın netiyle girdim ban yermiyim ? Öyle düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba..bende bf4 playstore dan aldım...key'de geldi. bu key'i direk origin'e girip indirebilirmiyim oyunu origin uygulamasından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakpinar

merhaba..bende bf4 playstore dan aldım...key'de geldi. bu key'i direk origin'e girip indirebilirmiyim oyunu origin uygulamasından ?

evet hocam keyi orıgın penceresınden : orıgın- redeem product code kısmına yazınız.daha sonra oyunun resmı çıkacak orıgın ekranında.oyunun resmine tıklayın download yazısı çıkacak..oyunu bu şekilde yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 29 Ekim 2013; 14:42:47 >
  • Teşekkür ederim. Bu ttnetin exe dosyasına hic çalıştırmama gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakpinar -- 29 Ekim 2013; 14:44:44 >
  • arkadaşlar az önce elektirik gitti sıfırdan başlattı downloadı farklı bir klasör içinde anlamadım gitti anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim play storedaan indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 29 Ekim 2013; 14:47:33 >
  • sakpinar kardeş evet linklerle uğraşmana gerek yok direkt orıgınden ındırmen daha garanti.

can kardeş sen playstordan aldığın indirme linki ile mi indiriyordun yoksa playstoreden aldığın key ile orıgın uzerınden girerek mı ındırıyordun o esnada oyunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 29 Ekim 2013; 14:54:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.