Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 aydır bir android telefon almayı düşünüyorum. Bol bol oyun oynayabileceğim, sorunsuz internete girebileceğim ve .pdf dosyalarını açabileceğim, dış görünüş bakımından estetik olan bir android telefon. Bütçem 1000 tlye kadar. Samsung galaxy s3 mini almayı düşünüyorum. Eğer daha iyi bir öneriniz , tavsiyeniz varsa benimle burada paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Bende eger alacak olsam s3 mini alirdim.he o olmazsa samsung nexus alirdim.istanbulda oturuyorsan kampanyalari takip et goztepe optimumda 899tl ye satildi nexus.arkadasimdada var gayet memnun.iyi arastirmakta fayda var,kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: intercorem
Bende eger alacak olsam s3 mini alirdim.he o olmazsa samsung nexus alirdim.istanbulda oturuyorsan kampanyalari takip et goztepe optimumda 899tl ye satildi nexus.arkadasimdada var gayet memnun.iyi arastirmakta fayda var,kolay gelsin.
Bayaa iyi fiyata almış. O telefon benim bildiğim 1400 tl civarında. Ayrıca onun ekranı çok büyük. Ben en fazla 4.2 inçlik bir ekran istiyorum. Büyük telefonlar benim ilgimi çekmiyor. Yine de çok sağol.