Bildigim kadarıyla kedilerin hamilelikleri 60 gün sürüyor. Muhtemelen Doğurdular bile. Şırpıntılar...
quote:Orjinalden alıntı: alf Bildigim kadarıyla kedilerin hamilelikleri 60 gün sürüyor. Muhtemelen Doğurdular bile. Şırpıntılar... ayyyyyyyyyyyyyyy koptum yaaaaaaaaaaaa
quote:Orjinalden alıntı: alf Herhangi bi dişi kedi. Mart ayını husumetsiz kapatmış olsun. Bakire olsun istiyorsun yani
quote:Orjinalden alıntı: 1881 quote:Orjinalden alıntı: alf Herhangi bi dişi kedi. Mart ayını husumetsiz kapatmış olsun. Bakire olsun istiyorsun yani Zeki adam seniii
quote:Orjinalden alıntı: 1881 quote:Orjinalden alıntı: alf Herhangi bi dişi kedi. Mart ayını husumetsiz kapatmış olsun. Bakire olsun istiyorsun yani Evet üstadım, zarları sindiremiyor midem.
quote:Orjinalden alıntı: alf quote:Orjinalden alıntı: 1881 quote:Orjinalden alıntı: alf Herhangi bi dişi kedi. Mart ayını husumetsiz kapatmış olsun. Bakire olsun istiyorsun yani Evet üstadım, zarları sindiremiyor midem. Edit: ' Evet üstadım gerçi zarları sindiremiyor midem ' olacaktı