Şimdi Ara

Bi bakarmısınız rica etsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok tok ve cok sert olmayan ama arabanin en azindan aracın icini titreticek bir bass onerebilecek varmi ford connect arac arkasi genis baya jl audio alcaktim cok tok vuruyor fiyatida 375 tl dediler 450 butcem var ama stereo amfi ile beslencek oda simdilik önerileriniz ?? Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi env35 -- 12 Nisan 2015; 23:23:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bu 4. Konun. Biraz dikkatli ol. Mesaj kasmak için mi açıyorsun bilmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek İstediğim tavsiyeleriniz kullandiginiz begendiginiz urunleri bi yazsaniz cok zor degil lutfen yardim

• Kardesim ben senin kadar kararsin birini gormedim 😆
    Bukadar ince eleyip sik dokursan isin sonunda yine tatmin olmassin gibi geliyor bana.Allah kolaylik versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: realwest

Kardesim ben senin kadar kararsin birini gormedim 😆
    Bukadar ince eleyip sik dokursan isin sonunda yine tatmin olmassin gibi geliyor bana.Allah kolaylik versin

Saol kardesim de millet ölu gibi hic yardimci olmuyolar az secenekler cogalsa elicem secicemde yok iste yardim edilse parmaklar yorulur

• Profilden ilanima bak

• Oto aksesuarcinin dedigi jbl gto 6508c comp mid tiz 1200 watt pioneer mdf kabinli bass boschman veya emersonic amfi cadence kablo 150 tl iscilik dedi 1030 tl tutuyo bisi eksikti ama unuttum hesapladim 1200 tl tutuyodu ama eskik olani unuttum dedikleri sistem nasil sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: env35

Selamun aleykum arkadaslar, bana 300tl'lik guzel bi kabinli subwoofer. 500 tl lik saglam bi teyp (pioneer) olabilir. 1 takım component on kapilara 250 300tl civari. 1 tane stereo amfi (300 350 tl civari subwooferda stereoya baglaniyorsa tabi subwoofer ı bozmayacaksa 400 500 e de cıkarim) baglanmiyorsa en fazla 300tl . 250 300 tl civarida mono amfi tavsiye edebilirmisiniz rica etsem... Şimdiden Yardimlarınız icin tesekkurler.

2005 Ford connect arac on kapi 13cm olmasi lazim sorucam oto aksesuarcılara 16cm lik olurmu diye müzik olarakta türkce pop,hareketli yabanci muzik severim,turkce slowda dinlerim muzik ayrimim yok kulagima ne hos gelirse yani👍✌👏😔😛☺

Ana unıte aklıma gelmedı

Kıcker CompS olacak sekılde bass
    Cadence yada Kıcker Amfı
    JBL GTO 6508 compenent

Nerede bulabılırım dersen bunları yada detaylı bılgılerını almak ıstersen
    sahıbınden adresıne Powerbass Yaz ankara kecıorendekı fırmayı ıncele

• quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

quote:

Orijinalden alıntı: env35

Selamun aleykum arkadaslar, bana 300tl'lik guzel bi kabinli subwoofer. 500 tl lik saglam bi teyp (pioneer) olabilir. 1 takım component on kapilara 250 300tl civari. 1 tane stereo amfi (300 350 tl civari subwooferda stereoya baglaniyorsa tabi subwoofer ı bozmayacaksa 400 500 e de cıkarim) baglanmiyorsa en fazla 300tl . 250 300 tl civarida mono amfi tavsiye edebilirmisiniz rica etsem... Şimdiden Yardimlarınız icin tesekkurler.

2005 Ford connect arac on kapi 13cm olmasi lazim sorucam oto aksesuarcılara 16cm lik olurmu diye müzik olarakta türkce pop,hareketli yabanci muzik severim,turkce slowda dinlerim muzik ayrimim yok kulagima ne hos gelirse yani👍✌👏😔😛☺

Ana unıte aklıma gelmedı

Kıcker CompS olacak sekılde bass
    Cadence yada Kıcker Amfı
    JBL GTO 6508 compenent

Nerede bulabılırım dersen bunları yada detaylı bılgılerını almak ıstersen
    sahıbınden adresıne Powerbass Yaz ankara kecıorendekı fırmayı ıncele

Tesekkurler ilginiz icin kicker ın bassları sert vuruyor diye biliyorum muzigi bozmazmi bass lar sert vurdugundan

• env35 E kullanıcısına yanıt
    JBL compenent alırsanız mıd ve tız seslerınıde yeterınce alırsınız sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

JBL compenent alırsanız mıd ve tız seslerınıde yeterınce alırsınız sıkıntı olmaz

Tskrler de digerleri icinde bi bilginiz ?

• su forumda sana verılen tavsıye kadar kımseye verıldıgını gormedım :D jbl kompenant mıd salla gıtsın koy arkaya 2 tane dd audıo cs 6.5 20 cm 2 tane ne tweeter kullanırsın ne kompenant tız ıstıyorsan tabı yanında bass da olsun dersen mono amfı ve 500 + rms bi sub alabılırsın tabı ona gorede mono amfı gırıceksın
  • Güncell

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.