quote:Orijinalden alıntı: Igniteneremden kestiğine bağlı cevap kapalı3 kız beni kesiyor ama umrumda değil
quote:Orijinalden alıntı: Hybrid Theory3 kız beni kesiyor ama umrumda değilAlıntıları Göster Birine mi benzettin lan? diye sorarım
quote:Orijinalden alıntı: Hybrid Theory3 kız beni kesiyor ama umrumda değilAlıntıları Göster yapamadığım şeylerden biri, bu tür durumlarda hayatta gidip konuşamam.kızda en sonunda sıkılır uzar gider
quote:Orijinalden alıntı: BreakBeaTyapamadığım şeylerden biri, bu tür durumlarda hayatta gidip konuşamam.kızda en sonunda sıkılır uzar giderAlıntıları Göster tanışalım mı bağyann derim
quote:Orijinalden alıntı: kartal90tanışalım mı bağyann derimAlıntıları Göster Tamam Gel Gidelim Derim , Sonrada İşi Bitiririm
quote:Orijinalden alıntı: kartal90tanışalım mı bağyann derimAlıntıları Göster tabi ki kafamı başka tarafa çeviricem
quote:Orijinalden alıntı: kartal90tanışalım mı bağyann derimAlıntıları Göster ona bunun onur kırıcı olduğunu söylerim
quote:Orijinalden alıntı: silinmişBen de gider kaçak et keserimAlıntıları Göster Neremi kestiğine bağlı
quote:Orijinalden alıntı: SenSusLanKoyluHastaneye giderimAlıntıları Göster ölmeden önce titreyerek boşalırım
quote:Orijinalden alıntı: silinmişBen de gider kaçak et keserimAlıntıları Göster öyle bi film vardı lolipop mu öle bişi
quote:Orijinalden alıntı: [Raist]KanarımAlıntıları Göster 5-10 sn ona bakarım bana baktığından emin olurum bi kere göz teması olsa yeter giderim yanına merhaba der konuşurum