arkadaşlar bilgisayar durduk yere reset atıyo gıcık oldum neden olabilir bu hatayı veriyo bilgisayardan fazla anlamamda bi yardımcı olursanız..
Öncelikle wardır bi sebebi + bu hatanın sebebi ni bulmak gerek bazen bi reset bazende virüs böyle bi hataya sebeptir önce onu bulursan sana yardımcı olabiliriz.
arkadaşım at format ne ugraşacan yada onarım yap windows cd sinden
spysoldier ve spywareknight ı yükle dedi yükledim ama halen bu yazı devam ediyor
çalışna bi antivirüs gözükmüyo öncelikle kullandığın antivirüs ne sağlam bi antivirüsle tarattır ve hata ne zaman başladı bi şey yükledin mi yazılım ve ya donanım
ya 2-3 ay önce bi program yükledim virüs programı diye oda işe yaramıyo hep bu çıkıyo pc'i açarken virüs programı kullanamıyorum bunun yüzüne.. hata son 4-5 gündür var
öncelikle o programı açlışıştan kaldır yadatümden kaldır o programı pc den forumda ara biraz antivirüs linkleri var yada sitelerden demo al pc yi tarat iyicene
nasıl yapcam ya biraz açarmısın c windowsda system32 diye program yok yada ben bulamıyorum onu nasıl silicem
denetim masından kaldır o programı başlat çaşıştır msconfig başlangıç işine yaramayanların bilmediklerinin hepsini kaldır sonra sağlam bi progla tarat
ya pc iyice kafayı yemiş açıyorum orayı hemen kapanıyo ctrl alt delete yapıncada öyle hemen kapanıyo bi reset atıp deniyim
Sana format yolu gözüküyor kardaş.
tamam arkadaşlar saolsun yarın bi format attırayım en iyisi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme