Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aktif olmayı becerirsem ben de aranızdayım ama şu sıralar sistem adam etmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Benim bf3 teki nicki yazarmisin bi zahmet

@maknc
    Kusura bakma Akıncım yaşlılık işte naparsın hala bc2 deki nickleri yazmışım, bildiklerimi düzenledim.

@svstrgmr
    Hocam ne zaman istersen kapımız açık,Bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

aktif olmayı becerirsem ben de aranızdayım ama şu sıralar sistem adam etmeye çalışıyorum

beklemekteyiz
  • şu anda kutulu orjinal oyun almaya maddi durumum müsait degil(vga almak zorundayım) çeşitli arkadasların key sattıgını görüyorum herhangı bır rıskı varmıdır aldıktan 3 gün sonra baskasıda aynı keyle oynama ıhtımali olurmu keyle sorunsuz oynayabılen arkadaslarımız var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

şu anda kutulu orjinal oyun almaya maddi durumum müsait degil(vga almak zorundayım) çeşitli arkadasların key sattıgını görüyorum herhangı bır rıskı varmıdır aldıktan 3 gün sonra baskasıda aynı keyle oynama ıhtımali olurmu keyle sorunsuz oynayabılen arkadaslarımız var mı

Güvenilir biryerden key alırsan hiçbir sorun olmaz.Ben vatandan siparişlerim geç kalınca key alıp başladım,başka arkadaşlarımda var aynı şekilde key alan.Hiçbir sıkıntımız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 11 Kasım 2011; 10:21:05 >
  • Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Güvenilir biryerden key alırsan hiçbir sorun olmaz.Ben vatandan siparişlerim geç kalınca key alıp başladım,başka arkadaşlarımda var aynı şekilde key alan.Hiç bir sıkıntımız yok.

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

aktif olmayı becerirsem ben de aranızdayım ama şu sıralar sistem adam etmeye çalışıyorum

Her zaman kapımız açık
  • Yeni tanıtım videomuz,iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 12 Kasım 2011; 1:46:13 >
  • Video mukemmel Turk oyuncular kismindaki seslerde mukemmel emegine saglik Mustafa kardesim
  • video süper olmuş Mustafam. Oyun içi seslerde Akın duyuluyor ilk başta
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.
    Hangi oyun olursa olsun, TS, server ve klan varsa güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Vatan internet alışverişi yönünden sınıfta kaldı anlaşılan :)
    Bu arada Serverimiz Frankfurta taşındı.Pingimiz dahada düştü.

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

Vatan Pişmanlıktır !

• Burcak tbrler. Cok saglam oyuncu. Ne gl atiyor ne fuze. Hic pusmuyor. Gercek bir oyuncu. Ogrencemiz cok sey var kendisinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Burcak tbrler. Cok saglam oyuncu. Ne gl atiyor ne fuze. Hic pusmuyor. Gercek bir oyuncu. Ogrencemiz cok sey var kendisinden.

Kesinlikle katılıyorum sana Hasan ben Burçak kadar temiz oynayan adam görmedim kendisini tebrik etmek boynumuzun borcu
  • quote:

Burcak tbrler. Cok saglam oyuncu. Ne gl atiyor ne fuze. Hic pusmuyor. Gercek bir oyuncu. Ogrencemiz cok sey var kendisinden.

estaf. cok tesekkur ederim saolun emre abi cok sağol 68. olduk durmak yok yola devam. BFTurK başarısıdır bu . Dünya görecek Türk'ün gücünü..

Gl & Hf
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Kesinlikle katılıyorum sana Hasan ben Burçak kadar temiz oynayan adam görmedim kendisini tebrik etmek boynumuzun borcu

tşkkr ederim akın abi BFTurK verdi bana bu gücü ;)
  • tebrik ederim burçak, seninle aynı squaddayken kendimden geçiyorum. seni izlemek oyun oynamaktan daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

tebrik ederim burçak, seninle aynı squaddayken kendimden geçiyorum. seni izlemek oyun oynamaktan daha zevkli.

tşkkr ederim gökhan abi aynı sekilde :) gülüşün yeter ehe
  • sıralamada 70 den 58 e yükselmiş. tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guarre -- 14 Kasım 2011; 19:49:40 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.