arkadaslar ben bugun telsim kontorlu hat aldım sizce aldıgıma iyi mi ettim kotu mu? yani vodafonun nasıl işlediğini falan bilmiyorum o yuzden sizlere soruyorm... bi cevap verirseniz sevinirim.ayrıca 16 ytl ye aldım!!!
Kaç kontör vardı içinde...
Vodafone ile çalışmak iyidir merak etme
Bu sorununa kısa ve net cevap verilemez kanaatimce. Ne yönde, ne açında iyi mi? Tarife nedir? Kaç kontör yüklü? Biraz bilgilendir bizi ona göre .
arayacağın kişilerde hangi hat var hangi tarifeyi kullanacaksın vs vs bu tip konularda bişeyler söylersen bir çok kişi yardımcı olacaktır sana
kimle daha çok konuşacağına göre alsaydın daha iyi olurdu ama o kadarda önemli bir şey değil yani.. telsimin ismi sadece vodafone oldu tabi birazda kontur fiyatlarını arttırdılar sonra tarifeleri olacaktır elbette ama şimdilik çok yeni.. amaçları önce bir telsimin tamamen vodafone olduğunu göstermek ....
16 ytl biraz fazla olmuş burada tam hatırlamıyorum ama 9 ytl ye satıyorlardı
ben oyle cok fazla konuşmak amacıyla almadım sadece gittim telsim hat werin dedim ve aldım bu kadar yani.içinde 20 kontor yuklu yazıyordu kanımca cep oğrenci. halen de açılmadı zaten hattım... neyse yardımlarınız için tşk ler. hepinize...
quote:
Orjinalden alıntı: copicstar
ben oyle cok fazla konuşmak amacıyla almadım sadece gittim telsim hat werin dedim ve aldım bu kadar yani.içinde 20 kontor yuklu yazıyordu kanımca cep oğrenci. halen de açılmadı zaten hattım... neyse yardımlarınız için tşk ler. hepinize...
Bence biraz düşünüp öyle karar verseydin. Hat bu öyle almışsın ama, ne amaçla aldığını kendin bile bilmiyorsun. Neyse, hayırlı olsun .
hayırlısı olsun kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme