Şimdi Ara

BF4 Ucak ve Helikopter icin JOYSTICK onerisi lazim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bf4 ciktigindan beri online oynuyorum. Helikopter ve ucak kullanma konusunda Klavye ve mouse ile zorlaniyorum, acikcasi beceremiyorum. Bende bir JOYSTICK almaya karar verdim. Daha once kullanmadigim icin yardima ihtiyacim var. Oyunda bazi kisiler cok guzel helikopter kullaniyor. Sanirim Joystick kullaniyorlar.

bana bu konuda tavsiye lazim. Hangi marka ve model almam gerektigi ile ilgili.
    Yardimlarinizi bekliyorum.

Alicagim sitede su joystickler var ;
    https://www.mpx.no/search?bn=10232&category=10232_Spillutstyr&q=*%3A*&ref=cat-left&sort=Price%3ADESCENDING&subcategory=10534_Joystick

Fiyatlari 1000 tl ile 70 tl arasinda cesitli joystickler var.

• Jostick ile helikopter rahat kullanamassın . Kesinlikle tavsiye etmem.

Mouse ve klavye bu iş için en iyi ikilidir.
  • hocam nasil iyi kullanilmiyor :S mouse ile helikopteri kullaniyorum evet fakat seri degil. ben adama bazuka gonderiyorum adam vinnn kaciyor bina arkasina ve benim fuze takibi birakiyor. hic sanmiyorum bu kisinin mouse kullandigini.
    acaba mouse un programlarindanmi ayar yapilmasi lazim. razer deathadder var mouse olarak. 8000 dpi fakat ben 1800 de kullaniyorum. misal helide bunu farkli ayarmi yapiyoruz.
  • R.Sambora kullanıcısına yanıt
    vallah bi keresinde bi heli kullanan birinin yanına oturdum,böyle heli kullanma görmedim,adam tankların girdiği binaların içine giriyor çıkıyor,yılan gibi kıvrılıyor resmen,sordum fare nedir falan,logitech 3d extreme pro joystik kullanıyormuş
    heves ettim,sordum 3-4 kişiye alma dediler almadım :D
    bi arada sinirlendim oyuna vazgeçtim,beceri işide önemli,temiz 2.eller var al dene olmadı satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 2 Mayıs 2014; 1:05:10 >
  • LOGI 3D EXTREME PRO GORDUM BIR TANE . FIYATI SORUN DEGIL HOCAM 300 400 TL DE OLSA ALICAM IYI BIRSEY FAKAT HANGISINI ALICAGIMI BILMIYORUM

DEDIGINDEN BULDUM 175 TL FALAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

LOGI 3D EXTREME PRO GORDUM BIR TANE . FIYATI SORUN DEGIL HOCAM 300 400 TL DE OLSA ALICAM IYI BIRSEY FAKAT HANGISINI ALICAGIMI BILMIYORUM

DEDIGINDEN BULDUM 175 TL FALAN

Logitech 3d extream bf3 zamaninda senin gibi heves edip aldiydim . Simdi rafta bos bos duruyor. Ben sadece alma diyorum pisman olma diye.
    O binalarin icine girip cikmayi mouse ile cok rahatlikla bende yapabiliyorum . Maarifet jostickde degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helikopter pilotu olarak yazıyorum tavsiyem klavye ve mause ikilisine alışın,benim mause dpi ayarlarım 1800 -2050 arası değişiyor oyun içi vecihle %12 buna alışmak biraz zaman ister bol çaba gerektirir boş bir shangai haritasında bol bol uçma pratiği yapabilirsin.Sonraki adım ise havada daha fazla kalman için roket pod kısmıdır zuni kullanmanı tavsiye ederim.
    bu ürünü diyordum,nakit soru değilse,al dene dünyanın sonu değil ,olmadı satarsın
    http://www.akakce.com/joystick/en-ucuz-extreme-3d-pro-942-000031-fiyati,851660.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 2 Mayıs 2014; 14:25:37 >
  • Neredeyse hiç kullanılmamış Extreme Pro bar elimde kutulu. 60tl.

• Bi anlik boş heves, BenQ_diamondprox , NartThunder , PilotFin, CptAlex78 ve bunun gibi başarili pilotlar mouse-klavye kullaniyor.Joystick sacmalik,gereksiz, bi anlık boş heves.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joystick ile war thunder nasil olur acaba? Deadzone olayi yok sanirim onda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tharkaho

Helikopter pilotu olarak yazıyorum tavsiyem klavye ve mause ikilisine alışın,benim mause dpi ayarlarım 1800 -2050 arası değişiyor oyun içi vecihle %12 buna alışmak biraz zaman ister bol çaba gerektirir boş bir shangai haritasında bol bol uçma pratiği yapabilirsin.Sonraki adım ise havada daha fazla kalman için roket pod kısmıdır zuni kullanmanı tavsiye ederim.

Peki hocam heli kullanirken dpi ayarini degistiricez mi ?

bu roket pod ve zuni nedir acarmisin biraz.
    ben 1800 ile 2050 arası yapıyorum parmagımın ucunda bir tıklık iş o hızlı manevra yapmam gereken yerde 2050 yapıyorum birazda alışkanlık oldu diyebilirim.
    roket poda tam olarak isim veremem ama açmam gerkirse attığın roketlerin(zuni veya hydra) hedefini nereye gitmesiyle ilgili bir mevzu.Örnek bir video linki atıyorum ordan daha iyi bilgiye sahip olabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=vENCybP79aI
  • https://www.mpx.no/saitek-pro-flight-simulator-cockpit/823695

bu ürün ne kadar oluyor fiyatı anlayan var mı, ben anlamadım ama çok yüksek bi miktar gibi görünüyo.
    eğer euro ile fiyatıysa vay canına. 14.3 kg ağırlığı varmış bi de yuh yani.
  • kocaefe88 K kullanıcısına yanıt
    14.280 tl suanki kura gøre

• bi o kadar daha koy 2. el temiz bir araba alırsın, uçak similasyonu yerine :=)

çok pahalıymış yaw, teşekkürler fiyat bilgisi için.
    bilgisayara gerçi 3 bin tl civarı hadi gelişmiş bir direksiyon gibi bişey düşünsen 4 bin tl yine normal de
    14 bin üzeri fiyat sadece uçak similasyonu için aldığını bi anlık düşünmek, bi de yurt dışından kargoyla geliyosa 14 kg yani düşünemiyom onu ben :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.