Şimdi Ara

Gothic 2 bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gothic 1 i üniversite döneminde oynamıştım beğenerek. Şimdilerde arkadaşın biri Gothic 2 yi getirdi. Onunla meşgul oluyorum biraz. Fakat hatırladığım kadarı ile Gothic 1 de süper zıplama gibi bir olay vardı. Atletiklik filan mı öğreniyordun ne? İngilizce siteler olmak üzere pek çok yeri araştırdım ama bulamadım. Bende güvendiğim bir site ve topluluk olan size sorayım dedim. Sorum.;

Gothic 2 de Atletiklik özelliği var mı? Eğer var ise nasıl bulabilirim? Teşekkür ederim

• Sanırsam Gothic 2'de athletics mi idi ismi yoksa acrobatics mi idi kaldırılmıştı. Daha yükseğe zıplamana neden olmuyordu zaten bu skill Gothic 1'de, sadece yüksek yerlerden düşünce ölmeni engelliyordu. Gothic 3'te geri gelmişti galiba. Ama tam hatırlamıyorum kusura bakma.
  • oo olur mu hacı... Ben gothic 1 i o yüzden oynuyordum :) elemanların arasına girip zıplayıp kaçıyordum :) öyle aşırı bir zıplama yoktu tabii ki ama çok muazzam bir şekilde zıplayabiliyordun öne doğru kurt gibi zıplayabiliyordun ve gideceğin yerlere çok daha kısa sürede gidiyordun.. bende aradım aradım bulamadım bu 2 de. Çok kötü olmuş neden yapmamışlar ki hem 1 de hem 3 te var 2 de yok garip bir durum
  • Gothic 2'yi oynamayali uzun sure oldu fakat bildigim kadariyla "acrobatics" ozelligini ogrendigin zaman o ileri dogru sicramayi yapabiliyorsun. Ayrica yine bildigim kadariyla Gothic 3'de o ziplama hareketi yok. Bir tek yuksek yerlerden dustugunde olmeme var.

Gothic 2'de herhangi bir hocadan bir ozellik ogrenirken acrobatics ozelligi rastgele bir sekilde bonus olarak geliyor. Ancak bilgin olsun, konsolu acip "insert ch" yazdiginda gelen yardimci karakterden bu ozelligi ve diger butun ozellikleri ogrenebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

Gothic 2'yi oynamayali uzun sure oldu fakat bildigim kadariyla "acrobatics" ozelligini ogrendigin zaman o ileri dogru sicramayi yapabiliyorsun. Ayrica yine bildigim kadariyla Gothic 3'de o ziplama hareketi yok. Bir tek yuksek yerlerden dustugunde olmeme var.

Gothic 2'de herhangi bir hocadan bir ozellik ogrenirken acrobatics ozelligi rastgele bir sekilde bonus olarak geliyor. Ancak bilgin olsun, konsolu acip "insert ch" yazdiginda gelen yardimci karakterden bu ozelligi ve diger butun ozellikleri ogrenebilirsin.

Konsol derken? Nasıl açılıyor o arkadaş? Eğer "C" tuşuna bastıktan sonra özelliklerin yazıldığı yerden bahsediyorsan orada "insert ch" yazabileceğim herhangi biryer yok. Bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 26 Mayıs 2009; 0:43:17 >
  • İnternette yaptığım bir araştırma ile şunu buldum. Gothic 2'nin ilk versiyonunda acrobatics skilli herhangi bir şekilde bulunmuyor. Ancak Gothic 2: Night Of The Raven paketi ile bu skill geri geliyor. Gothic 1'den farklı olarak Gothic 2 NOTR'da dexterity'in 90 puanın üstüne çıkınca öğrenilebilyor.

