Şimdi Ara

BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
8.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda benim de key geldi, Origin'den key'i sorunsuzca aktif edip indirmeye başladım. Adamlar belliki son sipariş edenden ilk sipariş edenlere doğru key'leri gönderiyor. Büyük ihtimalle diğer arkadaşların ki de gelmiştir...

Premium'da yarın gelecek, inşallah çıktığı gibi oynamaya başlayacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 28 Ekim 2013; 20:10:12 >
  • bencede kardeş.son siparişten ilk siparişe doğru dağıtıyorlar gibi.
    adamlar uyanık tabi.sözde müşteri memnunıyetı..
    ana sipariş verdim hemen geldi helal olsun ttnet diyecek millet..
    siparişi önceden veren adam zaten habersiz olacak bundan..
    ama bak ortaya çıktı ttnetin ibişliği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 28 Ekim 2013; 20:15:27 >
  • ben 7. ayın basında aldım 3 ay olmus halen bizim key gelicek :D ttnetin kafası güzel güle güle kullansın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Sonunda benim de key geldi, Origin'den key'i sorunsuzca aktif edip indirmeye başladım. Adamlar belliki son sipariş edenden ilk sipariş edenlere doğru key'leri gönderiyor. Büyük ihtimalle diğer arkadaşların ki de gelmiştir...

Ne zaman oyunu almıştınız?
  • Galiba oyunu yakın zamanda alanlara keyleri verdiler önceden alan bizlere key kalmadı :D Neyseki hem torrentten hem de playstore linkinden çektim artık key gelirse originden repair ederim.

Playstore BF4 linki:http://secure.ztorm.net/local/api/1.0/download/minidl/6OeBeswUbncVZPUUmMIpfxIa9du4XZSt3mLhpAhh4DCmK3zcHa5ccKcHAXfZSYxZSrYm/Download_Battlefield_4_Lim.exe
  • Bana gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Bana gelmiş

Safak ne zaman aldin oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden linklerle kasıyorsunuz orijinal yerden indirmek varken resm idosyaları? Yani originden.. gerçi originin verdiği hızlar iyi değil ama yinede ben ordan indirecem
  • işte bu iyi oldu öbür türlü 1 kasımda vermeleri çok saçmaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 28 Ekim 2013; 21:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Sonunda benim de key geldi, Origin'den key'i sorunsuzca aktif edip indirmeye başladım. Adamlar belliki son sipariş edenden ilk sipariş edenlere doğru key'leri gönderiyor. Büyük ihtimalle diğer arkadaşların ki de gelmiştir...

Ne zaman oyunu almıştınız?

06.10.2013'de almıştım, yalnız 250-350 kbit ile iniyor, ben de Origin'den indirme taraftarıyım, başka yerden indirdiklerimizde sorun çıkabilir, en iyisi resmi DL...

• oyunu torrentten indirsem originde üstüne kurar mı yoksa direk dosyaların hepsini görür mü beyler? deneyen varsa yazabilir mi yau kafam karıstı.
  • çok yüksek ihtimal sorun olmaz sonuçta o da originden rip edilmiş unlocked. ama origin den indir derim.
  • indirme linki ne alaka zaten origin varken millet niye heyecan yapmış... Gerçi ttnet imam olunca cemaat normal Keylerinizi bekleyin ya da playstore ekibinin başının etini yiyin biraz hesabınıza eklerler.
  • yıllardır uyutuyor sizi yaaa

adamlar önsipariş mönsipariş dinlemeden direkt parayı çekiyorlar kendi malların ısatmışlar gibi, o yetmezmiş gibide iptal olmuyor sanki 7 sene taahhütlü paket maket aldık.. nasıl bir şirket arkadaş

yo kbirde işlerini düzgün yapsalar o da değil, erken alanalra keyler geç gelmiş göryorum forumda sövenleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Ekim 2013; 21:56:04 >

• 1 saatte % 10.
    orıgın cok yavas ındırıyo . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

1 saatte % 10.
    orıgın cok yavas ındırıyo . . .

Bağlantı hızın 8mbit ise normal 1 saatte 2.4 gb indirirsin oyun 23 gb olunca 10 saatte gelmesi gerek. sıkıntı etme oynamaya henüz açılmadı oyun daha zamanı var indirir yavaş yavaş. zaten origin üzerinden oynayacaksın, sorunsuz bir şekilde oradan kurulumu yapmak daha iyi.
  • şimdi indikten sonra proxy falan giremez miyiz oyuna ?
  • Battlefield 4'ün şu ana kadar %10'u indi. İndirme hızım 100 - 350 KB / sn arasında değişiyor. Merak edenler için oyunun ön siparişini Playstore üzerinden 22 Ekim'de vermiştim.
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    Keşke meksikadan alsaydınız.. ttnet kadar .. firma yok dünyada..

origin nin zaten download hızı tr de sıkıntılı.. bazen yükske bazen yavaş indiriyor.. kaç kere söyleidm live chatte ama yok şöyle böyle diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

çok yüksek ihtimal sorun olmaz sonuçta o da originden rip edilmiş unlocked. ama origin den indir derim.

valla beklicem artık yapacak bişey yok single içinde değmez o kadar kotaya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.