Şimdi Ara

Bi kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silah çeşitleri bulunuyor ya haste critical bleed critical poison focus vb. eşitler oluyor bunların ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum altlarında ing yazıyor.Türkçeye çevirebilecek bi arkadaş var mı?
    Arkaşalar mesela bi dagger class açtım.Skill vurduğumda hiç bir şekilde str nin yada silahın atack ıyla alakası var mı? Yani str yüksek se okadarda skill damega sı yükselir mi azda olsa

• klavemde bir tuş bozuk onunyerine z diye yazıcam inşallah anlarzın

zoru 1) onlar zilaha eklenen za özlellikler zilaha ekztra güçler veriyo hazte zilaha ekztra hızlı vurma güçü veriyor yani attack zpeed crital bleed hatırlayamadım onu crital pozio... oda hatırladığım kadarıyla crit atmanın % lik birimini arttırıyor mezela %40 crit atıyorzun diyelim % 50 atıyorzun onu zilaha ekleyince

zoru 2 ) zilaha ne kadar çok + bazarzan o kadar çok ztr elde ederzin ztr de p atk demektir yani eet kezinlikle etkiliyor ama bir daggerci nin ztr ye ihtiyacı yoktur lov rate oynamıyorzun daggerci nin dye lerini şu şekilde yapabilirzin +3dekz - 3 ztr +2 dekz - 3 ztr +4 con -4 ztr killer p atk in bir alakazı yoktur diye biliyorum oda zilaha baztığın enchanted le alakalı

anlata bildiyzem ne mutlu bana

• O saydıklarına SA deniyor.Special Ability.Özel yetenek demek.

Örnek verecek olursak Focus SA sı bulunduğu silahın Critical Rate(kritik vurma oranını) arttırır.Haste SA si Attack speed verir.Critical Bleed SA si düşmana kritik vurduğun zaman bleed(kanama) etkisi gösterir.

Daggerlara gelecek olursak.Daggerlar skille vururlar.Skille vururken p attack gerekmez.P.Attack= Str
    Hatta çoğu serverlarda D,C,B grade daggerlar kullanılır.Sahip oldukları SA sebebiyle.
  • Focus: Critical vurma şansını arttırıyor.(okçu, tank, destroyer gibi skill deilde normal atak üzerine oynayan classlarda işe yarıyor. Dagarci skill leri ile alakası yoktur.)

Critical Damage: Critical vurunca üzerinde yazan kadar p atakin artmış şekilde vuruyor. ( mesela shield defans senin defansin 1000 olsun ve kalknında 300 defans yazsın. Eger birir sana vurunca kalkanına gelirse sadece o vuruşun etkisi 1300 defansla savuşturuluyor.Bunun tam tersi atakla alakalı olanda Critical dmgdir)

Critical Poison ve Critical Bleed: Buda silahta sa olarak yazan yüzde durumuna göre adama critical vurdugunda işler veya işlemez. (yüzdeye göre bi şans). Normal pvpde kullanan yoktur.Ama olimpiat pvpseinde çok işe yarar. Mesela sen okçusun ve olimpiata a grade itemlerle giriliyor. Charnage Critical Bleedli ok alirsin. ve adama vurursun vururken Bleed işlerse adamın hpsi saniyede 50 olarak 15 saniye boyunca düşecektir. Buda adama 750 dmg daha fazla vurdun gibi birşey.Genelde olyde defans açmış tanklara karşı çok etkilidir. defans egale olmuş gibi hpsi gider.)Poisonda aynı ama o 30 saniye boyunca saniyede 25 hp yiyor.)

Haste: normal kol sallama atağı ve skill vurma şeklindeki saldirilarinin hızını arttırır. ( sadece Fighter classlar için)+ olarak sen dager cısın ve skill atıyorsun ya skillerin tekrar kullanım süresini düşürüyor.

