Şimdi Ara

Bi bakarsanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Fotoğrafcılığa yeni giriş yapıyorum ve gerçekten iyi fotoğraflar çekmek istiyorum. Sizden DSLR önerisi istiyorum . Aklımdan geçenler Canon 550d ile 600d ve Nikon d5100 aralarında düşünüyorum.600d ile çekilen fotoğraflar çok hoşuma gitti. Sizden de öneri bekliyorum. Teşekkürler.

• tatile cikmadan alayim gibi bir dusunceniz yoksa canon 650d yi bekleyin derim ben. onun disinda 600d de guzeldir d5100 de. hangisinin tipi hosunuza giderse alin. cunku ikisi arasinda tercih yapmak cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

tatile cikmadan alayim gibi bir dusunceniz yoksa canon 650d yi bekleyin derim ben. onun disinda 600d de guzeldir d5100 de. hangisinin tipi hosunuza giderse alin. cunku ikisi arasinda tercih yapmak cok zor

Bekliyebilirim. Peki 650d'nin tanıtımı falan oldu mu ?
  • satilmaya baslandi sanirim. bekleyin dememin sebebi fiyatinin falan bi netlesmesi. sorunlu uretim falan varsa onlarin bi ortaya cikmasi vs vs. ilk cikan partiden urun almak zengin isi oluyor biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

satilmaya baslandi sanirim. bekleyin dememin sebebi fiyatinin falan bi netlesmesi. sorunlu uretim falan varsa onlarin bi ortaya cikmasi vs vs. ilk cikan partiden urun almak zengin isi oluyor biraz

Evet haklısın . Zaten seneye haziran gibi alıcağım . İner o vakte kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Resmi olmasa da var TR'de de
    http://www.sanalpazar.com/Canon-650d-Kit-18-55mm-Sifir-Garantili-Hemen-Teslim__isp3852174

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.