Şimdi Ara

Bi cesaret camdan atlasam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm şu eziyet bitse. Ağlamalarım dinse. Bi anlık cesaret... O cesarete erişemiyorum. Ümidim kalmadı zaten. Beni cezalandıracak bi güce de inanmıyorum intihar ettiğim için. Varsa zaten cezamı vermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet afrikada açlıktan ölüyor, ömrünü yatalak geçiren hasta insanlar var Görme engelli insanlar var haline şükret.
  • Neden hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Millet afrikada açlıktan ölüyor, ömrünü yatalak geçiren hasta insanlar var Görme engelli insanlar var haline şükret.
    Şükredecek ne varmış halimde? Yaşayabileceğim en ezik, en loser hayatı yaşayacağım sonra şükür. Yapacağım en son şey bile değil şükür dediğn şey.
  • Git bir hava al ve insanların ne kadar biş işlerle uğraştığına bak sonra özel hayatlarını bildiğin arkadaşlarını düşün ve onların dışarıdaki tavırlarını tart ve kıyasla dışarıda başka halde olan sen evde bir başkasın evde kurt dışarıda kimi zaman kuzgun olabiliyorsun neden ? çünkü bilmediğin yerde yabancılık çekersin alışma sürecin olacaktır kısaca git bir hava al ve yeni şeyler keşfet aktif ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiko.

Neden hocam?
    Her şeyde kaybediyorum.
  • Ölmeyip kotürüm kalma ihtimalin var. Bu en beterin beteri işte. Bizim tanıdık bir inşaat ustası vardı, adamı gorsen vücudu yapılı, hayat dolu şen şakrak fırlama bir tip. Günün birinde yine insaattayken nasıl olduysa artik gozumu karariyor ne oluyorsa 5.kattan düşüyor . Adam ölmüyor , aylarca yatalak kalıyor. En son gördüğüm hali , Tam konusamiyor dili tutulmuş, koltuk değnekleriyle yürüyor bir deri bir kemik kalmış ölü gibiydi aynı.. Tam olarak düzelme ihtimali yokmus. Bu fark toplam 1 senede oluyor. Bir insanın 1 senede o hale geleceği aklima bile gelemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 14 Nisan 2018; 18:35:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ne yapayım hocam 2.katta yaşıyoruz camdan atlasam sakat kalırım.

• bi cesaret camdan atlasan bi cesaret değil bi mallık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

bi cesaret camdan atlasan bi cesaret değil bi mallık olur
    Bu hayatı yaşamak çok mu mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Şükredecek ne varmış halimde? Yaşayabileceğim en ezik, en loser hayatı yaşayacağım sonra şükür. Yapacağım en son şey bile değil şükür dediğn şey.

Alıntıları Göster
    en ezik en loser ne paranmı yok redmi yedin noldu yani?
  • quote:

en ezik en loser ne paranmı yok redmi yedin noldu yani?

Alıntıları Göster
    Ne ben anlatabilirim ne sen anlayabilirsin. Ama şunu bil ben olmak berbat bir şey. Şükredilecek bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Bu hayatı yaşamak çok mu mantıklı?

Alıntıları Göster
    albert camus okumanı öneririm bu düşüncelerin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

albert camus okumanı öneririm bu düşüncelerin için

Alıntıları Göster
    Bi arkadaş daha tavsiye etti. Sisifos Söyleni'ni aldım. Şuan okduğum kitaplar bitsin okuyacağım. Ama benimki varoluşsal krizden öte. Ben hayatın çekilebilir olduğunu düşünüyorum. Dünyalık şeylerle doyabilirim. Ama ne başarı ne aşk ne başka bir şey. Dünyalık her şeyde önüm tıkalı. Yoksa ölümden sonrası için endişem yok. Çok acılı olmasa yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DF3AA226 -- 14 Nisan 2018; 18:46:43 >
  • quote:

Millet afrikada açlıktan ölüyor, ömrünü yatalak geçiren hasta insanlar var Görme engelli insanlar var haline şükret.
    şu kafadan kurtulun. insanlara yardım edin, el uzatın. beterin beteri var diyerek kimseye yardım edilmez. bırakın insanlar içini döksün. şuur frekansını kilitlemeyin insanların.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.