Acumen:Bu hastenin mage versiyonu gibidir. Magelerdeki büyü yapma hızını % si kadar arttırır. Normalde orjinal serverlarda % 15 olarak arttırıyor(her silahta)

Rsk Haste: Hastenin aynı özelliğini veriyor. Aynı silahtaki hasteli özellikten daha çok atak speed verir . Ama bu özelliği sadece enerjin %60 ın altına düştüğünde kullanabilirsin.Slahı takıp atak yapabilirsin ama enerjin %60 ın altına indiğinde otamatikmen devreye giriyor ve coşuyorsun :D

Mana up: Mp ni %30 oraninda arttırır.Ama arttırdığı sadece kapasitedir . Doldurmadan boşluk olarak verir.

Conversion: Mpni %60 arttırır ama hp ni % 40 düşürür. ( titanlar olimpiatta bunu enerjilerini % 30 un altına düşürüp frenzy skilini açmak için taktiksel kullanabilirler.)

Healt: Enerji kapasiten % 25 artar. 1000 enerjin varsa 1250 olur ama verdigi sadece kapasitedir. Enerjiyi doldurarak vermez. Sadece boşluk acar.

Bunlar en çok kullanılanları ama sırf olimpiatta kullanılanlarda var onlarda lazzım olursa yazarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UruUru -- 1 Eylül 2009; 11:59:17 >

• Daha evvel "Demon Dagger Mortal Strike mi, yoksa Angel Slayer Haste mi" isminde bir konu açılmıştı. Bire bir test edip yazmıştım arkadaşlar. Daggerin p.attack değeri %34 arttığında skillerle (deadly blow, mortal blow vs.) yapılan tahribat miktarı da %28 artıyor. Yani skillerin vuruş değeri P.attack değerinden bağımsız değil. S grade dagger yerine A,B,C hatta D grade dagger kullanamazsınız. Yalnızca B grade Demon Dagger kullanılması tavsiye edilebilir. Mortal Strike SA kullanılabilen en yüksek gradeli dagger olduğu için. Ön cepheden Backstap vurmayı denemediğiniz taktirde, Mortal Strike dagger ile skillerin ıskalama şansı %5-10 gibi çok düşük bir değerdedir. P.Atack değeri düşük kalsa bile, bu özelliği nedeniyle PvP için Mortal Strike Demmon Dagger daha uygundur.
  • Evet kesinlikle demon dager ii ise yarıyor. Mortal strike sa sı ile . Ama dark elf dagercida mortal strike önemli değildir. Skill islemesi yüksek bir classtır ve critical dmg li sa daha çok işe yarıyor.

Sadece bir bilgii. Ama humanda mortal strike en önemlisi
  • Critical Damage: Critical vurunca üzerinde yazan kadar p atakin artmış şekilde vuruyor. ( mesela shield defans senin defansin 1000 olsun ve kalknında 300 defans yazsın. Eger birir sana vurunca kalkanına gelirse sadece o vuruşun etkisi 1300 defansla savuşturuluyor.Bunun tam tersi atakla alakalı olanda Critical dmgdir)
    böyle olduğu halde neden hayla dex +4 str -4 yapılıyor.
    Herkez dagger de dex e veriyor p attack ı fazla önemsemiyor sırd skill vurmaya çalışıyor.
    Vede çoğunlukla bir light set dagger master light setlerde bile str+1 con -1 oluyor oyunun yapımcısı bile böle yapdıysa str +4 con -4 dex +4 con -4 oynamak daha mantıklı geliyor.Birde buna göre buff alırsan skil işletmek ve hep skill vurmak yerine normal kol salladığımızdaki dmg yı yükseltmek yada crit dmga yapmak...
    böyle yaparsan crit dmga yada focus kullanabilirsin.Ama ben şu ana kadar hiç dediğim taktiği kullananı görmedim.
    Hatalarım olabilir.Bnde biraz anlamadan yazdım çok karışık meseleler inşanlah size ne demek istediğiimi anlatabilmişimdir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu dagger classı çok alengirli ya her serverda değişiyor hala çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.