Şimdi Ara

bi hata alıyorum giremiyorum.but you are currently different from the in which you registered

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna girmeye çalışıyorum kullanıcı adı ve şifremi giriyorum siyah bi ekranda bu yazı çıkıyor ne yapmam lazım bilen biri varsa yardımcı olabilirmi acaba. we are sorry.but you are currently different from the one in which you registered. ok lediğim zaman kapanıyor oyun

• KO nun resmi sitesine gir,kullanıcı adınla giriş yap ve hesabını incele.Orda hesabın kayıtlığı olduğu ülkeyi göreceksin ondan sonra proxyfier adlı programla o ülkeye ait proxy girip oyuna gireceksin.Ben bu şekilde girdim başka yolu var mı bilmiyorum,benim mailim yahoo idi ve ülke olarak USA olarak kayıtlara geçmişti ve giriş izni vermiyor.
  • proxy yi nereye gireceğim biraz daha açıklaman mümkünmü acaba
  • united states yazıyor bende
  • aynısı bendede oluyor USA yazıyor ya o zaman charla oynamamnın anlamı kalmadıki sadece evden girebilirsin tabi başka yerlerde yüklemedikten sonra daha iyi bir çözümü olmazmı ticket atamazmıyız ?
  • ayni sorun bendede var arkadaslar bu sorunu nasil halledicez biri allah rizasi icin yardim etsin
  • arkadaşlar bu yeni çıktı, oyuna hangi ülkeden üye olduysanız sadece ve sadece o ülkeden oyuna girebiliyorsunuz. Okul nedeniyle ülke dışına çıkan arkadaşlarımdan duydum bu olayı, herkes şikayetçi.

sebebi nedir derseniz çinlilerin kastığı gbleri bir id'ye koyup bu şekilde satmaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben baska bir ülkeden girmedimki hesabin email adresi yahoo oldugu icin usa olarak kayit etmis bunun bir çözümü olmali
  • up up beyler yokmu yardim edebilecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.