Şimdi Ara

Bi işide becerin be ! (EDİT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani daha yeni açıklama yapılmadı mı Bruma ile sözleşme yenilenecek diye!!

Bruma'da son dakika! Pazarlıklar başladı

-Galatasaray'ın Portekizli futbolcu Bruma'nın, Red Bull Leipzig'e transferin her an gerçekleşebilir. Bundesliga’da sezonun flaş ekibi olan Leipzig’in, Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak için sarı-kırmızılılarla görüşmelere başladı.

beIN SPORTS Muhabiri Erman Gönülşen'in verdiği bilgiye göre Cim Bom'un 18 milyon milyon Euro bonservis bedeli belirlediği genç oyuncu için Alman ekibiyle kıran kırana pazarlık sürüyor.-

EDİT : Hay Allah ben sana ne diyeyim DURSUN düş artık şu taraftarın yakasından

Galatasaray, Bruma için 12.5 milyon Euro karşılığında Leipzig ile anlaşmaya vardı.

Son 2 haftadır Bruma'yı transfer etmek için girişimlerde bulunan RB Leipzig mutlu sona ulaştı. Portekizli futbolcunun 12,5 milyon Euro'ya Bundesliga ekibine transfer olduğu bildirildi.

RB Leipzig Sportif Direktörü Ralf Ragnick bugün Almanya'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada Bruma konusunda Galatasaray'la her konuda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Bruma'nın sabah saatlerinde sağlık kontrolünden de geçtiğini ifade eden Ragnick "Birkaç gün içinde resmi imzayı atacak" dedi.

Anlaşmanın detayları ile ilgili sarı-kırmızılı kulübün açıklama yapması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimelerleingilizce -- 4 Haziran 2017; 15:59:38 >

• Bruma bu saatten sonra sözleşme yenilemez, özellikle şampiyonlar ligine giden bir ekipten böyle teklif varsa hiç yenilemez.

Bruma kafasından düşünelim, Tudor gibi onu nerede ne zaman yedek bırakacağı belli olmayan bir teknik adam var, sürekli sıkıntılı işler yapan bir yönetim var ve Galatasaray bu günlerde Avrupa'daki geleceği adına umut vermiyor.

Bunları düşündüğümüz zaman adamın sözleşmeyi yenilemeyip, bulduğu ilk fırsatta gitmek istemesi normal...

Bu yönetim koskoca bir sene boyunca Bruma ile masaya oturup imzayı attıramadı, şimdi işi çok zor...
  • müthiş hızlı,ama pas ve şutta da bir o kadar kötü olan bruma satılmaydı zaten..adam hem sneijder hem podolski yi kaç kere çıldırttı bu sezon bir hatırlayın derim..yaşıda 19 değil artık 23 bu adamın ama hareketleri 17-18 gibi.
  • Beyler bakın ben de isterim Bruma gibi bi oyuncunun kalmasını ama bu adam bu takımda Tudorla veya bu yönetimle en fazla bu kadar oynar.Türkiye'de oyuncunun pişdiği nerde görülmüş? Son senesi sözleşmesinin bize orta açan kanat lazım ya da skora direk etki eden.18 e satılırsa elimize 16,5 m Euro kalıyor gayet iyi para.Eğer vizyonsuz Dursun Özbek karışmazsa transferlere,güzel değerlendirilebilir bu gelir.
  • istiyorsa 30 milyona satılsın sizin için daha kötü dursun parayla takıma kimbilir kaç tane çöp dolduracak,ne kadar pahallıya satılması demek o kadar çöp gelecek demek malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

istiyorsa 30 milyona satılsın sizin için daha kötü dursun parayla takıma kimbilir kaç tane çöp dolduracak,ne kadar pahallıya satılması demek o kadar çöp gelecek demek malesef.

o mantıkla bakarsak sahaya çıkmamamız gerekir seneye.. biz transferleri yapalım da gerisi allah tan..belki fener ve bjk çöker hakem hataları olur vs.d
  • Leipzig 10 milyon euro teklif etmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Programcı gerek kalmadı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitmesinden ziyade sanki o paraya gelmesi hataydı. Gittikten sonra ise o şikayet edilen yardımlaşma olayını geliştirirse ki geliştiremezse oynatmazlar, arkasından baya ağlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ribery vol2
  • D*rsun için iyi haber o parayla 10 tane adem büyük alabilir.
  • Iyi para veriyolar diye duymustum onu satip yerine bi kac oyuncu alinabilir ama mantikli hareket etmesi lazim baskanin

• Bence satılmasın bonservisinden gelen parayla Adem Büyük, Ömer Ali,Musa Çağıran,Yalçin Ayhan'ı transfer eder bu dursun. Bir sene daha Bruma'yı izlerim daha iyi.
  • İrade okadar zayıfki potansiyeline ulaşamamış oyuncular bile bizde kalmak istemiyor
  • ribery vol2 olmaz bundan top sürüşü ,çalım her şey iyi ama adamda oyun zekası yok eğer 15-18 arası teklif gelirse satılmalı türkiye şartlarında daha üstü gelmesi hayal perestliktir saten
  • Bence bizim yönetim bu adamı bedelsiz gönderir öyle 10 milyon falan kazanamayız. Üstüne bir de maaş yükünden kurtardık diye açıklama yaparlar.
  • Bence 17-18 edecek bir futbolcu değil tamam çok hızlı ama yaş ermiş kemale daha pas vermeyi şut atmayı beceremiyor.
  • valla kim ne derse desin ben Bruma'dan çok şey bekliyordum fakat olacağı maksimum bu. Daha da gelişemez burada. Avrupa'da iyi işler yapınca gelip buraya konular açmayın boş yere. Bu kafayla orada da bir yerde fire verecek çünkü.

daha geçen sene 7,5 m. euro satın alma opsiyonu vardı, gitmiş olsa kimse neden gitti demeyecekti. eğer söylenen miktar doğruysa hemen paket yapılsın. çünkü hem seneye bedava gitme ihtimali var, hem de bonservisin %25 i geldiği kulübe gidecek. Zarar etmeden göndermek en mantıklısı

şımarmaya çok müsait bir karakteri var. sözleşme uzatsak bile riskli bana göre.

