Şimdi Ara

BFA ilk izlenimleriniz diye bir konu vardı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben anlamıyorum zaten forum ölü bi de konular ortadan kayboluyor, bunun bi sebebi olmalı , çok saçma cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence saçma olan şey bir tane genel konu olmaması her şeyin konuşulup sorulduğu bir konu, sürekli yeni konu açılıyor
  • tamam tesekkur ederim, cidden bulamamistim, yogunluk sebebiyle oynayamiyorum fakat arada dh’dan takip etmek guzel oluyor, keske eski aktif gunlerine donse WoW baslığı, iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni oyuncu eskiye nazaran çok az geliyor, foruma da yansıyor bu
    eskiden yeni başlayanlar konusuna herkes yazardı

eski forum kullanıcıları ya oyunu bıraktı ya da forumdan soğutu/ldu

emrecanonline vardı , forumdaki en kaliteli içerikleri o üretirdi , modlar saolsun bıraktırdı forumu
  • yeni oyuncu oyun ile ilgili bazı şeyleri sormak yada öğrenmek için geliyor foruma ama hep karşılaştığı genelde,

oyun bitmiş yeaaaaa, pvp yok yaaaaaee! ölmüşş yaaahahah, balance yok yöhöhhöhöh bin tane kötü yorum ayrıca birkaç tane de classic konusu tamam adam ne bilgisi alıcak gidiyor facebook gruplarına ki bence buradan kat kat iyidir bilgi açısından.
  • her patch op spec oldu
    utanmasan %100 lük buff balancesını savunursun, live server da oldu bu alfa değil
    millet keyfinden eleştirmiyor
    eleştirenlerde oyunu seviyor

fanboyluk ayrı bir şey tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

her patch op spec oldu
    utanmasan %100 lük buff balancesını savunursun, live server da oldu bu alfa değil
    millet keyfinden eleştirmiyor
    eleştirenlerde oyunu seviyor

fanboyluk ayrı bir şey tabi
    olabilir şeyler bunlar balance tam anlamıyla olacak diye bir şey yok

fanboyluk demek yanlış olmaz sonuçta bu oyunu çok seviyorum. burada bulunma sebebim bu fanboy olmasam başka konularda takılırım zaten. her oyunun fanları var
    ama burada yaşananları ben uzun zamandır çok iyi biliyorum hep aynı terane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.