Gothic 2: NOTR'i yüklemediysen kesin yükle derim çünkü bu oyun oyunun sonuna eklenmiyor, oyunun içeriğini genişletip, yeni görevler ve mekanlar ekliyor. Hatta bu yüzden yapımcılar paketi add-on değil add-in diye adlandırıyorlardı. Bu eklentiyi Gothic 2 Gold paketinin içinde bulabilirsin.
  • konsol genelde komik e (çift tırnak) tuşuyla açılır oyunlarda ama gothicde nasıl açıldığını hatırlamıyorum. bir dene büyük ihtimalle açılır konsol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Kaotika ya sorular (1.1)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Gokyagbu

C tuşuna basıldığı zaman bir pencere çıkıyor şu andaki özelliklerin ve kapalı olan özellikler diye (alchemist, skin, pickpocket, lockpick v.s) Orada athletics özelliği yoktu. Bir sneak özelliği vardı... Baktım sözlüğe acaba başka anlamı var mıdır ana anlamı dışında diye. Spor ayakkabı diye bir anlamı daha varmış. Aha dedim o zaman bu olabilir. Sonra aramaya başladım bu özeeliği veren elemanı en sonunda buldum :) Ama ana anlamı olan hırsızlıkla ilgili bir özellikmiş. O anda beynimden vurulmuşa dçndüm :)

Dediğin gibi Gold u indiriyorum şu an yaklaşık 2,5 GB lik bir dosya. Bakalım olmazsa onda başlarım yeni bir oyun...

@yawan

Yok hocam olmadı. Zaten ben klavyedeki olabilecek her tuşa bastım :) Ama içine bişey yazılabilecek veya ekrana bişey yazılabilecek herhangi bir şey çıkmadı
  • Sneak düşmanlar farketmeden onlara yaklaşmak ve evlere insanlar farketmeden girmek için kullanılıyor. Gothic oyunlarından özellikle 1 ve 2'de diğer oyunlardaki gibi adamın suratına sırıtıp gardrobunu karıştıramadığınızdan çok yararlı bir özellik, evlerde değerli eşyalar bulabiliyorsun, boş bir skill değil yani. Gothic'de NPCler 30 metre öteden bile sizi evin yanında görse bile yaygarayı basıyor.

Gothic 2 Gold ile oyun daha bir güzel hale geliyor onu da belirteyim.
  • İnternette araştırma yaptım, diyor ki:

C'ye basarak karakter ekranına gelin "Marvin" yazın, daha sonra F2'ye basın. Konsol ekranı gelecek. Bunlar da cheatler:

cheat god - God mode
    cheat full - Heal player
    attributes - Opens the window for the character modes (0 = momentary life energy, 1 = maximum life energy, 2 = momentary Mana, 3 = maximum Mana, 4 = strength, 5 = fate, the values 6 and 7 changed that probably no influence on the character)

Bir RPG'de cheat kullanmasına karşıyımdır, oyunun bütün zevkini öldürür bu durum bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 27 Mayıs 2009; 9:58:19 >
  • Valla sneak özelliğinin daha farkına varamadık dur bakalım :) Ama dediğin gibi bir özelliği var.

Dur bakalım deneyeceğim konsol açılacak mı öyle söylerim daha sonra.

Hileyi bende hiç sevmem hangi oyun olursa olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

İnternette araştırma yaptım, diyor ki:

C'ye basarak karakter ekranına gelin "Marvin" yazın, daha sonra F2'ye basın. Konsol ekranı gelecek. Bunlar da cheatler:

cheat god - God mode
    cheat full - Heal player
    attributes - Opens the window for the character modes (0 = momentary life energy, 1 = maximum life energy, 2 = momentary Mana, 3 = maximum Mana, 4 = strength, 5 = fate, the values 6 and 7 changed that probably no influence on the character)

Bir RPG'de cheat kullanmasına karşıyımdır, oyunun bütün zevkini öldürür bu durum bence.

+1 bencede. Şahsen şu ana kadar hiçbir Rpg'de cheat kullanmadım. Zevkini böyle çıkarabiliriz anca
  • Şu ana dek bir veya iki RPG'de cheat kullanmışımdır. O da oyunda ilerlememi engelleyen bir bugu aşabilmek içindi. Mesela ilk Sacred çıktığı zaman ana hikayede ilerlememizi engelleyen bir bug vardı. Sonra konsoldan wasser mı bişey yazıyorduk, devam ediyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.