Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Oyunum daha gelmedi ulen. Gelince tüm ayarları deneyip optimize için gereken ayarları yayınlıycam. minimum görüntü kaybı/maksimum FPS

Hahahah gogo alfayla betaya giremeyenlere hava atıyodun adamların ahı tuttu sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

quote:

Oyunum daha gelmedi ulen. Gelince tüm ayarları deneyip optimize için gereken ayarları yayınlıycam. minimum görüntü kaybı/maksimum FPS

Hahahah gogo alfayla betaya giremeyenlere hava atıyodun adamların ahı tuttu sana :)

Olsun bro... erkenden girip sorunlara fitil olacağıma geç girip sorunları şimdiden çözme niyetindeyim

• quote:

quote:

quote:

Olsun bro... erkenden girip sorunlara fitil olacağıma geç girip sorunları şimdiden çözme niyetindeyim

Sana Battlefield Türk live support kanalı açıcam gogo :)

çözüm başına 1 dolar Nasıl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 31 Ekim 2011; 15:08:54 >

• %50 %50 ama
  • quote:

%50 %50 ama

• Bende varim. %50 ben fitfi fifiti siz nasil ercan abi?
  • Benide clana alırmısnız :D orgin id : ReturnKing Battlefield 3 Var dediler geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alucard:. -- 1 Kasım 2011; 15:01:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Bende varim. %50 ben fitfi fifiti siz nasil ercan abi?

Hasan senle tuvalete bile gitmem kusura bakma dostum, seni tanıdığımdan beri hep zarar ediyorum :)
  • hasan :D ne yaptın adama öyle :D
  • quote:

Bekliyorum :D
  • ben niye yokum ve battlelog da platoon adı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

ben niye yokum ve battlelog da platoon adı ne

Battlelog Platoon ;

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391300927959/

100 Kişi limiti dolduğu için malesef üye alamıyoruz artık platoona

• quote:

Harbiden neden yoksun :) Ts ye de gel bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 2 Kasım 2011; 8:03:04 >
  • quote:

quote:

Harbiden neden yoksun :) Ts ye de gel bekleriz

Bu platoonun arkayi dortlesek daha fazla adam almaz mi!?
  • Ben niye yokum pitalonda akin. Yaptiginiz ayip ama. Anca somurseniz kan emseniz!lanet gitsin
  • quote:

Vatandan aldın dimi abi onlar böyle bir daha ordan oyun alma gelmiyor bi türlü nasıl bir kargo ise .
  • "You need to be a DICE employee" Bazı silah ekipmanlarında yazıyor bu koşul ne oluyor ya bütün ekipmanlar acık SV98'de 1 tane kaldı ve oda cok önemli birşey .S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alucard:.

"You need to be a DICE employee" Bazı silah ekipmanlarında yazıyor bu koşul ne oluyor ya bütün ekipmanlar acık SV98'de 1 tane kaldı ve oda cok önemli birşey .S

DICE çalışanı olman lazım diyor bunu açabilmek için.Dalga mı geçiyorlar yoksa gerçekten mi koymuşlar orası muamma.
  • Şaka maka vatanın bana yaptığı da yenilir yutulur cinsten değil aslında.

Ben siparişi 3 tan verdim kargo ile geldi 1 tane oyun. Faturaya bakıyorum 3 tane yazıyor. Telefonu elime alıp ne söylemedim ki artık. Diğer iki oyunda 3 gün sonra T-shirt süz olarak geçti elime.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.