Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klasik vatan işte.LE yerine normal gonderdiler diyenlerde var tam komedi
  • Ben iki tane sipariş verdim ayrı ayrı, biri bana İstanbul'a,diğerinide arkadaşıma kırşehir adresine teslimat istedim.Adamlar ikisinide bi kutuya koyup istanbula arkadaşımın ismiyle göndermişler .Kargocunun bile kafası karıştı,zar zor ikna edip aldım elinden kutuyu valla.
    Vatan sana ne desek az gelir.
  • Konu Vatan Bilgisayar mağdurları gibi olmuş bende ürünü iptal ettirdim tamam iptal oldu dediler tekrar yollamışlar aradım dedim iptal etmiştim bu seferde kargoyu almayın iptal olur dediler kargoyu almadım şimdide sms atmışlar ürünü kutusuyla getirin iptal işlemi için demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Konu Vatan Bilgisayar mağdurları gibi olmuş bende ürünü iptal ettirdim tamam iptal oldu dediler tekrar yollamışlar aradım dedim iptal etmiştim bu seferde kargoyu almayın iptal olur dediler kargoyu almadım şimdide sms atmışlar ürünü kutusuyla getirin iptal işlemi için demişler

• Vatan internet alışverişi yönünden sınıfta kaldı anlaşılan :)
    Bu arada Serverimiz Frankfurta taşındı.Pingimiz dahada düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Vatan internet alışverişi yönünden sınıfta kaldı anlaşılan :)

valla browser da 70-80 leri görüyorum sizin server 130 larda idi.

umarım daha da düşer. bir de dün iki kere boşalttı server kendini. ayrı bir aksiyon kattı olaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

quote:

umarım daha da düşer. bir de dün iki kere boşalttı server kendini. ayrı bir aksiyon kattı olaya.

Ya sorma hocam çoğu serverda oluyor bu iş deli olacağım oynuyoruz oynuyoruz sonra bi bakıosun poff disconnet from server herşey gidiyo

• quote:

quote:

Çok yakında inşallah o sorunlarda çözülecek,Daha çok eksik var server konusunda,BC2 deki server kontrolü daha iyiydi,Server disconnect olayi gerçekten can sıkıcı.

• ping falan derken sizlere bir soru üstadlar;

-hayvani bir ping im vardı bundan 2 gün önceleri.. (pingtest istanbul 140)

ttnet i arayıp güzelce bi ayar verdim. dediler ki 24 saat sonra sorununuzu halledeceğiz.

-ve ertesi akşam pingim 3 te 1 ine düştü.

sizce naptı abi bu adamlar?? (megabit üst sınırı ile ping arasında ters orantı var diye duymuştum, bilemiyorum, mesela sallıyorum, 7 mb=150 ms ping, 5mb= 50 ms ping)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 4 Kasım 2011; 10:45:05 >
  • quote:

ping falan derken sizlere bir soru üstadlar;

ttnet i arayıp güzelce bi ayar verdim. dediler ki 24 saat sonra sorununuzu halledeceğiz.

sizce naptı abi bu adamlar?? (megabit üst sınırı ile ping arasında ters orantı var diye duymuştum, bilemiyorum, mesela sallıyorum, 7 mb=150 ms ping, 5mb= 50 ms ping)

Tam bilmiyorum ama duyduğum kadarı ile tahminen internet download hızını 4mb 'e düşürmüş olabilirler.Bu şekilde daha fazla verim alındığı söyleniyor.
  • quote:

quote:

ping falan derken sizlere bir soru üstadlar;

Tam bilmiyorum ama duyduğum kadarı ile tahminen internet download hızını 4mb 'e düşürmüş olabilirler.Bu şekilde daha fazla verim alındığı söyleniyor.

Hız düşürme internet kopmaları için kullanılır.

Türk telekomun bize taahhütü 8mbit e kadar olduğundan 8 i garanti etmemekle beraber santralin kaldıracağından fazla hız alırsan bağlantı kopmaları olabiliyor. O yüzden bölge santraline fazla yüklenme olmaması için kullanıcıların hızlarını düşürebiliyorlar. Hız düşürme bunun için.

Fakat Ping için en başta kullanılan telefon hattının bölgesel olarak ana santrale olan yakınlığı en önemli olan unsur. Sonrası zaten uluslarası bağlantılar ADSL veya Fiber olarak kendi aralarında dağılıyorlar.

Ama her ne kadar Ping in bağlantı hızı ile alakası yok dense de bağlantı hızı ve stabilitesi ile çok alakası var.

Mesela benim bulunduğum semtin balantı hızı ve stabilitesi gayet iyi. O yüzden MW2 oynarken genelde beni host yapar oyun Türklerle ve Yunanlar ile oynarken tabi.

• Evet sen söyleyince hatırladım emre, Hız düşürme kopmaları önlemek için iyi geliyodu.
  • Klana katılmak için iyi oyuncu mu olmak gerekiyor yoksa iyi insan mı?
  • Clana girmek istiyorum napmam gerek?
  • @pwnzs
    Süper bi oyuncu olmana gerek yok, klanda saygı ve sevgi,seviye çok daha önemli bizim için.Dünyanın en iyi oyuncu olsa bile seviyesiz ve saygısız bi kişi ise bizim klana giremez. Takım oyununa ayak uydurabilir ve aktif olursan klana girebilirsin.
    @adaletreisi
    Başvuruları sitemizden yapman gerek.Site adresi yasak olduğu için veremiyoruz ama battlelogtan benim nickimi aratarak bulabilirsin.

Herkese iyi oyunlar.
  • merhaba, ben clan'a başvurdum ama sanırım benim başvuru konusu silinmiş anlamadım neden.kötü birşey de yazmadım sorunlara gayet normal cevap verdim.red yiyen başvurular direk siliniyorsa başka tabii.

tüm sayfalara baktım bu arada başvurum yok olmuş sanki,neyse bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoefox -- 5 Kasım 2011; 4:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

merhaba, ben clan'a başvurdum ama sanırım benim başvuru konusu silinmiş anlamadım neden.kötü birşey de yazmadım sorunlara gayet normal cevap verdim.red yiyen başvurular direk siliniyorsa başka tabii.

Hocam kural disi birsey yoksa silinmez asla hicbir basvuru ama benim gibi sakar bir admin silmis olabilir ben bir keresinde yeni serverimizin tanitildigi konuya cevap ver yerine konuyu sil butonuna bastim konu kokunden uctu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

merhaba, ben clan'a başvurdum ama sanırım benim başvuru konusu silinmiş anlamadım neden.kötü birşey de yazmadım sorunlara gayet normal cevap verdim.red yiyen başvurular direk siliniyorsa başka tabii.

Bizim sitedeki nickini yazar mısın bi kontrol edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 5 Kasım 2011; 12:47:13 >
  • İlk mesaj yenilendi,Yeni arkadaşlarımız geldi, aktif olmayan oyuncular ile yollarımızı ayırdık.
  • Benim bf3 teki nicki yazarmisin bi zahmet
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.