Şimdi Ara

Bi kaç DS sorusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm lar öncelikle yeni DS litte sahibiyim bi kaç sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim
    -hiç bi şekilde internete bağlanamadım (wiifi ayarlarını yapamadım) modemi görüyorum şifreyi giriyorum tam bağlantı anında hata alıyorum ? acaba psp deki gibi wires tuşu varda benmi bulamıyorum? siz acaa şifresiz bağlantıdamı kullanıyorsunuz?
    - oyun oynarken oyundan çıkmak R4 ekranına yada liste ekranına dönmek için ne yapmalıyım? dürekli aç kapa yaparak çıkmak zorunda kalıyorum bi kısa yolu varmı?bunlar makineyle ilgili problemlerim bi de oyunlar hakkında sorunlarım var oynuyan arkadaşlar sanırım yardımcı olabilirler

--Prince of Persia The Fallen King oyununda %96 ya kadar geldim prince beyaz saçlı felan oldu tam iki adamla dövüşürken makine kilitleniyo muhtemelen iso arızalı indirdiğim iso 16,8 Mb aynı oyunun 17,93 Mb başka iso sunu buldum onu R4 e atsam aynı save i görebilirmiyim %96 ya gelinceye kadar malum baya uğraştım
    -- lego indiana jones da bütün odaları kapıları bitirdim bahçeye çıktım save ledim tekrar açtığımda %40 arda görünüyor oyunun diğer kısımlarına nasıl ulaşabilirim?

-----[NDS]Age of Empires Mythologies bu oyunu hiç açamadım tam başlarken yeterli kapasite gibi hata verdi ki oysa 500Mb lık boş yer var Anlayamadım

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• evet arkadaşlar benim çoğu açtığım oyun ttds kartım bu arada rom bozuk diyor başka yerden indiriyorum yine bozuk diyor kartın son fimwaresini kullanıyorum oysaki böyle burda yapılmış bir rehber vardı aradım taradım bulamadım yardımcı olabilirmisiniz link hala mevcut ise ...

bu arada arkadaşım yeni rom u at çalışır sav dosyası aynı çünkü
  • DS ten herhangi bir oyun üzerinden wifi ayarlarında girdikten sonra.En üstte SSID var ona modemine kendi koyduğun adı yazacaksın.(Bu arada modemin wireless olmalı(air ties TR-205 var bende sorun yaşamıyorum) ve WPA değil WEP key durumunda olmalı onu ayarlardından ayarlaman gerekiyor.)Sonra altta wep key yazan yere şifreni yazacaksın.Sonra IP adreslerine falan hiç elleme direk tüm auto bilmemne adresi falan denen yerlere yes deyip geç.Eğer olmazsa o IP leri teker teker yazman gerekir.Ama ben de gerekmedi.

Age of sorununa gelince o sorunu bende yaşadım muhtemelen save data could not be diye zırvalayan bir hata olması gerekiyor çözümü şu linkte saklı, işlemleri doğru uygularsan çalışır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24881206/tm.htm

R4 menüsüne dönmek için abxy ve R L tuşlarına aynı anda bas. olmazsa oklarada basarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.A.R.I.SH -- 24 Ocak 2009; 21:03:19 >

• PoP ve AoE oynamamakla birşey kaybetmezsiniz.
    Bir sürü DS Exclusive var.
  • Çözüm bu mu yani.... Müthişmiş...
    quote:

Orjinalden alıntı: aydogan

PoP ve AoE oynamamakla birşey kaybetmezsiniz.
    Bir sürü DS Exclusive var.
  • Maalesef.

Bu arada R4leri nerden alıyorsunuz bilmiyorum ama piyasada ki R4 lerin çoğu sahte.
    Türkiye'de de böyle.Dilimde tüy bitti N5 , R4-III , R4 Ultra vs. bilmemne kart almayın demekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 25 Ocak 2009; 11:49:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.A.R.I.SH

DS ten herhangi bir oyun üzerinden wifi ayarlarında girdikten sonra.En üstte SSID var ona modemine kendi koyduğun adı yazacaksın.(Bu arada modemin wireless olmalı(air ties TR-205 var bende sorun yaşamıyorum) ve WPA değil WEP key durumunda olmalı onu ayarlardından ayarlaman gerekiyor.)Sonra altta wep key yazan yere şifreni yazacaksın.Sonra IP adreslerine falan hiç elleme direk tüm auto bilmemne adresi falan denen yerlere yes deyip geç.Eğer olmazsa o IP leri teker teker yazman gerekir.Ama ben de gerekmedi.

Age of sorununa gelince o sorunu bende yaşadım muhtemelen save data could not be diye zırvalayan bir hata olması gerekiyor çözümü şu linkte saklı, işlemleri doğru uygularsan çalışır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24881206/tm.htm

R4 menüsüne dönmek için abxy ve R L tuşlarına aynı anda bas. olmazsa oklarada basarsın

Age of daki sorunu çözdüm linkteki arkadaş saolsun üşenmemiş anlatmış .Çok tşekkürler

netteki problem hala devam ediyor bu seferde modemimi hiç göremiyorum sürekli searh for an acces point yapıyorum modemimi hatta hiç bi modemi görmüyor bişeyler eksik ama ne kafayı yemek üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdci hobi -- 25 Ocak 2009; 19:37:39 >

• Wep key durumuna geçirmen gerekiyor görmesi için.Olmuyosa o auto lara no deyip modemin ayarlarından bakıp yaz oraya IP leri teker teker.Olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.A.R.I.SH

Wep key durumuna geçirmen gerekiyor görmesi için.Olmuyosa o auto lara no deyip modemin ayarlarından bakıp yaz oraya IP leri teker teker.Olması gerekiyor.

teşekkürler barısh sonunda hallettim nihayet
  • O zaman friend codelarımızı paylaşalım güzel online oyunun varsa oynarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.