Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri durdursun bu cocuğu 58 inci oldu :)

Yav Burçak arada nefes al kardeşim , tebrikler bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Biri durdursun bu cocuğu 58 inci oldu :)

Yav Burçak arada nefes al kardeşim , tebrikler bu arada

^_^ eheh sağolasın abicim..
  • Tebrikler blast!
  • Mrblar sayfanızı cok begendım bende oyuna yenı baslayanlardanım... yardımlarınızı beklıyorum ...ıyı oyunlar
  • teşekkürler nomak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blastryan -- 15 Kasım 2011; 23:03:33 >
  • Arkadaş bu Statsları Score Per Minute'a göre almaları çok saçma bence bakın bizim platoon ;

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391300927959/stats/

Burçak Assault ile toplamda 2 102 530 puan yapmış ben 245 754 puan yapmışım ama Platoondaki Top Assault ben görünüyorum bence toplam puana göre olmalı bu değerlendirmeler
  • @Blastryan, bi seminer felan ayarlasan da biz de öğrensek bişeyler
  • Aşağıdaki SS de gogomogo nickli arkdaşımızın 769 metrelik uzun mesafe atışı yer almakta. 900 de yapmıştı ama SS alamadı
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
  • Dün akşam artık uyumak üzereyim makinanın başında ölmekten harap oldum artık. Burçak karşı takımda. "Sol taraftan gel oraya bakmıyorum yeter öldüğün :D" dedi bana, gülmekten yarılıyorduk nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Dün akşam artık uyumak üzereyim makinanın başında ölmekten harap oldum artık. Burçak karşı takımda. "Sol taraftan gel oraya bakmıyorum yeter öldüğün :D" dedi bana, gülmekten yarılıyorduk nerdeyse

Emre yaa

• burçak ne yiyip ne içiyorsa normal oynamıyor ya. dün rakip olayım dedim karşıya geçtim canımdan bezdirdi. çok sinir bozucu :D bir düşman kendisi.
  • Klanımız ESL'de İlk resmi maçını TheyKickAss takımı ile 27 Kasım Pazar akşamı Saat 21.00 de Grand Bazaar haritasında oynayacak.Takımımız için güzel bir başlangıç ve tecrübe olmasını diler,bizi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım.
  • quote:

Klanımız ESL'de İlk resmi maçını TheyKickAss takımı ile 27 Kasım Pazar akşamı Saat 21.00 de Grand Bazaar haritasında oynayacak.Takımımız için güzel bir başlangıç ve tecrübe olmasını diler,bizi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

Klanımız ESL'de İlk resmi maçını TheyKickAss takımı ile 27 Kasım Pazar akşamı Saat 21.00 de Grand Bazaar haritasında oynayacak.Takımımız için güzel bir başlangıç ve tecrübe olmasını diler,bizi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Başarılar dilerim.

Çok Teşekkür ederiz bakalım ilk maçımız güzel bir başlangıç yapmak isteriz

BFTurK clanı adına bende takımınıza ESL'de başarılar dilerim

• hepinize başarılar dilerim 57.müfreze klanı olarak sizlerle yakın zamanda bir maç yapmak isteriz

http://resim.donanimhaber.com/m_54801003/mpage_3/f_/key_//tm.htm#54971685
  • quote:

Orijinalden alıntı: andantecroma

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Bu resimlere Ea forumda 7060 kişi baktı vakti zamanında Hakan boru değil

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

O değilde full sürüm çıksada oynasak artık, betadan sonra sanki 5.kattan düşmüş gibi oldum.Bc2 ye elim gitmiyo artık

sessizce ağladım ...GuaRRe ne yaptın sen ya elimin altındaki oyunu bir daha oynayamayacakmış gibi hissettim , kıllarım diken diken oldu :)

sesli güldüm..

aga yarıldım ya

videonun sonunu izlemeden yorum yapmıştım sondaki müzik ve bonus video şahane. harbi harbi kahkha attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince1907 -- 25 Kasım 2011; 22:59:38 >

• İlk mesajımızı yeniledim, Halilibrahim,Giray ve Umit arkadaşlarımızda artık bizimle birlikte.Hayırlı uğurlu olsun.

Bu arada Training serverimizida açtık.Unranked olup istediğiniz gibi antrenman yapabilirsiniz.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/1bb8ab65-dfa5-47a0-a70e-c08e1ef01536/BFTURK-Esl-Match-Server/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 9 Aralık 2011; 22:52:23 >
  • beyler 57.müfreze olarak sizlerle haftaya cumartesi akşamı bi maç yapmak istiyoruz uygunmusunuz bu pazarda olur eğer uygunsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 10 Aralık 2011; 18:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

beyler 57.müfreze olarak sizlerle haftaya cumartesi akşamı bi maç yapmak istiyoruz uygunmusunuz bu pazarda olur eğer uygunsanız

Teklifinizi ESL üzerinden gönderin değerlendirelim hocam
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.