Bildirim
Bi kitapta bir yeri anlamazsanız ne yapıyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu anlaşılmazlığa bakar mısınız? Galiba ben çok malım. Hiçbir şey anlamadım bu sayfadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şeyi anlamak zorunda değilsiniz.
Bu harfler ortaya anlam çıksın diye bir araya getirilmiyorlar mı?quote:
Orijinalden alıntı: AlliedSL
Her şeyi anlamak zorunda değilsiniz.
Evet @mal insan
Diğer çevirileri,ingilizcesini deneyin -
hangi yayın evi? -
İletişimquote:
Orijinalden alıntı: Heyyami
hangi yayın evi?
Bende bir şey anlamadım açıkçası. Önceki cümlelere bakıyorum, yine tam bir şey çıkartamadım. Bu tür klasikleri İş Bankası'ndan okumanı öneririm. -
O da elimde var ondan da baktım. Pek anlaşılmıyor.quote:
Bende bir şey anlamadım açıkçası. Önceki cümlelere bakıyorum, yine tam bir şey çıkartamadım. Bu tür klasikleri İş Bankası'ndan okumanı öneririm.
Onda sayfa kaç? -
266quote:
Onda sayfa kaç?
Çevirilerde o ülkeye ait bi deyim olduğundan anlaşılmayabiliyor. açıkçası ben de anlamadım bunu. -
Zavallı deli birdenbire hıçkırıklara boğuldu, gözlerinden yaş fışkırdı. Yüzbaşı ona doğru atıldı.
Burada da görüldüğü gibi kadının akıl sağlığı pek yerinde değil;o nedenle saçmaladığını düşünebiliriz.Çeviri Nihal Yalaza Taluy'a ait.İş Bankası kültür Yayınları'nın eski çeviriyle 2000'li yıllardaki baskısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altese -- 21 Şubat 2019; 16:11:10 > -
Anlamadığım bir yer olursa bir süre anlamaya çalışıyorum, eğer anlamayacak gibiysem takmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X