Arkadaşlar virüs şüphesi ile format atmak istiyorum.ama formattayken mavi ekran hatası veriyor ve format atamıyorum.anlaşılabilir bir dille bana yardımcı olurmusunuz.
Hata kodunu not edip buraya yazın..
Formatı windows üzerinden mi atmaya çalışıyorsunuz , Yoksa cd'den başlatarakmı ?
format sırasındaki haatlar ya sata driver eksiklğinden olur yada ram arızasından cogu
quote:
Orijinalden alıntı: nirvanha
Formatı windows üzerinden mi atmaya çalışıyorsunuz , Yoksa cd'den başlatarakmı ?
cd den başlatarak.
quote:
Orijinalden alıntı: bypislick16
Hata kodunu not edip buraya yazın..
hata!!!
sata driver hatası sata driverları format cd sine gömmen gerekiyor
Önce biosa girin sistemizi defaulta alın.Sonra cd den boot edip kuruluma geçmeden önce hardiskinizde önemli verileriniz yok ise bütün bölümleri silip yeniden oluşturun.
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
ayrıca arkadşın dediği gibide olabilir , ozaman yine biostan sata konfigirasyonunu ahci yerine ide olarak ayarlayıp çıkarsanız sarun kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: nirvanha
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
ayrıca arkadşın dediği gibide olabilir , ozaman yine biostan sata konfigirasyonunu ahci yerine ide olarak ayarlayıp çıkarsanız sarun kalmaz.
bu yöntemi unutmusum :) bu yöntem daha kolay bu yöntemi deneyin
bypislick16-nirvanha-pckopatx arkadaşlar önerilerinizi sabah deniycem ilgilendiğiniz için hepinize teşekkürler i.geceler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme