Şimdi Ara

Bı bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sorum su hem spor hem diyet yaparsam kas kütlesinden kaybeder miyim? eğer kaybederim dıyorsanız kaybetmemek için en uygun diyet nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yağarken diyet yapılmaz hatta hayatta hiç diğet yapılmaz. Sadece sağlıklı beslenilir.

MEsela kilomu vereceksin düşür kalorini günlük ihtiyacın altına al sağlıklı lifleri karb. proteini bak nasıl kilo veriyorsun.

Ama diğer onu7 yemedim bunu mıçtım diğetleri zayıflama ile beraber bizede zarar verir.

Sen sporunu yaparken yediklerini düzenle.

Abur cuburu bırak şekeri bırak beyaz ekmek vs bırak kola vs bırak alkolü bırak yada sosyal içici ol (ayda 1-2 gün 1-2 kadeh)
  • Bcaa kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Spor yağarken diyet yapılmaz hatta hayatta hiç diğet yapılmaz. Sadece sağlıklı beslenilir.

MEsela kilomu vereceksin düşür kalorini günlük ihtiyacın altına al sağlıklı lifleri karb. proteini bak nasıl kilo veriyorsun.

Ama diğer onu7 yemedim bunu mıçtım diğetleri zayıflama ile beraber bizede zarar verir.

Sen sporunu yaparken yediklerini düzenle.

Abur cuburu bırak şekeri bırak beyaz ekmek vs bırak kola vs bırak alkolü bırak yada sosyal içici ol (ayda 1-2 gün 1-2 kadeh)

Diyetten kastim oydu mesajin icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.