Sneijder ve Podolski gibi insanları bile takmayıp inatla pas atmayan
    Her maç maçın yıldızı ben olayın diye olur olmadık yerlerden şut atan
    Sneijder'den neyim eksik deyip onun kazandığı paraları talep eden
    Ben sağ kanatta oynamak istemiyorum deyip maçın içinde yer değiştiren
    rakibi kovalamadı diye fırça yiyince hocasına el kol hareketi yapan
    doktor oynamasının riskli olduğunu söylemesine rağmen ben oynayacağım diye ısrar edip kadro dışı kalınca sözleşme uzatmayıp triplere giren birinin ileride bunları tekrarlamayacağı ne malum?

tek korkum bu vasıfsız yönetimin onun yerini dolduramayıp gelen parayı çöpe atması.

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

valla kim ne derse desin ben Bruma'dan çok şey bekliyordum fakat olacağı maksimum bu. Daha da gelişemez burada. Avrupa'da iyi işler yapınca gelip buraya konular açmayın boş yere. Bu kafayla orada da bir yerde fire verecek çünkü.

daha geçen sene 7,5 m. euro satın alma opsiyonu vardı, gitmiş olsa kimse neden gitti demeyecekti. eğer söylenen miktar doğruysa hemen paket yapılsın. çünkü hem seneye bedava gitme ihtimali var, hem de bonservisin %25 i geldiği kulübe gidecek. Zarar etmeden göndermek en mantıklısı

doktor oynamasının riskli olduğunu söylemesine rağmen ben oynayacağım diye ısrar edip kadro dışı kalınca sözleşme uzatmayıp triplere giren birinin ileride bunları tekrarlamayacağı ne malum?

tek korkum bu vasıfsız yönetimin onun yerini dolduramayıp gelen parayı çöpe atması.

Bu söylediklerin sacma sapan iddialar. Bruma'nin olur olmadik yerden sut attigi falan yok. Mac icinde kendi kafasindan kanat degistirdigi falan da yok. Bu sezon bütün maclari izledim. Sneijder ve Podolski'ye pas atmama durumu da yok. Kendi futbolunu oynuyor sadece. Medyanin gazina gelip yazmayin sunlari.

Simdiye kadar 8 teknik direktörle calisip hicbiriyle sorun yasamadi. Tudor daha ilk günden Bruma'ya taktigi icin oluyor bunlar. Takimin acik ara en cok is yapan adami. Adam kovalatmaya calistirmak bastan sacmalik. Bence mutlaka sözlesme yenilenmeli. Su an bu tarz bir oyuncunun degeri minimum 20 milyon Euro.

• Bu adami youtube videolarina bakarak alan kulup cok pisman olacak tarihin en buyuk kaziklarindan birini atmis olacagiz. Bruma Ribery nin beyinsiz hali. Olmayan beyni de calisarak geliştiremezsin. 10 milyon euro veriyorlarsa direk satsinlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

valla kim ne derse desin ben Bruma'dan çok şey bekliyordum fakat olacağı maksimum bu. Daha da gelişemez burada. Avrupa'da iyi işler yapınca gelip buraya konular açmayın boş yere. Bu kafayla orada da bir yerde fire verecek çünkü.

Bu söylediklerin sacma sapan iddialar. Bruma'nin olur olmadik yerden sut attigi falan yok. Mac icinde kendi kafasindan kanat degistirdigi falan da yok. Bu sezon bütün maclari izledim. Sneijder ve Podolski'ye pas atmama durumu da yok. Kendi futbolunu oynuyor sadece. Medyanin gazina gelip yazmayin sunlari.

Simdiye kadar 8 teknik direktörle calisip hicbiriyle sorun yasamadi. Tudor daha ilk günden Bruma'ya taktigi icin oluyor bunlar. Takimin acik ara en cok is yapan adami. Adam kovalatmaya calistirmak bastan sacmalik. Bence mutlaka sözlesme yenilenmeli. Su an bu tarz bir oyuncunun degeri minimum 20 milyon Euro.

biraz objektif yorum yapmayı öğren, kendi bildiğini okuyup duruyorsun. seninle aynı görüşte olmayan ya cahil ya da saçmalıyor. görünen köy klavuz istemez her şey ortada. kendi oyununu oynadığı falan yok tamamen egoist bencil tavırlar sergiliyor, podolski maçı bırakmış brumayı tudor'a şikayet ediyor. her kaleye şut çektiğimde en az 3 4 kişi ellerini havaya kaldırıp senin oynayacağın oyuna dercesine hareket yapıyor. bende brumayı seviyorum ve takımda kalmasından yanayım fakat böyle devam edecekse zarar etmeden göndermek en mantıklısı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.