Şimdi Ara

bi oylayabilir misiniz size zahmet olmazsa sayın dh üyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://strawpoll.me/218595 akdeniz ilk sırada sonra yalova yazdım tercihlerde yalnız ona göre yaparsanız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece.puskevit -- 15 Temmuz 2013; 19:12:21 >

• yukarı
  • oylarını verenler sebeplerini de yazarsa buraya daha bilgilendirici olabilir bu sıralamada çok kişi var diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz
  • erzincan hukuk diyen arkadaşlar gerekçelerini yada açıklamalarını yazarlarsa iyi olur kontejyandaki artışa rağmen hala erzincan demek biraz iç karartmak olmuyor mu ?
  • O baslık ne?? bu kadar yapmacık olma adamı da hasta etme lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

O baslık ne?? bu kadar yapmacık olma adamı da hasta etme lan

anket yazınca genelde çoğu üye geçip gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece.puskevit

quote:

Takılıyorum kanka yanlıs anlama sakın :) konunda uplanmıs oluyor hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadece.puskevit

quote:

Takılıyorum kanka yanlıs anlama sakın :) konunda uplanmıs oluyor hem

yok biliyorum dalga amaçlı zaten de aynen direk uplanmış oluyor iyi ettin sağolasın

• bence yalova yada süleyman demirel olur erzincana kalmaz millet tıp ve hukuktaki kontejan artışını unutmuş ya da troll çok aramızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee12

bence yalova yada süleyman demirel olur erzincana kalmaz millet tıp ve hukuktaki kontejan artışını unutmuş ya da troll çok aramızda

ya yalova 3.tercihim benim süleyman demirel erzurum erzincan çok aşağıda ama doğru tercihteki hukuk artışı listesi de 20 bin diyor yalova için arada hala bin kişi var ona takılıyor aklım
  • sadece.puskevit kullanıcısına yanıt
    doğru tercih sadece artan kontejana göre sıralama yapmış onlardan biraz düşük gelebilir taban sıralamaları o yüzden şansınız var diyorum umarım gönlünüze göre olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee12

doğru tercih sadece artan kontejana göre sıralama yapmış onlardan biraz düşük gelebilir taban sıralamaları o yüzden şansınız var diyorum umarım gönlünüze göre olur.

ya umarım öyle olur forumda gördüğüm kadarıyla sayısalcı olup tmden tercih yapan var biz tmcilerin öyle bir şansı yok tabi onlar o konuda rahatlar ama belli olmaz belki daha fazla kişi değişir sayısallar belli edecek sıralamayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.