Y-Say 244 puan 317760 sıralama yapmışım hikaye anlatmayacağım hedef pc-yazılım mühendisliği fakat baraj 300k yaptılar gene içimde bir umut var yazacağım da en kötü üniversite olsa bile giderim o derece sıkıntılıyım ailevi sorunlar vs mezuna kalmak istemiyorum tercihlerim arasina matematik bölümünü yazmayı planlıyorum mezun olunca iş bulabilirmiyim onu da bilmiyorum kafam allak bullak bi yardımcı olun
300 binin bir üstündeki kişi olsan bile giremiyosun diye biliyorum,ben de aynı durumdayım
Sen ne düşünüyorsun peki
Birkaç gündür dgs yi araştırıyordum,vazgeçtim.2 yıllığı bitirdikten sonra 3.sınıftan başlama işi kolay sanıyordum,ama bayağı karışıkmış.Şuan okurken pişman olmayacağım bölümleri araştırıyorum,tercihlere de 3 gün kaldı
Usta matematik nasıl sence ya da kimya genelde fen edebiyat yazmayın diyorlar ama çevremde bi ton mezun var ya aynı sıralamayı ya da daha kötüsünü yaptılar hiç kalasım yok matematik iyi diyen bir iki kişi var sadece birisi de matematik hocam bi bak sende istersen
Matematik bölümünden mezun olunca nerelerde çalışabiliriz
Bende tam bilmiyorum ki banka diyorlar formasyonla öğretmenlik diyorlar bilgisayar dersleri veriliyormuş yazılımda gelişip yazılımcı olunabilir diyorlar mezuna kalmamak için giderim mezuna kalamam en son çare mezun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme